Mixážny pult na mixovanie hudby ...
Mixážny pult na mixovanie hudby ...
Ahojte,
Poradte prosím nejaký mixážny pult ale nie na nahrávanie ale skôr na mixovanie hudby techno,electronic a podobne ...
cena cca. 6tisíc
ďakujem
Poradte prosím nejaký mixážny pult ale nie na nahrávanie ale skôr na mixovanie hudby techno,electronic a podobne ...
cena cca. 6tisíc
ďakujem
-
meloolem
Amateur
- Kontaktovať používateľa:
omni
predam ti svoj stary omnitronik za liter a pol.....je to stara low-endova sunka ale na zaciatok akurat....ma to iba zaklad....killy na bassy, stredy vysky, mozes tam napojit dva playere, gramce, mikrofon, svetlo....to je asi vsetko.....uz si ani nepamatam typ...tiez som chcel byt velky DJ
aj vo virtuali sa da viac ako dva tracky zahrat
uf hrat cez tracktor kdesi na party resp. diskoteke, to kde sme
ale nechcem tym hovadit kamosa, nic v zlom, ale chapes
videl som uz aj dj, co pustal pesnicky z winampu ... a potom ze preco ludia maju taku mienku o dj-ingu 
olihope, to co ty chces robit, teda zacat skusat miesat zvuky a tony, tak tam jednoznacne doporucujem tracktorDJ. len nie je to velmi jednoduchy program
ako ulny zaciatocnik doporucujem virtual dj. zozenies nanho kopec skinov (ten zakladny je uplne na ho...) a pluginov na mix. takisto samplov zozenies kopec, navyse si spravis aj sam ake chces
no sak stiahni (resp. kup), instalni a uvidis sam
potom este som mal isteho casu adobe audition, tiez perfektna pomoc hlavne na strihanie hudby
uf hrat cez tracktor kdesi na party resp. diskoteke, to kde sme
olihope, to co ty chces robit, teda zacat skusat miesat zvuky a tony, tak tam jednoznacne doporucujem tracktorDJ. len nie je to velmi jednoduchy program
ako ulny zaciatocnik doporucujem virtual dj. zozenies nanho kopec skinov (ten zakladny je uplne na ho...) a pluginov na mix. takisto samplov zozenies kopec, navyse si spravis aj sam ake chces
potom este som mal isteho casu adobe audition, tiez perfektna pomoc hlavne na strihanie hudby
len sa smejem na tom ako niektory ludia vazne pouziju obycajny winamp, resp virtuala a hraju sa na velkych panov
to je vazne na smiech. a potom jasne ze kazdy si povie co tam taky dj-ing, hudbu viem pustit aj ja
to mas pravdu, ze prechadza. takisto ako prechadzaju z gramcov na cd playery (ani sa necudujem), ale klasika je klasika
ale zober si aj ked pouziva velajd-ov notas, nosna cast hudby sa hra na gramec abo cd playery a na laptope povacsinou sample.
i ked som sa stretol i s takym extremom ze chalani na dnb party mali 3 gramce + v notasi zapnuty virtualDJ
to mas pravdu, ze prechadza. takisto ako prechadzaju z gramcov na cd playery (ani sa necudujem), ale klasika je klasika
i ked som sa stretol i s takym extremom ze chalani na dnb party mali 3 gramce + v notasi zapnuty virtualDJ
bozinku
nepochopil si ma, ja sa nesmejem na niekom ked pouziva virtuala. sam ho pouzivam a ako pre zaciatok velmi perfektna vec (A+++) malo to byt na pobavenie, ze chalanom nestacia tie tri gramce 
sam chcem teraz nejaky hw kupovat ... no teraz, najskor o polroka, ked clovek skolu skonci a zacne robit. a tiez nebudem hned uvazovat nad nad technicsamy....co uz krute drahy sport. co si spomynal znacku stanton, tak kamarat kupil 2 gramce v anglicku a zatial si pochvaluje
sam chcem teraz nejaky hw kupovat ... no teraz, najskor o polroka, ked clovek skolu skonci a zacne robit. a tiez nebudem hned uvazovat nad nad technicsamy....co uz krute drahy sport. co si spomynal znacku stanton, tak kamarat kupil 2 gramce v anglicku a zatial si pochvaluje
stanton je f poho ale ja bych do technics jednak je to naj kvalita za super cenu a na trhu naj takisto nepoznam konkurenciu tym technicsom su na scene od roku 1992 a uz 1995 boli mk serie s motorcekom ne cez remen ak sa nemylim a dodnes ich pouziva mnoho DJov...a inak co take by si cel kupovat ? ja som mal teraz moznost asi aj mam kupit stanton 3 kanal mixpult za 3500sk a stal 7 litrov novy....vsetko okrem scratchu by sa na nom zatial dalo...ale scratch pride s gramcami a nato nejsu loove a dalsia vec ze kup to z pod ruky da sa zohnat za 25 - 30tis gramce technics MK seria + mixac a slucahtka ktomu co je dost f poho....este kupit serato
a si vybaveny