Tak pardon mal som zle info.mulatt napísal:to nieje pravda o2 si uz ked si aktivujes o2 fer a este nemas presunute cislo..dostanes kartu ktoru mozes hned normalne vyuzivat ale s O2 cislom..po 3 tyzdnoch sa ti len presunie cislosamozrejme pokial sa ti nepresunie cislo mozes normalne este vyuzivat orange..potom karta strati signal a uz sa nedovolas nikam
O2 Telefónica | O2 Slovensko | mobilný operátor
-
Shark NX
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Mas to vyskusane? Ja sa bojim tu o2 kartu aktivovat, pretoze nechcem nieco pokazit, kedze v case prenosu cisla uz budem mimo slovenskamulatt napísal:to nieje pravda o2 si uz ked si aktivujes o2 fer a este nemas presunute cislo..dostanes kartu ktoru mozes hned normalne vyuzivat ale s O2 cislom..po 3 tyzdnoch sa ti len presunie cislosamozrejme pokial sa ti nepresunie cislo mozes normalne este vyuzivat orange..potom karta strati signal a uz sa nedovolas nikam
dnes som som bol v O2 a nechal som si preniest cislo
len nechapem preco pytaju 605 Sk ako zalohu, ved zaloha uz je to, ze to cislo som si nechal preniest. ale hlavne, ze ju potom vratia
takze to ma netrapi.
O2 fer je momentalne najlepsi produkt na trhu. orange a ani t-mobile nemozu konkurovat s ich pausalmi.
akym sposobom vratia tu zalohu ?
O2 fer je momentalne najlepsi produkt na trhu. orange a ani t-mobile nemozu konkurovat s ich pausalmi.
akym sposobom vratia tu zalohu ?
8.1. mi akivujuGothaR napísal:Mas to vyskusane? Ja sa bojim tu o2 kartu aktivovat, pretoze nechcem nieco pokazit, kedze v case prenosu cisla uz budem mimo slovenskaA mam to chapat aj tak, ze to cislo karty, ktoru mi teraz dali v O2 za 105 Sk s kreditom 55 Sk potom zanikne?
to stanulik: poplatok za prenos cisla je poplatok orangu alebo tmobile cize o2 to nemoze brat ako zalohu
btw:dnes som sa dozvedel ze je aj sanca ze ti neschvalia prenos cisla!!kamrat co si to dal tiez tak mu nepreniesli netusim preco..volali sme do o2 a tam povedlai ze to zavisi od orange a vzdy z 15tim ludom co si daju preniest 2 neschvalia.
1. ano viem, ze poplatok za prenos sa plati orangeu (t-mobileu), tych 500 Sk ti O2 vrati behom 5 mesiacov tak, ze ti kazdy mesiac znizia fakturu o 100skmulatt napísal:8.1. mi akivujuinac nechapem preco sa to bojis aktivovat..tebe ked budu prenasat cislo tak ti budu chodit len informacne sms.netreba nic robit cize nemas co pokazit
![]()
to stanulik: poplatok za prenos cisla je poplatok orangu alebo tmobile cize o2 to nemoze brat ako zalohu
btw:dnes som sa dozvedel ze je aj sanca ze ti neschvalia prenos cisla!!kamrat co si to dal tiez tak mu nepreniesli netusim preco..volali sme do o2 a tam povedlai ze to zavisi od orange a vzdy z 15tim ludom co si daju preniest 2 neschvalia.
2. zalohu platis 605 Sk tie vratia postovou poukazkou
3.co sa tyka toho, ze neschvalia 2ludom tak to je volovina, musia mat na to sakramentsky dobry dovod, ak nemaju tak treba sa obratit na telekomunikacny urad, lebo ty zo zakona mas pravo si cislo preniest a nikto ti v tom nesmie branit, lebo inac je to protizakonne
Mne v O2 povedali, ze tu ziadost mozu zamietnut vtedy, ked nesuhlasia udaje z obcianskeho preukazu, ktorym sa preukazes v O2, ked ziadas o prenos cisla s udajmi v Orangei, ktore maju priradene k danemu cislu. Aj preto mi odporucali(nakoniec som aj musel) ist do Orangeu a tam si nechat tie udaje potvrdit, pripadne zmenit. Date im SIMku a obciansky, oni to upravia a uz by vam v prenose cisla nemalo nic branit.
takze za prenos sa plati 399sk v orange a nie 500 a tie peniaze ti nik nevrati..o2 ti vrati zalohu ale nie poplatok za prenos cisla
preco by ti o2 mali davat peniaze ktore si zaplatil v orange
a asi to nieje protizakonne ked mu ho nepreniesli.prisla mu sms ze jeho ziadost o prenos cisla nebola potvrdena..inac aj mne sa to zdalo blbe ze ako ti mozu branit v prenose cisla tak som sa nato pytal v o2 a slecna mi to zdovodnila tym ze orange si chce udrzat zakaznikov..dokonca teraz ked som prenasal cislo tak som musel ist este do orange preregistrovavat prima kartu..doteraz nechapem naco ked prima karty kupis normalne v obchode bez ziadnych podpisov.hm
//autoeditácia príspevku ( 01 Jan 2009, 21:51 )
to gothar:ale nechapem ako nemozu sediet udaje ked prima kartu kupis bez dokladu
to gothar:ale nechapem ako nemozu sediet udaje ked prima kartu kupis bez dokladu
ORANGE TI NEMOZE BRANIT !!! ked nemaju ziaden adekvatny dovod ak vsetky informacie sedia ak ti brania je to protizakonne a co sa tyka tych 500Sk viem co pisem. O2 vravelo, ze sa im zda byt ten poplatok za prenos ako trest pre zakaznika a preto oni sa rozhodli takto to kompenzovat.mulatt napísal:takze za prenos sa plati 399sk v orange a nie 500 a tie peniaze ti nik nevrati..o2 ti vrati zalohu ale nie poplatok za prenos cislapreco by ti o2 mali davat peniaze ktore si zaplatil v orange
a asi to nieje protizakonne ked mu ho nepreniesli.prisla mu sms ze jeho ziadost o prenos cisla nebola potvrdena..inac aj mne sa to zdalo blbe ze ako ti mozu branit v prenose cisla tak som sa nato pytal v o2 a slecna mi to zdovodnila tym ze orange si chce udrzat zakaznikov..dokonca teraz ked som prenasal cislo tak som musel ist este do orange preregistrovavat prima kartu..doteraz nechapem naco ked prima karty kupis normalne v obchode bez ziadnych podpisov.hm
http://www.sk.o2.com/ludia/programy-o2- ... cislo.html
mulatt a preniest cislo mozes jedine ked mas pausal a nie prima kredit.mna sa aj pytala ci mam pausal. a ze preniest cislo moze len na meno toho na koho je ten pausal pisany.
otvor si ten link a zistis kto rozprava hluposti, mozno sa mylim s tou prima kartou ale viem co ponukaju a viem co platim. viem o zalohach co ty nemas ani potuchy o tom.mulatt napísal:chalan pocuvaj ja to mam tak asi viemty mas samizda len info z pocutia..a ked ti vravim ze to stoji 399sk tak to vravim preto lebo som tolko platil
a neviem odkial mas taku hlupost ze cislo nemozes preniest ked mas prima..mam primu a cislo mi normalne preniesli tak prosim ta nehovor blbosti
mam rad ludi, co podpisuju nieco bez toho aby si zistili blizsie info. este mi povedz, ze si neplatil zalohu
mne v o2 povedali ze ten poplatok za prenos cisla je nenavratny!!
a o ktorich zalohach vies co ja nemam ani potuchy o nich??pokial viem platil som len jednu zalohu 605sk
//autoeditácia príspevku ( 01 Jan 2009, 22:09 )
boa ty nieco napises a kym ti odpisem tak to 30x editnes lebo vies ze si povedal hlupost
//autoeditácia príspevku ( 01 Jan 2009, 22:09 )
boa ty nieco napises a kym ti odpisem tak to 30x editnes lebo vies ze si povedal hlupost
je nenavratny, zaplatis ho orangeu, len o2 ti to kompenzuje tym bonusom. chapes ??
edit: pocuvaj tu mulatt, upravoval som svoje prispevky len kvoli tomu, ze som nieco dopisoval(nechcel som pisat do noveho prispevku) nic som z nich nemazal. a ziadne hluposti nepisem, som povedal, ze s tou primou som sa zmylil, ale v ostatnych veciach mam pravdu. ak to nemienis pochopit, nemame sa o com uz bavit!
edit: pocuvaj tu mulatt, upravoval som svoje prispevky len kvoli tomu, ze som nieco dopisoval(nechcel som pisat do noveho prispevku) nic som z nich nemazal. a ziadne hluposti nepisem, som povedal, ze s tou primou som sa zmylil, ale v ostatnych veciach mam pravdu. ak to nemienis pochopit, nemame sa o com uz bavit!