Pretoze som mal kartu GF MX460 a ta nema Pixel Shadere 2.0 ale este stare 1.0 a ta karta GF FX5200 nezvladala 2.0 bola prilis slaba a moja zvladala lepsie 1.0 ako GF 2Titanium a ta hra sla aj bez Pixel a Vertex Shadermi 2.0 a to znamena ze mi to slo na High nie Ultra bo je to iste len nie su spakovane textury ci jak mi to kamos vysvetlovalŠu-Do napísal:
pretoze ja ked som mal 2500+ 512MB ram a fx5200 tak som nemal sancu ani na 640*480... potom ked som mal 1GB ram tak uz v poho na high detailoch 1024*768... takze nehapem ako je mozne ze ty s 256mb ram si dokazal take daco
Splinter Cell : Double Agent ........
-
berija111
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
-
jauznevimco
Light Expert
-
schwaro
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
No staci trosku pogooglit a vsetko sa da najst....jauznevimco napísal:Vie niekto odkryptovat ten Email. Tu zasratu trojrozmernu kocku ?
Ale ked uz boli tie Vianoce, nech sa ti paci
Kód: Vybrať všetko
http://www.youtube.com/watch?v=GaqZujT1U_8-
mARILYN mANSON
Medium Professional
ps2 bezi na starom engine, pc xbox360 je uz vylepsena da sa povedat ze su to dve odlisne hry, presiel som to na pc, xku aj na ps2 a ked si dobre pamatam tak na PS2 je tam rozdiel v pribehu ale musim to este overit
//edit: Xbox, PlayStation 2, GameCube & Wii:
//edit: Xbox, PlayStation 2, GameCube & Wii:
cize potom som sa dobre pamatal, je tam zmeneny pribeh, inac najprv som to tiez hral na ps2 potom na PC a som bol sokovany ako keby som hral celkom inu hruThe story has also been altered almost completely in these versions of the game; one change of note is inclusion of a HUD very similar to Chaos Theory's
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
co mam urobit ak po jednom cracku pise
a po druhom cracku zase toto napr
Kód: Vybrať všetko
the ordinal 459 could not be located in the dynamic link library advapi32.dllKód: Vybrať všetko
MUST CHECK Kód: Vybrať všetko
runtime error!
program:
this aplication has reguested the runtime to terminate in an unusual way
Please contact the applications support team for more informationTak ja mam AMD Athlon 64 3000+ 1GB Ram a Ati HD 3650 512MB .. noo a mam zatial len demo lebo som chcel zistit ako mi to bude slapat a tam mi to slape vsetko paradne rozlisenie 1280x1024 ... len som teraz na vaskach je v deme niejak menej narocna misia na HW a mam sa pri plnej hre rozlucit s takou plynulostou v narocnejsich misiach ?
//autoeditácia príspevku ( 11 Oct 2009, 14:30 )
este otazka k tomu demu niejak som sa tam zasekol .. som na tom tankery pise mi seize the supertanker .. no ja som z toho debil presiel som ho snad 10x a nikdy ani zivej duse cele som to vycistil a netusim co mam ako spravit
//autoeditácia príspevku ( 11 Oct 2009, 14:30 )
este otazka k tomu demu niejak som sa tam zasekol .. som na tom tankery pise mi seize the supertanker .. no ja som z toho debil presiel som ho snad 10x a nikdy ani zivej duse cele som to vycistil a netusim co mam ako spravit
-
lekoklatik
VIP
Je to misia niekde na sibiry ... som na lodi niejakej nooo a uz som ju celu vycistil spravil vsetko co trebalo a pise mi "seize the supertanker" noo a vobec netusim co kde som nespravil lebo lod je uz vazne vyludnena .. posledne naznaky zivych organizmovlekoklatik napísal:popíš tú misiu o niečo viac. Už je to dávno čo som sa do SC púšťal
chod do opsatu a pozri sa do mapy - mala by tam svietit taka cervena bodka - to je miesto kam mas istslavo120 napísal:Je to misia niekde na sibiry ... som na lodi niejakej nooo a uz som ju celu vycistil spravil vsetko co trebalo a pise mi "seize the supertanker" noo a vobec netusim co kde som nespravil lebo lod je uz vazne vyludnena .. posledne naznaky zivych organizmovboli pri pristavacej plosine pre vrtulniky tak som to vycistil a ocakaval koniec misie alebo co a nic sa nedeje a neviem kam mam ist
..opsatu ?rochedo napísal:chod do opsatu a pozri sa do mapy - mala by tam svietit taka cervena bodka - to je miesto kam mas ist