Nalálenie DVD Video súborov *.bt!

Informácie o software, ankety...
bager3000
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok

Nalálenie DVD Video súborov *.bt!

Príspevok od používateľa bager3000 »

Stiahol som z netu klasické DVD video, no po prvý krát som sa stretol, že v priečinku Video TS sú okrem BUP a VOB aj súbory s koncovkou *.bt!. Problém je, že Nero 9 mi ich nechce prevziať do kompilácie. nepozná ich. Je to 5 súborov o veľkosti 12kB a 92kB, avšak keď som to prekonvertoval 1:1 s DVD Shrinkom, výsledný súbor bol o 1GB menší, ako ten pôvodný. Takže asi sú dôležité.
Čo s tým?
minob
Star
Star

Príspevok od používateľa minob »

!bt su subory z nedokonceneho stahovania...Zmaz si torrent subor z klienta (pozor nie data z disku, iba malicky subor *.torrent) a nahraj ho znova do klienta, daj moznost RECHECK, alebo RE-HASH neviem akeho klienta pouzivas...
Jendoducho asi to nemas dotahane...Pokial si zmazes ten maly suborik z klienta a data ti ostanu na disku, nahras znova do klienta subor torrent tak ti overi data z disku a mal by pokracovat v stahovani kym nebude kompletne...

Maly help
bager3000
Light Expert
Light Expert

Rozumiem, lenže video som nesťahoval cez torrenty, ale cez jedno fórum cez rapidshare. Rozbalilo to bez chýb. Takže sa to asi neoplatí napaľovať, čo? Ale prehrávač na počítači to riadne prehrá.
minob
Star
Star

Príspevok od používateľa minob »

V tom pripade vyskusaj premiestnit tie subory inde a ponechaj si iba videosubory. POtom vyskusaj nejaky program, ktory kontroluje integritu DVD, myslim ze IFOedit dokazal skontrolovat a opravit spravnost vsetkych video DVD suborov a ich strukturu...

Urob si predtym zalohu!
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

*.bt! subory su od BitSpiritu ci BitCometu, ide o nedotahane subory, takze ich kludne mozes zmazat, nemaju s tym nic spolocne.
bager3000
Light Expert
Light Expert

Dakujem za radu. Zmazal som ich, napalil, a aj ked Nero mal problem s kompatibilitou DVD videosuborov, video je prehratelne na stolovom playeri.
Napísať odpoveď