naformatovanei usbcka

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
IMI
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

naformatovanei usbcka

Príspevok od používateľa IMI »

dostal som 20gb usb(16+4) a je naformatovany na fat32 , ako ho naformatujem na ntfs. staci cez tento pocitac alebo treba cez partition magic ?chcem ho naformatovat kvoli tomu kedze ma napadlo ze fat32 nebere vacsie ako 4gb iso subory , je tak ?
pacho666
Medium Star
Medium Star

Re: naformatovanei usbcka

Príspevok od používateľa pacho666 »

IMI napísal:dostal som 20gb usb(16+4) a je naformatovany na fat32 , ako ho naformatujem na ntfs. staci cez tento pocitac alebo treba cez partition magic ?chcem ho naformatovat kvoli tomu kedze ma napadlo ze fat32 nebere vacsie ako 4gb iso subory , je tak ?
jj je to tak. Jednoznacne ti odporucam NTFS ak mas vacsi kluc ako 4GB. Bud to naformatujes softom alebo treba mensie nastavenie v systeme, kedze klasicne formatovanie kluca vo WIn vam neda moznost na vyber aj NTFS.

Postup: na TENTO POČITAČ kliknut pravým,vlastnosti,HARDWARE,SPRAVCA ZARIADENI,DISKOVE JEDNOTKY,DANE USB DEVICE,kliknut naň pravým,potom kliknut lavim na vlastnosti,ZASADY,OPTIMALIZOVAT PRE VYKON a potom dat ok.A už pojde naformátovat na NTFS... SAm som si svoj Voyager GT takto spravil...

Alternativa: softik HP USB Disk Storage Format Tool
IMI
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa IMI »

diky pekne, zatial slape ako ma , K+ a toto optimalizovanie pre vykon mam nastavit tak jak bolo alebo nechat optim. pre vykon ?
pacho666
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa pacho666 »

IMI napísal:diky pekne, zatial slape ako ma , K+ a toto optimalizovanie pre vykon mam nastavit tak jak bolo alebo nechat optim. pre vykon ?
no na tom PC, co som to formatoval som to nechal tak. Ale na druhom PC, co mam, tak to mam ako bolo, a tiez slape. TAkze podla mna je to jedno :)
Napísať odpoveď