Co by ste privitali nove na fore???

Zbytočné, duplicitné, nevhodné alebo zamknuté témy...
Zamknuté
Gothar
Moderátor
Moderátor
Používateľov profilový obrázok

Re: Co by ste privitali nove na fore?

Príspevok od používateľa Gothar »

axXis napísal:preco?
bol tam napr. tip na film The thing z roku 1982 co je skutocne vynikajuci film a stavim sa, ze vela ludi ho tu este nevidelo a vdaka tomuto prispevku si ho mozu kuknut, nevidim dovod mazat hodnotne prispevky len koli tomu, ze film je starsi.
Ja proti tym filmom nic nemam, ale riadil som sa nazvom temy, cize len tolko k tomu. Ale mozem to tam nechavat, ked vidim, ze som asi jediny, kto ten nadpis chape tak ako chape :)
L.A.M.E
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa L.A.M.E »

nefim ci to tu bolo ale mohli by ste spravit tak aby ked dostanete karmu priradilo aj kto to poslal .. a nie annonym.. lebo ako dobre dvôvody hadzu a ani sa nepodpisu..
piton
King
King

Príspevok od používateľa piton »

L.A.M.E napísal:nefim ci to tu bolo ale mohli by ste spravit tak aby ked dostanete karmu priradilo aj kto to poslal .. a nie annonym.. lebo ako dobre dvôvody hadzu a ani sa nepodpisu..
Ja som ti ju poslal, spokojny? Aj tomu druhemu... dejfovi, on uz tiez place v teme uhadni hru.
L.A.M.E
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa L.A.M.E »

piton napísal:Ja som ti ju poslal, spokojny? Aj tomu druhemu... dejfovi, on uz tiez place v teme uhadni hru.
MNE NEJDE LEN tie ... (inac ty si ich asi necital ze ?) placem aj ja v kute :-D
--ked sa ani podpisat nevies
minob
Star
Star

Príspevok od používateľa minob »

zelovoc napísal:su to odporucania na filmy, ktore ludia videli v poslednej dobe, hoc aj film ktory bol natoceny pred 40 rokmi ale teraz ho pozrel a zaujal. omg, ved premyslajte kym sa spytate totalnu zbytocnost. :aasmile19:
Mily ujo zelovoc, premyslame predtym nez sa spytame :P
Vdaka Gothar za objasnenie ;) Mozte prosim doplnit toto pravidlo aj na titulnu stranu toho vlakna? Aby zbytocne nevznikali emocie :D Dakujem...
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

GothaR napísal:No on sa to pytal preto, lebo ja som uz par prispevkov s filmami starsimi ako ~4 roky zmazal. Medzi nimi bol aj ten jeho.
Je to kvoli tomu, ze sa mi zda dost blbe, aby bola tema pre vsetky filmy...skor som ju bral ako miesto, kde sa da upozornit na novinky.
S tymto uplne suhlasim a nenormalne ma nasiera ked tam vidim kadejake stariny ktore pozna 90% ludi. Len to maz dalej.
Gothar
Moderátor
Moderátor

Gangy napísal:S tymto uplne suhlasim a nenormalne ma nasiera ked tu vidim kadejake stariny ktore pozna 90% ludi. Len to maz dalej.
No co teraz? Ja by som to rad mazal, ale ked sa aj tomase vyjadril tak, ze sa to netyka iba novsich filmov.
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Podla mna je kravina aby sa tam pisali stare sunty ktore uz videl kadekdo a minimalne uz o nich musel pocut. Dnes vkuse vychadza strasne vela filmov a clovek nema sancu vo vsetkych sa vyznat, na to je ta tema, aby sa odfiltrovali dobre filmy od sraciek. Takze stariny tam len zavadzaju.
minob
Star
Star

Príspevok od používateľa minob »

Gangy: zrovna tych zvysnych 10perc ludi moze byt tu na fore, co ten stary film nevidelo...
Tak ako tak, dohodnite sa s vedenim, hlasujte, whatever, len to dajte prosim ako jasne pravidlo, lebo sa tu uz natahujeme dva dni kvoli vyznamu terminu "posledna doba" :(
Mimochodom nevidim nic zle na tom, ze odporucim aj stary film ked je dobry...Je to jeden prispevok, nikoho neuraza a v dobe pisania ziadne pravidlo o veku filmu nebolo, hoci v teme sa najde vela starsich filmov...
All I want is, that we will have exact rule about that ;)

EDIT2:
Gangy napísal:Dnes vkuse vychadza strasne vela filmov a clovek nema sancu vo vsetkych sa vyznat, na to je ta tema, aby sa odfiltrovali dobre filmy od sraciek. Takze stariny tam len zavadzaju.
Prepac, nemyslim si ze "stariny" zavadzaju... z mojho pohladu su starsie filmy omnoho lepsie ako vela dnesnych filmov, mozno tak 10% filmov z roku 2008 za nieco stoji aj to mozno prehanam...Sto ludi, sto nazorov. A o tom to je...
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

ja iba tolko, že je choré mazať filmy staršieho dáta
ide tu o to, že nejaký Fero z Kolárova nikdy nepočul o filmoch ako sú Podraz, BCandSK, že nejaký mladý Eastwood existoval a keď si ich pozrie, zistí možno o.i, že nieje všetko o efektoch a výbuchoch..
Absolútne nechápem, čo už niekto môže mať proti tomu
GothaR napísal:No on sa to pytal preto, lebo ja som uz par prispevkov s filmami starsimi ako ~4 roky zmazal.
:naturehot:

// + si myslím, že tých pár "starýn", ktoré pridá niekto raz za uhorský rok nespôsobujú bordel so súčastnými novinkami
Gothar
Moderátor
Moderátor

minob napísal:EDIT2:Prepac, nemyslim si ze "stariny" zavadzaju... z mojho pohladu su starsie filmy omnoho lepsie ako vela dnesnych filmov, mozno tak 10% filmov z roku 2008 za nieco stoji aj to mozno prehanam...Sto ludi, sto nazorov. A o tom to je...
Sam si si odpovedal...10% novych filmov za nieco stoji, preto je dobre na nich upozornit. Stare filmy si podla mna teraz uz mozes vyberat z temy "Boj o najlepsi film" prakticky zo vsetkych nominovanych, pretoze tam kazdy daval filmy, ktore povazuje za dobre a rad by ich videl v sieni slavy.
schw33k: tiez pravda, ze tam nemusia zavadzat, zatial to necham tak, nemam potrebu mazat to (pisal som to aj vyssie), len som tu temu chapal inak.
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Len tak ma napadlo, mozno kravina no mozno aj celkom dobra vec.
Poslednu dobu som si vsimol ze vo vacsine tem je nieco ako Boj o najlepsi film a podobne..Ci uz v Hrach,Sporte atd..
Co keby sa vytvorila nova kategoria ako je Volna diskusia a pomenovalo by som to napr. Sutaze? Boli by tam vsetky taketo tipovacky, hadanie filmov,hier a pod..
Gothar
Moderátor
Moderátor

Soviet napísal:Len tak ma napadlo, mozno kravina no mozno aj celkom dobra vec.
Poslednu dobu som si vsimol ze vo vacsine tem je nieco ako Boj o najlepsi film a podobne..Ci uz v Hrach,Sporte atd..
Co keby sa vytvorila nova kategoria ako je Volna diskusia a pomenovalo by som to napr. Sutaze? Boli by tam vsetky taketo tipovacky, hadanie filmov,hier a pod..
No tych tem nie je az tak vela :) Podla mna to na samotnu kategoriu nestaci.
Ved tu mame akurat hadanie auta, postavy, hry, filmu a k tomu boj o najlepsi film :)
A ak by sa spravila kategoria sutaze, tak by sa tu uz asi sutazilo aj o to, ktora rosnicka je najlepsia...
wolodo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa wolodo »

Mna to uz tiez napadlo bolo by to v poho, lebo ma nebavi preklikavat sa z kultury do ostatnych.....
CrazyFroger
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa CrazyFroger »

Čo tak pridať do report post hack módu aj možnosť :

Locknúť tému

???
ppt
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ppt »

To nie je dovod oznamenia (reportu) to uz je akcia, ktoru vykona moderator. Moderator uz zhodnoti, co s tou temou ma spravit. :wink:
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3Bo »

ppt napísal:To nie je dovod oznamenia (reportu) to uz je akcia, ktoru vykona moderator. Moderator uz zhodnoti, co s tou temou ma spravit. :wink:
Mozno to myslel ako autor temy ktory uz nechce v topicu pokracovat ale aj tak hlupost na to tam ma moznost iny dovod
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

ja zase nevidím rozdiel medzi Chýbajúci edit a Dvojitý príspevok. Skôr by sa mohlo jedno odstrániť ako dávať tam ten lock. Ako ppt písal, to nie je dôvod
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

chybajuci edit som si "vydupal" ja a mal zmysel v dobach, ked este nebol autoedit :) dvojity prispevok chapem troska inak ako chybajuci edit
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa metthal »

dvojity prispevok je ked sa stane ze rovnaky prispevok odosle za sebou 2 alebo viackrat, chybajuci edit je ked niekto napise prispevok a hned za tym odosle dalsi, myslim ze to druhe uz nema zmysel pretoze uz tu je autoedit takze to "Chybajuci edit" sa moze zmazat ale myslim ze "Dvojity prispevok" by sa mohol nechat pretoze sice autoedit to upravi ale myslim ze nie je esteticke ked je nieco 2-krat za sebou napisane v jednom prispevku
Zamknuté