Definicia vztahu
Definicia vztahu
Uz len nadpis hovori za vsetko.
Co povazujete za vztah medzi muzom a zenou?
Svoju otazku myslim tak, ze co sa v takom vztahu podla Vas ma robit, odohravat. Co od neho cakate?
Ako vyzera taky zdravy vztah muza a zeny?
Svoju otazku myslim tak, ze co sa v takom vztahu podla Vas ma robit, odohravat. Co od neho cakate?
Myslim, ze sa pytas velmi vseobecne. Akysi "zdravy vztah" je dost tazke opisat prave preto, ze kazdy caka od vztahu nieco ine. Mam kamaratku, ktora sa s priatelom vidi raz za tyzden, hoci prilezitosti by mali ovela viac. Ked su spolu vystupuju skor ako manzelia ako milenci a pritom nie su spolu este pridlho. Ked sa jej opytam, kedy s nim najblizsie bude, odpovie mi, ze s nim bola minuly tyzden, tak pravdepodobne niekedy v najblizsich dnoch. Mne nad tymto pristupom trochu zastava rozum, ale podstatnejsie je to, ze je relativne spokojna - skor by som to nazval, ze jej to staci.
Naopak ja s mojou priatelkou sme celkom ini. Travime spolu vacsinu dna a ked nie sme spolu, tak si volame. Za posledne mesiace nebol den, kedy by sme neboli aspon dve hodiny spolu. Na verejnosti sa prejavujeme dost extrovertne a casto sa smejeme na tom, ako tie veci musia vyzerat z pohladu tretej osoby. My sa jednoducho len zabavame a ak by nas vztah aj zajtra skoncil nelutovali by sme cas spolu straveny.
Vypichol som porovnanie len jednej veci, co mi bola momentalne najblizsia a urcite mi das za pravdu, ze neexistuju len tieto moznosti
Takze to, co ty chces opisat je podla mna nemozne
Naopak ja s mojou priatelkou sme celkom ini. Travime spolu vacsinu dna a ked nie sme spolu, tak si volame. Za posledne mesiace nebol den, kedy by sme neboli aspon dve hodiny spolu. Na verejnosti sa prejavujeme dost extrovertne a casto sa smejeme na tom, ako tie veci musia vyzerat z pohladu tretej osoby. My sa jednoducho len zabavame a ak by nas vztah aj zajtra skoncil nelutovali by sme cas spolu straveny.
Vypichol som porovnanie len jednej veci, co mi bola momentalne najblizsia a urcite mi das za pravdu, ze neexistuju len tieto moznosti
Takze to, co ty chces opisat je podla mna nemozne
Re: Definicia vztahu
Partnersky vztah mam na mysli.Mastros napísal:...
...
...
normalneMastros napísal:Tato tema ma totiz napadla, ked som sa so spoluziakom bavil o jednej babe.
Mala 5 chalanov, no ziaden vztah.
To je veta, ktoru vyslovil a zarazila ma.
Nejde mi totiz do hlavy ako je mozne mat frajera (frajerku) a nemat s nim (nou) vztah.
uz 2 roky chodim s babami, s ktorymi mam nadstandardne vztahy na kavu, na party, do kina... a pritom so ziadnou nechodim... mozno baba, o ktorej ste sa bavili nezasa to ked sa viaze, takze tiez chodi s chalanmi vonku ale nemaju specialnejsi vztah lebo vie, ze by to nebolo dobre pre nu ani pre dotycneho chalana...
-
wolodo
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Dnesne baby (15-19) su podaktore na tom tak ze si zivot uzivaju, mali by to robit sice az vo vyssom veku no kedze chcu byt dospelejsie tak to robia v takomto veku....
Myslim ze rozdeluju chodenie s chalanom, a mat vztah s nim na dve uplne rozlisne veci.
Mat vztah je nieco vynimocne, je to nieco co vychadza zo srdca. S tym clovekom si potom naozaj rad a snazis sa robit cokolvek aby bol spokojny ten druhy nie ty...
Myslim ze rozdeluju chodenie s chalanom, a mat vztah s nim na dve uplne rozlisne veci.
Mat vztah je nieco vynimocne, je to nieco co vychadza zo srdca. S tym clovekom si potom naozaj rad a snazis sa robit cokolvek aby bol spokojny ten druhy nie ty...
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
Chlapce, uplne s tebou suhlasim, krasne si to vystihol. K+wolodo napísal:Dnesne baby (15-19) su podaktore na tom tak ze si zivot uzivaju, mali by to robit sice az vo vyssom veku no kedze chcu byt dospelejsie tak to robia v takomto veku....
to bude asi u kazdeho ine.... napr u mna je to ta druham moznostEritrea napísal:je pravda ze dnes moze mat baba/ chalan kamaratov/tky ,s kt chodi posediet, pokecat , prejst sa ale nemusia spolu chodit ...ale to nieje vztah.neviem teraz vsak ci je to skor preto ze chceme mat otvorene dvere pre niekoho lepsieho , alebo jednoducho milujeme slobodu.
Ano, ale co ked si ta tvoja kamaratka najde frajera, ktoremu toto vase chodenie von bude prekazat? Ak teda ma frajera a nie je to tak tak prepac, ale mne by to napr. tiez velmi prekazalo, keby moja chodila s kamaratom casto von na kavicky a pod.drdi21 napísal:no mam dve kamaratky. s jednou sa poznam od malicka. vieme o sebe takmer vsetko.chodime spolu von, do baorv proste vsade de sa da.tu druhu sa poznam asi rok a pol no a prekecali sme uz kopu hodin.spolocne kavicky a vykecavky. no nikdy sa tu nedalo hovorit o vztahu vzdy to bolo o kamaratstve.
(dost casto som totizto pocul o pripadoch, kedy sa z takeho velkeho kamaratstva rozvinul vztah)
-
triple
Guru wannabe
definícia vzťahu????
nieje univerzálna definícia lebo každý sme výnimočná osobnosť a každý jeden vzťah je iný..
ja od svojho očakávam jedno - aby som ľúbil ja ju a ona mňa minimálne tak veľmi ako ja (:oops: môže aj viacej) - ak je táto hlavná podmienka splnená ostatné veci sa s tým vezú a sú založené na tomto fakte..
nieje univerzálna definícia lebo každý sme výnimočná osobnosť a každý jeden vzťah je iný..
ja od svojho očakávam jedno - aby som ľúbil ja ju a ona mňa minimálne tak veľmi ako ja (:oops: môže aj viacej) - ak je táto hlavná podmienka splnená ostatné veci sa s tým vezú a sú založené na tomto fakte..