Pyrotechnika aj cez rok/ Pyrotechnicky "kruzok"
-
rixo
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Nie, striebrenka je niečo iné, s tým to až tak dobre nefunguje, aby to bola naozaj šleha tak musíš zohnať Hliníkový prášok(to je fakt ťažké zohnať, ale dá sa na www.praskovekovy.cz ) potom ten manganistan a nakoniec síru, to zapáliť a to je pecka!:D:D
zinkova farbaFilipito napísal:striebrenka? myslis sprej?
a k tym navodom... neviem, ci je to vhodne takto zverejnovat, uz len zohrievanie benzinu - co ja viem... a taktiez ine reakcie, nedovolil by som si to skusat bez toho, aby som si bol vedomy toho, co tam prebieha, aky to ma princip, za akych podmienok a co od toho ocakavat, myslim po chemickej stranke - minimalne to chce nejake vedomosti, zidu sa aj skusenosti a prax, vybavenie tiez nie je na zahodenie
jaaaaaaaaaaaaaaa.uz mam nakupene tento rok trocha menejFilipito napísal:kibo ved ty s okna nanich hadz megy uvidis hned ich das dole![]()
a ak sa vas mozem spytat kto je tu este tak rachnuty do pyrotechniky jak jaalebo kto ju pravidelne kazdy silvester kupuje
jedno balenie tich gul, jedna sada rakiet, 12 rimskich svetlic ,560 petard
//autoeditácia príspevku ( 29 Dec 2008, 21:52 )
ee kusok to odskoci a vybuchne... ale je to sakra nebezpecneFilipito napísal:co vlastne spravi ta gula ked je polozena na zemi? vyleti hore alebo ako?
inak aj ja som blazon do zabavnej pyrotechniky
ja mam 15 a predali mi bez problemov. inak kupovat v tescu pyrotechniku je jeednaa velka blbost pretoze je to strasne predrazene napr. jedna rimska svetlica 50 korun :OOO, v carrfoure alebo v kauflande je to lepsie, inak v petrzalksom carrefoure sme boli vcera z kamaratom lebo on nakupuje pyrotechniku bezne za dva litre a mali tam toho malo ani petardi nemali a nam hovorila predavacka ze to preto lebo vybuchli nejake dva cinske sklady
//autoeditácia príspevku ( 30 Dec 2008, 11:07 )
a ten stoziar sa vola mažiar xD
//autoeditácia príspevku ( 30 Dec 2008, 11:08 )
trochu ot: ta autoeditacida je dobra vec xD
//autoeditácia príspevku ( 30 Dec 2008, 14:41 )
//autoeditácia príspevku ( 30 Dec 2008, 11:07 )
vola sa to tatranske gule a niesu to jedine gule ktore existujupishta napísal:Heh no ta gula co sa dava do stoziara( jankove gule ci jako sa to vola ) minuly silvester to kamos len tak hodil asi 2m od nas
//autoeditácia príspevku ( 30 Dec 2008, 11:08 )
tak to mas dobre u mna to rodicia nemaju radi zevraj je to zbytocna vecFilipito napísal:ja chodim s rodicmia pohoda, mame sa to paci aj ocovi, a kazdy rok prispeju
trochu ot: ta autoeditacida je dobra vec xD
//autoeditácia príspevku ( 30 Dec 2008, 14:41 )
stvrtu triedu ty mohli dat asi len tazko, teda ak mas licenciu odpalovac ohnostrojovrixo napísal:Chalani: pred rokom som bol aj ja taký homemade pyrotechnik, molotow kokteily boli bežným kúskom a skúšali sme také ako RDX a podobné bomby, no nikdy nám to nevyšlo a mali sme práve takéto video spravené s kamošom a tatko mi to našiel v kompe a to ste mali videiť tú "šou":D:D:D
Teraz už radšej kupujem petardy, minulý rok som sa dozvedel práve o tých malých "La Bombách", a tak som išiel do jedného obchodu a poprosil som si la bombu, no a oni mi dali niečo úplne iné, trieda IV . a petarda o priemere asi 5cm:D tak že super dajte mi ich 5, celý natešený som to hodil jak nejakú pumu po ceste, dokotúľalo sa to k domu drblo to a vonku čo mali o barák opreté nejaké sklá tak tie to roztrhalo:D:D:D:D:D Tento rok to nemajú:(