Problem s inštalaciou Stronghold 2
Problem s inštalaciou Stronghold 2
Ahojte neviete mi poradit ako mam naištalovat stronghold 2 ,stiahol som z nete už tretiu verziu v image suboroch(.iso) a pomocou deamonu alebo alcoholu som to chcel naištalovat ale akonáhle som pripojil image subor do virtualnej jednotky hned mi vyskočila chyba v okne kde chce aby som danu chybu odosla ked niekto vie nech mi pomože lebo nemam šajnu v čom to je diky moc 
Re: Problem s inštalaciou Stronghold 2
skus si stiahnut najnovsiu vertiu deamonu,alebo mas fakt smolu a si stiahol 3 zle verziemir-ko18 napísal:Ahojte neviete mi poradit ako mam naištalovat stronghold 2 ,stiahol som z nete už tretiu verziu v image suboroch(.iso) a pomocou deamonu alebo alcoholu som to chcel naištalovat ale akonáhle som pripojil image subor do virtualnej jednotky hned mi vyskočila chyba v okne kde chce aby som danu chybu odosla ked niekto vie nech mi pomože lebo nemam šajnu v čom to je diky moc
nosooo napísal:skus si stiahnut najnovsiu vertiu deamonu,alebo mas fakt smolu a si stiahol 3 zle verzie
ak si myslis ze by ti ta hra nesla tak si to otestuj tu http://www.systemrequirementslab.com/referrer/srtestmir-ko18 napísal:no novu verziu deamonu som skusil no nič stale rovnako, može byt že ma počítač slabe parametre na tu hru tak anik nespustí koli tomu inštalaciu???
ale keby to tak bolo taku chybu by mi asik nevypísalo?? ....
ale instalacie zvycajne neblokuju kvoli hardwaru, skus to rozbalit s programom winimage, inak to moze byt zamerne porusena instalacka