ZEITGEIST: ADDENDUM

Diskusie na politické témy...
kali520
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa kali520 »

slay napísal:nie to som nikdy netvrdil.. to je myslim kazdemu jasne ze tam slo o vyssie strategicke ciele.. ale ja neverim tomu ze vojna bola vedena kvoli tomu ze by na tom par jednotlivcov zarobilo (cim vsak nespochybnujem ze zarobili).. ja vravim ze vojny boli vedene z dlhodobeho strategickeho hladiska.. ked rim prestal s vybojmi, rozpadol sa.. amerika vie preco.. a vie preco musi mat zdroje energie pod kontrolou.. tym padom nevidim dovod na dalsie konspiracie kde sa dava pricina sionizmu, velkym imperatorom, tajnym spolkom, dedovi mrazovi a podobne.. bullshity.. ludova slovesnost.. ktora z jednej kokoviny spravila legendu.. basta
Zeitgeist o sionizme nehovori a tym padom zavadza a zamlciava skutocnosti ktore s tou vojnou suvisia.

Je celkom zaujimave ze USA vedu vojnu alebo medialnu disktreditaciu so statmi ktore vystupuju nejakym sposobom proti zidom a sionizmu. Vid napr Irak ktory bol spojencom USA vo vojne proti Iranu, akonahle nastalo Husainove vystupovanie proti zidom USa zakrocili.

Teorie o zbohatnuti a rope su uz viac menej smiesne, prvorady ciel tychto vojen je zabezpecit existenciu a ochranu Izraela

slay napísal:to tiez nevyvraciam.. ale nepokladam to za stopercentu vec.. pozri sa.. dokazy ktore sa poskytuju su prilis primitivne.. neverim ze by to tajna sluzba tak spackala.. a ze by s tym cely narod nic nevedel spravit.. aj ked .. mozno.. a vidis ze na invaziu do iraku si nepotrebovali americania zabijat vlastnych ludi ani hrat scenky.. a bola podstatnejsia nez neaky zaprdeny afghanistan a ich dolezita kopa maku.. dalsia vec je ze .. ci v tom mali prsty.. vies je to nieco v tom zmysle ze taliban bojoval proti amikom zbranami ktore im amici dali na rusakov.. ako cert vie.. nevynasam jednoznacny zaver.. ja neviem.. ja som pri tom nebol..
Ukaz mi primitivny dokaz? Uz len pohlad na pad WTC7 a jeho analyza je jasny dokaz ze ta budova bola odpalena.

A tajna sluzba ci ako ich nazyvas nic nespackali, kedze v hlavnom spravodajstve sa stale spominaju teroristicke utoky a USA dosiahli to co chceli teda "vojnu proti terorizmu" na blizkom vychode v zaujme ochrany a zachovania existencie Izraela.

A k tomu Iraku uz ziaden utok nepotrebovali, staci ked urobili ako ty hovoris marketingovi tah a vyhlasili vojnu proti terorizmu. Ked mas zamienku na zacatie vojny, nepotrebujes zamienku na kazdy utok.
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

kali myslim ze to ci hovori o sionizme alebo nie je v tomto dokumente vedlajsie, kazdy kto co to o sionizme vie vie ze je to obrovska spina, zeitgist nieje zamerany konkretne aj ket vecsina ludi ktori stoja za tymito spinavostami hlavne co sa bankovnictva tyka su sionisti, ale tak verim tomu ze do jedneho vreca zase vsetkych hadzat nemozes.. tak ci onak na tom dokumente asi nieco bude, inak by nebol tolko milovany a nenavideny zaroven.
slay
Addict
Addict

Príspevok od používateľa slay »

hojko napísal:hirwils: Neobhajujem konanie americkej vlady a toho co sa povedalo a napisalo, prave naopak, snazim sa obhajit filmy ako bol Fahrenheit 9/11, Zeitgeist, The Truth About 11th September atd..., pretoze tieto filmy ponukaju dokazy a to dokonca nespocetne mnozstvo dokazov, ktore je tazko vyvratit. Kto chce, tak im vsak verit nemusi a moze verit americkej vlade a moze kludne verit tomu, ze do Pentagonu narazilo lietadlo.
poskytuju presne to co mozno nazvat "plnohodnotne dokazy" .. naozaj dokazy nad dokazmi a nevyvratitelne fakty.. v podstate ani neje o com diskutovat take to je jasne
Bobala napísal:slay nejde ta citovat neviem preco

ja vobec nenarazam na americky marketingovi system a ani na zeitgeist :D ja som len chcel povedat to ako ty vsetko co je podla teba blbost odbullshitujes a si myslis ze je pravda to co ti 1. ukazu v telke..aspon taky mi prides... dal som tam link na dvojicky kde nohovoria o vselijakych stretkach busha s usa ma bin ladinom v nemocnici ale ukazuju na pad budovy ktory pochopi aj SLEPY ze nespadli kvoli narazu lietadla

este jedna vec ma zaujima... co je ziskove na zeitgeiste ?:D
ty nenarazas ,, ja ano.. nepochopil si velmi co som pisal..
a ja som nikde nepovedal ze to co ukazu v telke je pravda, ja som povedal ze to co trepe zeitgeist a pod. su z velkej casti bludy choromyselne.. a neviem ci si slepy ty.. ale ja nespochybnujem ze na dvojickach daco smrdi.. ja som skor cely cas tvrdil ze aj ked by si ich zhodili sami.. tak to dokazem pochopit a vobec ma to nevzrusuje..

a zeitgeist je cely ziskovy.. jedine co je free je film.. je to trailer na vsetko ostatne.. co je na to naviazane.. knihy, ine filmy, suveniry, weby reklamy kokoviny.. bla bla.. naklady na zeitgeist .. minimalne.. cely film si vytvara svoj trhovy segment fanusikov.. to je cele.. ty si mozno ten ktory si pozrie film a tym to preteba konci.. ale ak budes surfovat po nete a citat si o takych veciach uvidis.. ze mnohi tam kde ty len zacinaju.. :) len je az neuveritelne ako jedna nizko nakladova zostrihana zlatanina zaberov dokaze manipulovat verejnou mienkou
hirwils napísal:slay tym "neverim ze by to tajna sluzba tak spackala"si dost jasne napisal ze to podla teba spravila ta tajna sluzba :) ale to je jedno kazdy si bude aj tak mysliet svoje a niekoho nepresvedci ani keby to vsetko videl na vlastne oci...takze tomu nestaci ani nejaky dokument...O tych vojnach pises ako keby to bolo na dennom poriadku...naozaj ti ani trochu nevadia?Asi kazdemu musi byt jasne ze tam ide o peniaze a nie o teroristov?Alebo su naozaj taki ludia v afganistane ktori si kupia letenku do ameriky do batoziny si pribalia nejaku trhavinu a pojdu sa tam niekde na ulicu odpalit?Pouc ma ak pisem kraviny...A este mi skus vysvetlit ako padla ta tretia budova vedla dvojiciek do ktorej nevrazilo lietadlo...alebo aj to bolo v tom dokumente vymyslene a ziadna tretia budova nebola?
ty si chytaj za slovicka svoju staru mamu.. lebo to bude mat asi vacsi zmysel ako toto.. ale zopakujem este raz .. JA NEVIEM preco spadli dvojicky.. vravim ze ak to bola tajna sluzba tak to spackali.. ale povazujem za pochopitelne ze by si to americania zhodili sami.. a ano co sa tyka vojen je to na dennom poriadku ze provokaciu sam sebe sposobuje agresor..

ty si v afganistane ani v iraku nebol, o ludoch tam vies velky prd, mas svoju trapnu predstavu o tom co je afganistan a toje asi tak vsetko.. tak sa prosim ta nevyjadruj k samovrazebnym utocnikom.. ak si myslis ze kazdy samovrazedny utocnik bol agent tajnej sluzby alebo co tak si vytrety.. poviem ti su to realny ludia..

preco spadla tretia .. opakujem NEVIEM.. mozno to bola tajna sluzba.. opakujem RIADNE TO SPACKALI , ak to boli oni.. a este raz opakujem.. aky uz musi byt cely svet blby ak neprekukol taku ocividu frasku ktoru prekukne niekto aj na zaberoch s mobilu.. no toto..

nerozumiem preco si myslite ze to bolo prave tak ako tvrdi neaky americky film :lol: , kludne to mohlo byt uplne inak.. ale idete sa tu bit do krvi za nieco o com viete velky prd.. vsetky vase informacie pochadzaju jedine s tych filmikov.. a to je jeden zdroj.. jediny.. to je onicom.. uplne navine na zaklade tohto nieco tvrdit..

kali napísal:Zeitgeist o sionizme nehovori a tym padom zavadza a zamlciava skutocnosti ktore s tou vojnou suvisia.
ano ospravedlnujem sa .. ja uz pod "zeitgeist" myslim vsetky filmy aj celu temu iluminati,new world order , sionizmus a nevim co.. ale prave ak som sa tu vyjadroval k zeitgeistu a spochybnoval ho.. tak som hovoril presne o tom..

hovorim voilaa.. a povedz mi preco?? taki silno inteligenti ludia ktori vedia odhalit sprisahanie storocia a nepoukazu na sionizmus? tak ake prachy stoja za zeitgeistom? ze sa nedotyka tolkych potencionalnych tem ktorych by mohlo.. ignoruje temer uplne vplyvy a fungovanie americkej zahranicnej politiky vo svete.. zameriava sa len uplne vylucne na povedzme "vnutrostatne burenie mienky" a to islo pri dvojickach , zvysne veci ktore su tam dotrepane.. su len tahaky... aby vyvolali v ludoch tie spravne pocity.. o tom ako chce niekto ovladnut svet, a aki sme vsetci otroci.. :D huraaa revolucia zije vsakze.. uvidime kolko takych filmov tu pribudne v buducnosti.. ako dlho este tato vlna vydrzi
MakeFake
Spammer
Spammer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MakeFake »

To jackb:
Ale vsak Pallywood je o niektorych Palestincanoch/novinaroch, Fitna skvor o extremistickych Araboch v Europe a nejakych Araboch. To ,ze si niekto urobi nazor na vsetky skupiny moslimov je jeho problem.

Aj ja poznam ludi co po pozreti tychto dokumentov nenavidia vsetkych moslimov, ale oni nevidia ani rozdiel medzi Arabskym a Bosenskym moslimov, dokonca niektory ani nevedia ,ze v Bosne ziju moslimovia.
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

slay, zeitgeist zdaleka neni jediny zdroj a to som ti u mnohokrat dokazal, takze dalej uz asi bude zbytocne ti sem uvadzat kvantum clankov a roznych vypovedi ludi ktory tam bud boli alebo tam su alebo sa nejakou nahodou prerieknu.

Tvoj problem je v tom ze sa vsetko snazis brat az s prehnanym nadhladom pricom ignorujes uz uplne jednoznacne veci, co vedie k tomu ze sa z teba pomaly stava paranoik ktory nebude verit vobec nicomu aby si zachoval, asi kvoli osobnej potrebe, status "objektivneho nezaujateho diskutujuceho".

Zeitgeist je tiez kapitola sama o sebe ktora ponuka povezdme nejaku pravdu za nejakym ucelom, v tom sa istotne zhodneme.

Lenze moje vyhrady toho dokumentu sa tykaju jeho sposobu podavania a tvoje sa tykaju faktov ktore si sa za cely cas ani naznakom nepokusil vyvratit (dokonca taky makefake sa o to aspon pokusal).

Stale omielane reci nieco tam moze byt pravde nieco zase nie. Bud uz konecne konkretny nech mozme diskutovat o danom probleme a mozno dojdeme k nejakemu zaverom kde pravda mozno bude na tvojej strane.

Lebo argument typu ze aj niekto je za zaitgeistom a snazi sa o manipulaciu ludi bez nejakeho tvojho konkretneho odvovodnenia preco to tak je, je dost chaby
hirwils
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hirwils »

no dobre slay...ako si pisal"preco spadla tretia .. opakujem NEVIEM.. mozno to bola tajna sluzba.. opakujem RIADNE TO SPACKALI"vidim ze ti je to absolutne jedno...predstav si situaciu zeby v tej dobe tam pracovala tvoja mama otec brat...aj vtedy by ti to bolo jedno?nesnazil by si sa najst pravdu?
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

MakeFake napísal:To jackb:
Ale vsak Pallywood je o niektorych Palestincanoch/novinaroch, Fitna skvor o extremistickych Araboch v Europe a nejakych Araboch. To ,ze si niekto urobi nazor na vsetky skupiny moslimov je jeho problem.

Aj ja poznam ludi co po pozreti tychto dokumentov nenavidia vsetkych moslimov, ale oni nevidia ani rozdiel medzi Arabskym a Bosenskym moslimov, dokonca niektory ani nevedia ,ze v Bosne ziju moslimovia.
Pallywood pouzivas ako argument na spravy z ilamskeho sveta. Ked vsak zapadna televizia vysiela to iste co ruska len s opacnymi titulkami je to OK (Gruzinsko).
Propagacia Fitny zmagorila vela rozumnych ludi, preto ma zaujima preco si sa odklonil od tohto prudu...
Bobala
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Bobala »

kali520 napísal:
Lenze moje vyhrady toho dokumentu sa tykaju jeho sposobu podavania a tvoje sa tykaju faktov ktore si sa za cely cas ani naznakom nepokusil vyvratit (dokonca taky makefake sa o to aspon pokusal).

Stale omielane reci nieco tam moze byt pravde nieco zase nie. Bud uz konecne konkretny nech mozme diskutovat o danom probleme a mozno dojdeme k nejakemu zaverom kde pravda mozno bude na tvojej strane.

Lebo argument typu ze aj niekto je za zaitgeistom a snazi sa o manipulaciu ludi bez nejakeho tvojho konkretneho odvovodnenia preco to tak je, je dost chaby
moja rec..ty na vsetko povies ze su to len bludy ale preco su to bludy si nam este nepovedal
slay
Addict
Addict

Príspevok od používateľa slay »

kali napísal:Tvoj problem je v tom ze sa vsetko snazis brat az s prehnanym nadhladom pricom ignorujes uz uplne jednoznacne veci, co vedie k tomu ze sa z teba pomaly stava paranoik ktory nebude verit vobec nicomu aby si zachoval, asi kvoli osobnej potrebe, status "objektivneho nezaujateho diskutujuceho".
:) toto sa mi ozaj pacilo.. a nevravim to ironicky ani v zlom.. vdaka.

k tomu zvysku.. a pokusim sa reagovat aj na ostatnych.. mno pozrite sa.. ak poviem ze NEVIEM preco sa nieco stalo alebo ked ma kali vyzyva na uvedenie neakej konkretnosti o ktorej by sa dalo diskutovat.. tak odpoved moze byt len jedina jedna.. kazda moja reakcia v tejto teme ale aj v inych.. mala len jeden ciel a to .. prinutit vas odstupit tri kroky dozadu a pozriet sa na problem trosku triezvejsim pohladom.. premyslat nad tym na zaklade coho ste si vytvorili vase nazory, aka je realna hodnota, povod a overitelnost informacii.. mozno ma zeitgest v mnohom pravdu, mozno ze naozaj americania odpalili dvojicky.. mozno naozaj bildenberg sa chysta ovladnut svet.. a mozno naozaj zidia su vyvolenym narodom ktory bude motat dianie sveta az do konca.. ale ani jedno z toho nemozete prehlasit za pravdu po zhliadnuti neakeho dokumentu.. alebo po precitani par clankov na internete.. proste to je nezmysel.. prave vtedy sa z vas stavaju tie hlupe a slepe ovce, ktore robia presne to co maju.. len o to ide..

cize .. neviem preco padla aj ta tretia budova a nevie to nikto z vas.. mozme iba dedukovat.. z neakeho tienu co vidime na stene.. ale nevieme co ten tien vrha.. a ak do svojich prispevkov pridate trosku odstupu tak ja nebudem nuteny reagovat.. lebo ani jedna moja reakcia tu nebola preto aby obohatila temu zhladiska toho ze sa budem hrat na to ze sedim doma za kompom a odhalim vam zazracnu pravdu co sa stalo pred 9mi rokmi v septembri.. ja viem tolko co aj vy.. ale pekne ma dokaze nasrat ak neaka banda spravi proste neaky filmik a cela komunita ludi sa z toho zmagori.. a odsudi vsetko okolo seba a chyti ten ultraskepticky pohlad na fungovanie sveta..

a teda este niesom v tom stadiu aby som odmietal vsetko okolo seba.. len sa snazim zrazat na kolena tie jednoznacne deterministicke sudy o fungovani sveta co tu vynasaju teenegeri ktori videli jeden film.. (a tym samozreme nemyslim teba kali.. ty si svoje puzzle zjavne skladas dlhodobo a mas nepochybne viac nastudovaneho info neze ja, :) ale to tiez neznamena ze vsetko je zlato co sa blysti)
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

:P v zeitgeiste padla taka veta ze "nieco na tomto svete musi fungovat velmi zle" no a to co prezentuje zeitgeist mi pride najpravdepodobnejsie.. neviem co "ine" by malo fungovat velmi zle...
hirwils
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

"prave vtedy sa z vas stavaju tie hlupe a slepe ovce, ktore robia presne to co maju.. len o to ide"Zo mna bola ta hlupa slepa ovca pred tym ako som ten dokument videl...Praveze teraz som zacal nad vecami viac rozmyslat...a neuverit hned vsetkemu co vidim v telke,citam v novinach...
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

hirwils napísal:"prave vtedy sa z vas stavaju tie hlupe a slepe ovce, ktore robia presne to co maju.. len o to ide"Zo mna bola ta hlupa slepa ovca pred tym ako som ten dokument videl...Praveze teraz som zacal nad vecami viac rozmyslat...a neuverit hned vsetkemu co vidim v telke,citam v novinach...
BINGO..
/fabo lenze vis baca z druhej strany je lepsi.. :D:D
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Mne skor pripada ze vacsina "fanusikov" su po zhliadnuti este hlupejsie a este slepejsie ovce, len u bacu na druhej strane dediny...
hirwils
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

fabo koho si myslel tym:" len u bacu na druhej strane dediny"?
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Tvorcov Zeitgeistu a pripadne tych ktori stoja za nimi.
Jimbo
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Jimbo »

Fabo napísal:Mne skor pripada ze vacsina "fanusikov" su po zhliadnuti este hlupejsie a este slepejsie ovce, len u bacu na druhej strane dediny...
Fabo, ten film praveze nieje na oblbovanie a na to aby si tomu len tak slepo veril...to jeho cielom ani nebolo...
sami tvorcovia filmu tvrdia, ze ten film je na to aby sa ludia zamysleli a nie len slepo verli vsetkemu co pocuju a zacali sa na veci okolo seba divat z kritickejsieho pohladu...
to, ze niekomu sa nechce "patrat" dalej a ziskavat informacie z roznych zdrojov, ziskat prehlad a davat si to dokopy, to je druha vec...su aj ludia co im premyslanie moc nevonia :)
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Jimbo: irelevatne k mojmu komentaru ;)
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

niekto to berie ako propagandu, ja to beriem ako opisanie sucasneho problemu, s navrhom nejakeho riesenia daneho problemu, ci uz je to propaganda new age alebo nie.. ak ma niekto lepsie riesenie, sem s nim. nakoniec aj keby to bola propaganda najhrubsieho zrna. NO A CO? vari vsetko co je propaganda musi byt nieco zle, zvratene, nespravne, neuskutocnitelne alebo utopisticke?

podla mna je na svete stale vela ludi, ktori su doslova primitivni, su ovladani emociami a pudmi, a tito urcite na takuto zmenu pripraveni niesu, ale cim dalej tym viac pribuda v spolocnosti ludi, ktori su na dostatocnej intelektualnej urovni aby u nich mohlo nieco take fungovat. podla mna ide hlavne o to ze niektori ludia by sa nedokazali zmierit s tym ze by sa nemohli od ostatnych niako socialne odlisit, darmo, u niektorych ludi stale prevlada egoizmus a pocit nadradenosti. Tymto ludom nejde o prachy, o bohatstvo.. ide o to ze sa nevzdaju svojej pravdy za nic na svete, niektori dokonca ani za cenu vlastneho zivota.

takze kto nesuhlasi? jaaa chcem aby sa tu okolo toho rozvinula paradna diskusia :D :D
hirwils
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Me sa ten dokument pacil proste dal mi novy pohlad na veci,politiku pohlad kritickejsi a myslim si ze aj pravdivejsi...Uz len to sami na tom pacilo ze sa zamyslaju vseobecne nad dianim vo svete...ze tu asi neni nieco v poriadku ze takto sa ludstvo nemoze tak dobre "rozvinut"ze nas nieco blokuje...mozno su to peniaze zakony politika?Ved uz len keby sa peniaze z vojen armady...investovali do niecoho ineho ale asi je ludstvo stale take"hlupe" ze sa to neda...nojo a proste tvorcovia zeitgeistu idu proti prudu rieky a preto to maju tazke este ich tu odsudzuju aj ludia na tomto fore...lebo ti ludia si myslia ze im ide cisto o zisk...jj dnestna doba kazdy mysli len na prachy...
zvonenie33
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zvonenie33 »

praveze by som povedal ze prave na tomto fore su ludia co ten dokument odsudzuju v mensine...
Napísať odpoveď