Ja proti tym filmom nic nemam, ale riadil som sa nazvom temy, cize len tolko k tomu. Ale mozem to tam nechavat, ked vidim, ze som asi jediny, kto ten nadpis chape tak ako chapeaxXis napísal:preco?
bol tam napr. tip na film The thing z roku 1982 co je skutocne vynikajuci film a stavim sa, ze vela ludi ho tu este nevidelo a vdaka tomuto prispevku si ho mozu kuknut, nevidim dovod mazat hodnotne prispevky len koli tomu, ze film je starsi.
Co by ste privitali nove na fore???
Re: Co by ste privitali nove na fore?
Mily ujo zelovoc, premyslame predtym nez sa spytamezelovoc napísal:su to odporucania na filmy, ktore ludia videli v poslednej dobe, hoc aj film ktory bol natoceny pred 40 rokmi ale teraz ho pozrel a zaujal. omg, ved premyslajte kym sa spytate totalnu zbytocnost.
Vdaka Gothar za objasnenie
S tymto uplne suhlasim a nenormalne ma nasiera ked tam vidim kadejake stariny ktore pozna 90% ludi. Len to maz dalej.GothaR napísal:No on sa to pytal preto, lebo ja som uz par prispevkov s filmami starsimi ako ~4 roky zmazal. Medzi nimi bol aj ten jeho.
Je to kvoli tomu, ze sa mi zda dost blbe, aby bola tema pre vsetky filmy...skor som ju bral ako miesto, kde sa da upozornit na novinky.
No co teraz? Ja by som to rad mazal, ale ked sa aj tomase vyjadril tak, ze sa to netyka iba novsich filmov.Gangy napísal:S tymto uplne suhlasim a nenormalne ma nasiera ked tu vidim kadejake stariny ktore pozna 90% ludi. Len to maz dalej.
Gangy: zrovna tych zvysnych 10perc ludi moze byt tu na fore, co ten stary film nevidelo...
Tak ako tak, dohodnite sa s vedenim, hlasujte, whatever, len to dajte prosim ako jasne pravidlo, lebo sa tu uz natahujeme dva dni kvoli vyznamu terminu "posledna doba"
Mimochodom nevidim nic zle na tom, ze odporucim aj stary film ked je dobry...Je to jeden prispevok, nikoho neuraza a v dobe pisania ziadne pravidlo o veku filmu nebolo, hoci v teme sa najde vela starsich filmov...
All I want is, that we will have exact rule about that
EDIT2:
Tak ako tak, dohodnite sa s vedenim, hlasujte, whatever, len to dajte prosim ako jasne pravidlo, lebo sa tu uz natahujeme dva dni kvoli vyznamu terminu "posledna doba"
Mimochodom nevidim nic zle na tom, ze odporucim aj stary film ked je dobry...Je to jeden prispevok, nikoho neuraza a v dobe pisania ziadne pravidlo o veku filmu nebolo, hoci v teme sa najde vela starsich filmov...
All I want is, that we will have exact rule about that
EDIT2:
Prepac, nemyslim si ze "stariny" zavadzaju... z mojho pohladu su starsie filmy omnoho lepsie ako vela dnesnych filmov, mozno tak 10% filmov z roku 2008 za nieco stoji aj to mozno prehanam...Sto ludi, sto nazorov. A o tom to je...Gangy napísal:Dnes vkuse vychadza strasne vela filmov a clovek nema sancu vo vsetkych sa vyznat, na to je ta tema, aby sa odfiltrovali dobre filmy od sraciek. Takze stariny tam len zavadzaju.
ja iba tolko, že je choré mazať filmy staršieho dáta
ide tu o to, že nejaký Fero z Kolárova nikdy nepočul o filmoch ako sú Podraz, BCandSK, že nejaký mladý Eastwood existoval a keď si ich pozrie, zistí možno o.i, že nieje všetko o efektoch a výbuchoch..
Absolútne nechápem, čo už niekto môže mať proti tomu
// + si myslím, že tých pár "starýn", ktoré pridá niekto raz za uhorský rok nespôsobujú bordel so súčastnými novinkami
ide tu o to, že nejaký Fero z Kolárova nikdy nepočul o filmoch ako sú Podraz, BCandSK, že nejaký mladý Eastwood existoval a keď si ich pozrie, zistí možno o.i, že nieje všetko o efektoch a výbuchoch..
Absolútne nechápem, čo už niekto môže mať proti tomu
GothaR napísal:No on sa to pytal preto, lebo ja som uz par prispevkov s filmami starsimi ako ~4 roky zmazal.
// + si myslím, že tých pár "starýn", ktoré pridá niekto raz za uhorský rok nespôsobujú bordel so súčastnými novinkami
Sam si si odpovedal...10% novych filmov za nieco stoji, preto je dobre na nich upozornit. Stare filmy si podla mna teraz uz mozes vyberat z temy "Boj o najlepsi film" prakticky zo vsetkych nominovanych, pretoze tam kazdy daval filmy, ktore povazuje za dobre a rad by ich videl v sieni slavy.minob napísal:EDIT2:Prepac, nemyslim si ze "stariny" zavadzaju... z mojho pohladu su starsie filmy omnoho lepsie ako vela dnesnych filmov, mozno tak 10% filmov z roku 2008 za nieco stoji aj to mozno prehanam...Sto ludi, sto nazorov. A o tom to je...
schw33k: tiez pravda, ze tam nemusia zavadzat, zatial to necham tak, nemam potrebu mazat to (pisal som to aj vyssie), len som tu temu chapal inak.
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Len tak ma napadlo, mozno kravina no mozno aj celkom dobra vec.
Poslednu dobu som si vsimol ze vo vacsine tem je nieco ako Boj o najlepsi film a podobne..Ci uz v Hrach,Sporte atd..
Co keby sa vytvorila nova kategoria ako je Volna diskusia a pomenovalo by som to napr. Sutaze? Boli by tam vsetky taketo tipovacky, hadanie filmov,hier a pod..
Poslednu dobu som si vsimol ze vo vacsine tem je nieco ako Boj o najlepsi film a podobne..Ci uz v Hrach,Sporte atd..
Co keby sa vytvorila nova kategoria ako je Volna diskusia a pomenovalo by som to napr. Sutaze? Boli by tam vsetky taketo tipovacky, hadanie filmov,hier a pod..
No tych tem nie je az tak velaSoviet napísal:Len tak ma napadlo, mozno kravina no mozno aj celkom dobra vec.
Ved tu mame akurat hadanie auta, postavy, hry, filmu a k tomu boj o najlepsi film
A ak by sa spravila kategoria sutaze, tak by sa tu uz asi sutazilo aj o to, ktora rosnicka je najlepsia...
-
CrazyFroger
Amateur
-
audiotrack
VIP
dvojity prispevok je ked sa stane ze rovnaky prispevok odosle za sebou 2 alebo viackrat, chybajuci edit je ked niekto napise prispevok a hned za tym odosle dalsi, myslim ze to druhe uz nema zmysel pretoze uz tu je autoedit takze to "Chybajuci edit" sa moze zmazat ale myslim ze "Dvojity prispevok" by sa mohol nechat pretoze sice autoedit to upravi ale myslim ze nie je esteticke ked je nieco 2-krat za sebou napisane v jednom prispevku