Problem s inštalaciou Stronghold 2

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
mir-ko18
Amateur
Amateur
Používateľov profilový obrázok

Problem s inštalaciou Stronghold 2

Príspevok od používateľa mir-ko18 »

Ahojte neviete mi poradit ako mam naištalovat stronghold 2 ,stiahol som z nete už tretiu verziu v image suboroch(.iso) a pomocou deamonu alebo alcoholu som to chcel naištalovat ale akonáhle som pripojil image subor do virtualnej jednotky hned mi vyskočila chyba v okne kde chce aby som danu chybu odosla ked niekto vie nech mi pomože lebo nemam šajnu v čom to je diky moc :(
nosooo
Medium Professional
Medium Professional

Re: Problem s inštalaciou Stronghold 2

Príspevok od používateľa nosooo »

mir-ko18 napísal:Ahojte neviete mi poradit ako mam naištalovat stronghold 2 ,stiahol som z nete už tretiu verziu v image suboroch(.iso) a pomocou deamonu alebo alcoholu som to chcel naištalovat ale akonáhle som pripojil image subor do virtualnej jednotky hned mi vyskočila chyba v okne kde chce aby som danu chybu odosla ked niekto vie nech mi pomože lebo nemam šajnu v čom to je diky moc :(
skus si stiahnut najnovsiu vertiu deamonu,alebo mas fakt smolu a si stiahol 3 zle verzie
mir-ko18
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa mir-ko18 »

nosooo napísal:skus si stiahnut najnovsiu vertiu deamonu,alebo mas fakt smolu a si stiahol 3 zle verzie
:? no novu verziu deamonu som skusil no nič stale rovnako, može byt že ma počítač slabe parametre na tu hru tak anik nespustí koli tomu inštalaciu??? :?: ale keby to tak bolo taku chybu by mi asik nevypísalo?? .... :roll:
owned
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa owned »

mir-ko18 napísal::? no novu verziu deamonu som skusil no nič stale rovnako, može byt že ma počítač slabe parametre na tu hru tak anik nespustí koli tomu inštalaciu??? :?: ale keby to tak bolo taku chybu by mi asik nevypísalo?? .... :roll:
ak si myslis ze by ti ta hra nesla tak si to otestuj tu http://www.systemrequirementslab.com/referrer/srtest
ale instalacie zvycajne neblokuju kvoli hardwaru, skus to rozbalit s programom winimage, inak to moze byt zamerne porusena instalacka
Napísať odpoveď