Ta sak to mas jasne ze na vyske ta nic nenauciamastermind napísal:no ja len vtym co idu na FEI TUKE... teraz som takmer presiel 1. rocnik (este mi treba skusky dorobit) a poviem ze nic moc.... akoze uroven o nicom... nechcem vam kazit radost ale fakt je to onicom... ak chcete nieco naozaj vediet tak bud ina skola alebo samostudium
Aka vysoka skola ?
pocuvaj, ked budes rok chodit na VS tak potom konstatuj...vyska ti podla mna da toho dost, sa naucis take veci o ktorych si ani nepocul...aj ked sa ti to bude zdat ako chu****,ale neskor sa ti to zide.tak netrep sprostostiob3l1x napísal:Ta sak to mas jasne ze na vyske ta nic nenauciavsetko sa musis sam naucit
-
t0m4s3
Admin
- Kontaktovať používateľa:
ja sa priklanam k nazoru ob3l1xa. Ked sa tomu nevenujes sam - skola ti da velke h****NoaHix napísal: pocuvaj, ked budes rok chodit na VS tak potom konstatuj...vyska ti podla mna da toho dost, sa naucis take veci o ktorych si ani nepocul...aj ked sa ti to bude zdat ako chu****,ale neskor sa ti to zide.tak netrep sprostosti
-
ikovan
Darca
Re: Aka vysoka skola ?
No neviem ci to tu uz neodznelo ale podla mna jednoznacne Ekonomicka univerzita Hospodarska informatika.. Je to super studium pozri si profil absolventa tejto skoly tu je pageob3l1x napísal:No buduci rok koncim Gympel a rad by som isiel na nejaku vysku venovanu :
Pocitacom (informatika) alebo manazmentu zatial mam na vyhlade tuto skolu:
TU Elektrotechnicka - Informatika (beru 600 ludi, nerobia sa prijimacky, studenti sa prijimaju na zaklade priemeru)
Ake by ste mi este odporucili ine skoly venovane Informatike/Manazmentu SK/CZ ? Ak mozete napiste aj na zaklade coho prijimaju studentov, kolko beru a kolko sa hlasi.
Kód: Vybrať všetko
fhi.euba.skmodi musia drzat spolu, co...t0m4s3 napísal: ja sa priklanam k nazoru ob3l1xa. Ked sa tomu nevenujes sam - skola ti da velke h****
inak to je ale podla mna jasne,ze sa tomu musis venovat aj sam, ale vskole ti neco povedia, toto takto funguje,musite to vediet na skusku, tak samozrejme ze si to este doma pozrem a budem chvilu nad tym sediet a ked ma neco fakt ze zaujme tak si to pozrem aj z inych zdrojov...tak to predsa chodi aj na SS
napr. taka matika, to ked ti profak nevysvetli dobrre na prednaskachj tak si mozes hodit maslu, lebo z poznamok som aspon ja ztoho mimo...matika sa neda pochopit zo samostudia...
-
mastermind
VIP
hehe Noahix chodis ty na VS? lebo dost casto stava ze ti povedia ze toto takto funguje, a na skuske ti daju nieco uplne ine... a vsetko sa da naucit zo samostudia, len treba chciet. aj matika. (prave objavujem krasy diskretnej matiky)NoaHix napísal: inak to je ale podla mna jasne,ze sa tomu musis venovat aj sam, ale vskole ti neco povedia, toto takto funguje,musite to vediet na skusku, tak samozrejme ze si to este doma pozrem a budem chvilu nad tym sediet a ked ma neco fakt ze zaujme tak si to pozrem aj z inych zdrojov...tak to predsa chodi aj na SS
napr. taka matika, to ked ti profak nevysvetli dobrre na prednaskachj tak si mozes hodit maslu, lebo z poznamok som aspon ja ztoho mimo...matika sa neda pochopit zo samostudia...
kurna!chodim!u nas sa to este nestalo...ja som celkom spokojny.aj ked nadavam,ale myslim ze FEI STU BA ma celkom uroven...a k matike:tu si ja radsej necham od nekoho vysvetlit a za polhodku som vtom...mastermind napísal: hehe Noahix chodis ty na VS? lebo dost casto stava ze ti povedia ze toto takto funguje, a na skuske ti daju nieco uplne ine... a vsetko sa da naucit zo samostudia, len treba chciet. aj matika. (prave objavujem krasy diskretnej matiky)
-
Holubar
Darca
na ekonomiu by som nesiel ani zadarmoikovan napísal:
No neviem ci to tu uz neodznelo ale podla mna jednoznacne Ekonomicka univerzita Hospodarska informatika.. Je to super studium pozri si profil absolventa tejto skoly tu je pageKód: Vybrať všetko
fhi.euba.sk
no ja co som sa bavil s ludmi co chodia or uz skoncili vysku ze sa museli vacsiu cast ucit doma samostudiom. A pochybujem ze niekto kto pojde studovat informu pride na prednasku profak si sadne k nemu a zacne mu vysvetlovat cele PHP or C++ ... to si vsetko musis doma sam nastudovat.NoaHix napísal: pocuvaj, ked budes rok chodit na VS tak potom konstatuj...vyska ti podla mna da toho dost, sa naucis take veci o ktorych si ani nepocul...aj ked sa ti to bude zdat ako chu****,ale neskor sa ti to zide.tak netrep sprostosti
-
mastermind
VIP
-
q-parser
Professional
Ja sa tiez stotoznujem s nazorom, ze vyska cloveku moc toho neda. Jedine mi zere nervy a su to casto stresy kvoli blbostiam. I ked je ucenie na vyske zalozene na samostudiu, pochybujem, ze by clovek uciaci sa len tak zo srandy matiku vedel to iste ako student chodiaci do skoly. Je dobre, ked ma clovek niekoho nad sebou, kto dokaze poradit, viest a poukazat na chyby. Ale zas takych profakov/ucitelov je mizive percento.
-
ikovan
Darca
No chlape asi tradicny postoj kazdeho komu poviem ze tam idem.. Pozri si najprv profil ... Ja som vystudoval OA takze mam dobre uctovnicke a ekonomicke zaklady ale o to nejde ja ked vystudujem tam tu hosp. inforamtiku budem plnohodnotny informatik - teda mozem robit spravcu siete, vytvarat www aplikacie ako e-commerce a spol, aplikacie v ramci internet a intranetu, mozem navrhovat a vytvarat databazove, ekonomicke a informacne systemy.. atd atd atd je tam toho vela.. musis si to precitat. Ta ekonomika je len akoby nadstavba lebo ked to vystudujes budes viedet robit v oblasti ekonomiky, informatiky a v ramci informatiky sa rozumies co treba spravit ked robis ekonomicky system vies o co ide ako co funguje...Holubar napísal: na ekonomiu by som nesiel ani zadarmopozri kolko je uz teraz ekonomov,podla mna,a nehovoriac o tom ze odteraz aj z ekonomie vychadzaju mgr,proste si myslim ze ekonomia cloveku nic neda,skoly su plne lebo kazdy si mysli ze ooo ekonom budem mat vela prachov,ale pri tom nebude vediet nic a moze robit tak uctovnika...aj ked prehanam ale aj tak na ekonomiu ani zadarmo
-
t0m4s3
Admin
to vsetko mozes robit aj bez ekonomie. Urcite to ani nahodou nie je plnohodnotna informatika a to velmi rychlo zistis. Na druhu stranu s nasimi (SR) VS sa aj tak uplatnis iba na Slovensku a max. mozno v Cechach - absolutne ziadny kredit v zahranici. Ja ten obor vobec neodsudzujem - kludne mozes robit spravcu siete s diplomom s ekonomie, alebo ja neviem - aj biofyziky - vela firmam staci ze jednoducho mas Vysoku Skolu...ikovan napísal:No chlape asi tradicny postoj kazdeho komu poviem ze tam idem.. Pozri si najprv profil ... Ja som vystudoval OA takze mam dobre uctovnicke a ekonomicke zaklady ale o to nejde ja ked vystudujem tam tu hosp. inforamtiku budem plnohodnotny informatik - teda mozem robit spravcu siete, vytvarat www aplikacie ako e-commerce a spol, aplikacie v ramci internet a intranetu, mozem navrhovat a vytvarat databazove, ekonomicke a informacne systemy.. atd atd atd je tam toho vela.. musis si to precitat. Ta ekonomika je len akoby nadstavba lebo ked to vystudujes budes viedet robit v oblasti ekonomiky, informatiky a v ramci informatiky sa rozumies co treba spravit ked robis ekonomicky system vies o co ide ako co funguje...
-
Holubar
Darca
to t0m4s3:preco myslis ze zo slovenskej VS nemozes ist do zahranicia?ja tvrdim opak,nase skoly su v zahranici dost cenene...samozrejme niektore,z STU podla mna nemas problem,z nasej fakulty vsetci utekaju do Nemecka do labakov...neviem ci to este trva ale napr. pred rokom bol taky trend ze informatikov odtialto Nemci vyvazali "vo vagonoch",to si nevymyslam...samozrejme nemozem to povedat o vsetkych skolach,napr SPU v NR sa nechyta a tiez hocijake tie magisterske novinky ktorych je ako hub po dazdi-napr. technologia vzdelavania a pod...
ale v kazdom pripade sa do zahranicia nechystam tak ma to ani netrapi,proste chcem byt dobry v tom co sa ucim a myslim ze odbornikov vedia vsade ocenit...
ale v kazdom pripade sa do zahranicia nechystam tak ma to ani netrapi,proste chcem byt dobry v tom co sa ucim a myslim ze odbornikov vedia vsade ocenit...