Definicia vztahu

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Mastros
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Definicia vztahu

Príspevok od používateľa Mastros »

Uz len nadpis hovori za vsetko.
Co povazujete za vztah medzi muzom a zenou?
Svoju otazku myslim tak, ze co sa v takom vztahu podla Vas ma robit, odohravat. Co od neho cakate?
Ako vyzera taky zdravy vztah muza a zeny?
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

nadpis nehovori za vsetko, lebo si neupresnil typ vztahu ktoreho definiciu si chces precitat.... rodinny?kamaratsky?partnersky?pracovny?....
Aiden
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Aiden »

Myslim, ze sa pytas velmi vseobecne. Akysi "zdravy vztah" je dost tazke opisat prave preto, ze kazdy caka od vztahu nieco ine. Mam kamaratku, ktora sa s priatelom vidi raz za tyzden, hoci prilezitosti by mali ovela viac. Ked su spolu vystupuju skor ako manzelia ako milenci a pritom nie su spolu este pridlho. Ked sa jej opytam, kedy s nim najblizsie bude, odpovie mi, ze s nim bola minuly tyzden, tak pravdepodobne niekedy v najblizsich dnoch. Mne nad tymto pristupom trochu zastava rozum, ale podstatnejsie je to, ze je relativne spokojna - skor by som to nazval, ze jej to staci.
Naopak ja s mojou priatelkou sme celkom ini. Travime spolu vacsinu dna a ked nie sme spolu, tak si volame. Za posledne mesiace nebol den, kedy by sme neboli aspon dve hodiny spolu. Na verejnosti sa prejavujeme dost extrovertne a casto sa smejeme na tom, ako tie veci musia vyzerat z pohladu tretej osoby. My sa jednoducho len zabavame a ak by nas vztah aj zajtra skoncil nelutovali by sme cas spolu straveny.

Vypichol som porovnanie len jednej veci, co mi bola momentalne najblizsia a urcite mi das za pravdu, ze neexistuju len tieto moznosti :)
Takze to, co ty chces opisat je podla mna nemozne :)
Mastros
Light Professional
Light Professional

Re: Definicia vztahu

Mastros napísal:...
Co povazujete za vztah medzi muzom a zenou?
...
...
Ako vyzera taky zdravy vztah muza a zeny?
Partnersky vztah mam na mysli.
Makovnik
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Makovnik »

To je tak siroka tema, ze by si si o tom mal precitat knihu. Podla mna to nema cenu rozoberat ani nejak "strucne definovat", pretoze tam je tolko moznosti a ciest typu "ale", ze tu nevystaci 50 stran tohto dredu.
Mastros
Light Professional
Light Professional

Tato tema ma totiz napadla, ked som sa so spoluziakom bavil o jednej babe.
Mala 5 chalanov, no ziaden vztah.
To je veta, ktoru vyslovil a zarazila ma.
Nejde mi totiz do hlavy ako je mozne mat frajera (frajerku) a nemat s nim (nou) vztah.
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

Mastros napísal:Tato tema ma totiz napadla, ked som sa so spoluziakom bavil o jednej babe.
Mala 5 chalanov, no ziaden vztah.
To je veta, ktoru vyslovil a zarazila ma.
Nejde mi totiz do hlavy ako je mozne mat frajera (frajerku) a nemat s nim (nou) vztah.
normalne :)
uz 2 roky chodim s babami, s ktorymi mam nadstandardne vztahy na kavu, na party, do kina... a pritom so ziadnou nechodim... mozno baba, o ktorej ste sa bavili nezasa to ked sa viaze, takze tiez chodi s chalanmi vonku ale nemaju specialnejsi vztah lebo vie, ze by to nebolo dobre pre nu ani pre dotycneho chalana...
wolodo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa wolodo »

Dnesne baby (15-19) su podaktore na tom tak ze si zivot uzivaju, mali by to robit sice az vo vyssom veku no kedze chcu byt dospelejsie tak to robia v takomto veku....
Myslim ze rozdeluju chodenie s chalanom, a mat vztah s nim na dve uplne rozlisne veci.
Mat vztah je nieco vynimocne, je to nieco co vychadza zo srdca. S tym clovekom si potom naozaj rad a snazis sa robit cokolvek aby bol spokojny ten druhy nie ty...
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

si emocionalne na dne, ked potrebujes "definovat vztah" ci co ? ? ?
neviem ale asi neni mozne a ani dobre aplikovat vzorec na vsetko :-)
eagle_owl
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa eagle_owl »

wolodo napísal:Dnesne baby (15-19) su podaktore na tom tak ze si zivot uzivaju, mali by to robit sice az vo vyssom veku no kedze chcu byt dospelejsie tak to robia v takomto veku....
Myslim ze rozdeluju chodenie s chalanom, a mat vztah s nim na dve uplne rozlisne veci.
Mat vztah je nieco vynimocne, je to nieco co vychadza zo srdca. S tym clovekom si potom naozaj rad a snazis sa robit cokolvek aby bol spokojny ten druhy nie ty...
Chlapce, uplne s tebou suhlasim, krasne si to vystihol. K+
Arkaz
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Arkaz »

Volodo skvele si to opisal. Je to naozaj tak K+
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

nordkapp ma pravdu, co sa tej dievciny tyka, zalezi na tom, co mysli pod vztahom ona - mozno mala 5 "kamaratov do postele" ale ziadneho s ktorym by chodila...
Eritrea
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Eritrea »

je pravda ze dnes moze mat baba/ chalan kamaratov/tky ,s kt chodi posediet, pokecat , prejst sa ale nemusia spolu chodit ...ale to nieje vztah.neviem teraz vsak ci je to skor preto ze chceme mat otvorene dvere pre niekoho lepsieho , alebo jednoducho milujeme slobodu.:)
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

Eritrea napísal:je pravda ze dnes moze mat baba/ chalan kamaratov/tky ,s kt chodi posediet, pokecat , prejst sa ale nemusia spolu chodit ...ale to nieje vztah.neviem teraz vsak ci je to skor preto ze chceme mat otvorene dvere pre niekoho lepsieho , alebo jednoducho milujeme slobodu.:)
to bude asi u kazdeho ine.... napr u mna je to ta druham moznost :wink:
drdi21
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa drdi21 »

no mam dve kamaratky. s jednou sa poznam od malicka. vieme o sebe takmer vsetko.chodime spolu von, do baorv proste vsade de sa da.tu druhu sa poznam asi rok a pol no a prekecali sme uz kopu hodin.spolocne kavicky a vykecavky. no nikdy sa tu nedalo hovorit o vztahu vzdy to bolo o kamaratstve.
eagle_owl
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa eagle_owl »

drdi21 napísal:no mam dve kamaratky. s jednou sa poznam od malicka. vieme o sebe takmer vsetko.chodime spolu von, do baorv proste vsade de sa da.tu druhu sa poznam asi rok a pol no a prekecali sme uz kopu hodin.spolocne kavicky a vykecavky. no nikdy sa tu nedalo hovorit o vztahu vzdy to bolo o kamaratstve.
Ano, ale co ked si ta tvoja kamaratka najde frajera, ktoremu toto vase chodenie von bude prekazat? Ak teda ma frajera a nie je to tak tak prepac, ale mne by to napr. tiez velmi prekazalo, keby moja chodila s kamaratom casto von na kavicky a pod. :)
(dost casto som totizto pocul o pripadoch, kedy sa z takeho velkeho kamaratstva rozvinul vztah)
segenica
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa segenica »

Kristusaaaat,to je teda tema :D
Haslerka
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Haslerka »

nechcel by si radsej vediet definiciu lasky?
Mastros
Light Professional
Light Professional

Tak definuj, na co cakas?
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

definícia vzťahu????
nieje univerzálna definícia lebo každý sme výnimočná osobnosť a každý jeden vzťah je iný..

ja od svojho očakávam jedno - aby som ľúbil ja ju a ona mňa minimálne tak veľmi ako ja (:oops: môže aj viacej) - ak je táto hlavná podmienka splnená ostatné veci sa s tým vezú a sú založené na tomto fakte..
Napísať odpoveď