Daggertail napísal:tak dobre som vravel,bolo to firewallom a potom tym patchom
Takze sme mali pravdu obaja. Hlavne je, ze mu to uz ide. Ja som takmer zosedivel pri patchovani BF2 a pokial by mi chlapci z battlefield2.sk nepomohli bol by som jak sa hovori v prdeli
prosim vas, stiahol som tuto hru, nainstaloval, presiel prvu misiu na lodi ci co to je a ked chcem ist do dalsej, proste mi padne hra, stiahol som patch 1.6 a na to 1.7 a potom dal crack na verziu 1.7 a robi to stale. nejake radi prosim??? dakujem vopred.
2Pacaveli napísal:prosim vas, stiahol som tuto hru, nainstaloval, presiel prvu misiu na lodi ci co to je a ked chcem ist do dalsej, proste mi padne hra, stiahol som patch 1.6 a na to 1.7 a potom dal crack na verziu 1.7 a robi to stale. nejake radi prosim??? dakujem vopred.
myslim ze po nainstalovani prekladu je chyba pri misii s lodou...vysiel aj nato nejaky patch,ale uz sa moc nepamatam...
btw keby si troska hladal vyssie tak tam najdes riesenie, chod na www.evenbalance.com stiahni pbsetup zapnes ho potvrdis i agree das add game das cod4 malo by ti samo najst cestu kde to mas ulozene oznacis tu hru v tej tabulke a das chceck for updates updatne ti punkbuster, mozno ze este bude treba restart compu a mozes hrat
Hej dikes uz to fakci,ja viem citaval som tie posty ohladom PB,skusal som ho aktivovat aj rucne,ale sa mi zda ze navine bola cestina,ked som ju dal prec uz mi to slo,neviem preco,inak nevie niekto dobre cracknute servery?sk al cz,bez cheaterov
tam si najdes servery, pripojis sa na nejaky a je to.. musi byt cracknuty samozrejme..
a musis mat nahodeny patch 1.7.. momentalne asi vsetky servery bezia na tejto verzii