Splinter Cell : Double Agent ........

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
berija111
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa berija111 »

Šu-Do napísal::roll:
pretoze ja ked som mal 2500+ 512MB ram a fx5200 tak som nemal sancu ani na 640*480... potom ked som mal 1GB ram tak uz v poho na high detailoch 1024*768... takze nehapem ako je mozne ze ty s 256mb ram si dokazal take daco :shock:
Pretoze som mal kartu GF MX460 a ta nema Pixel Shadere 2.0 ale este stare 1.0 a ta karta GF FX5200 nezvladala 2.0 bola prilis slaba a moja zvladala lepsie 1.0 ako GF 2Titanium a ta hra sla aj bez Pixel a Vertex Shadermi 2.0 a to znamena ze mi to slo na High nie Ultra bo je to iste len nie su spakovane textury ci jak mi to kamos vysvetloval
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

berija111 napísal:Pretoze ... vysvetloval
hmm... takze ti to neslo na full sa da povedat... keby ti to malo ist na 2.0 shadery tak by si bol v p**i...
no ale nejdem to rozoberat... :smt006
jauznevimco
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa jauznevimco »

Vie niekto odkryptovat ten Email. Tu zasratu trojrozmernu kocku ? :evil:
Edit: Tak nic uz to mam. :D Dufam ze to niekomu pomoze.
schwaro
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa schwaro »

jauznevimco napísal:Vie niekto odkryptovat ten Email. Tu zasratu trojrozmernu kocku ? :evil:
No staci trosku pogooglit a vsetko sa da najst.... :wink:
Ale ked uz boli tie Vianoce, nech sa ti paci

Kód: Vybrať všetko

http://www.youtube.com/watch?v=GaqZujT1U_8
schwaro
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa schwaro »

K tomu vyjadreniu, ze moj navod na upravenie windowsu aby isla hra plynule na X2 CPU je bullshit nechapem. Pretoze som to takto spravil uz na 4 PC (4200+,5000+,4800+ x2) a islo to zakazdym. Mozno je u teba problem s RAMkami, naozaj neviem. :(
keepsake
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa keepsake »

myslite ze to pojde na ati radeon x1300pro?
Necro
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Necro »

pojde, ale zazraky necakaj
nejako skoro si to chces zahrat :D
mARILYN mANSON
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa mARILYN mANSON »

som si sc double agenta stiahol na ps2 hovorim si ze to vypada pekne no ked som uvidel videa a screeny na pc tak som sa isiel zblaznit taka nadherna grafika oproti ps2 skoda ze na mojom srote to nevytiahnem, maly dotaz je rozdiel v pribehu medzi ps2 a pc?
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa rochedo »

ps2 bezi na starom engine, pc xbox360 je uz vylepsena da sa povedat ze su to dve odlisne hry, presiel som to na pc, xku aj na ps2 a ked si dobre pamatam tak na PS2 je tam rozdiel v pribehu ale musim to este overit

//edit: Xbox, PlayStation 2, GameCube & Wii:
The story has also been altered almost completely in these versions of the game; one change of note is inclusion of a HUD very similar to Chaos Theory's
cize potom som sa dobre pamatal, je tam zmeneny pribeh, inac najprv som to tiez hral na ps2 potom na PC a som bol sokovany ako keby som hral celkom inu hru
mARILYN mANSON
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa mARILYN mANSON »

no skoda lebo som cital pred tim ako som si stiahol na ps2 ze ta hra je vyborna no ked som videl rozdieli medzi ps2 a pc ssa mi to uz ani nechce hrat
petko117
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa petko117 »

co mam urobit ak po jednom cracku pise

the ordinal 459 could not be located in the dynamic link library advapi32.dll
a po druhom cracku zase toto napr

MUST CHECK 

runtime error!
program:
this aplication has reguested the runtime to terminate in an unusual way
Please contact the applications support team for more information
slavo120
Professional
Professional

Príspevok od používateľa slavo120 »

Tak ja mam AMD Athlon 64 3000+ 1GB Ram a Ati HD 3650 512MB .. noo a mam zatial len demo lebo som chcel zistit ako mi to bude slapat a tam mi to slape vsetko paradne rozlisenie 1280x1024 ... len som teraz na vaskach je v deme niejak menej narocna misia na HW a mam sa pri plnej hre rozlucit s takou plynulostou v narocnejsich misiach ? :D

//autoeditácia príspevku ( 11 Oct 2009, 14:30 )
este otazka k tomu demu niejak som sa tam zasekol .. som na tom tankery pise mi seize the supertanker .. no ja som z toho debil presiel som ho snad 10x a nikdy ani zivej duse cele som to vycistil a netusim co mam ako spravit
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

popíš tú misiu o niečo viac. Už je to dávno čo som sa do SC púšťal
slavo120
Professional
Professional

lekoklatik napísal:popíš tú misiu o niečo viac. Už je to dávno čo som sa do SC púšťal
Je to misia niekde na sibiry ... som na lodi niejakej nooo a uz som ju celu vycistil spravil vsetko co trebalo a pise mi "seize the supertanker" noo a vobec netusim co kde som nespravil lebo lod je uz vazne vyludnena .. posledne naznaky zivych organizmov :D boli pri pristavacej plosine pre vrtulniky tak som to vycistil a ocakaval koniec misie alebo co a nic sa nedeje a neviem kam mam ist :o
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

slavo120 napísal:Je to misia niekde na sibiry ... som na lodi niejakej nooo a uz som ju celu vycistil spravil vsetko co trebalo a pise mi "seize the supertanker" noo a vobec netusim co kde som nespravil lebo lod je uz vazne vyludnena .. posledne naznaky zivych organizmov :D boli pri pristavacej plosine pre vrtulniky tak som to vycistil a ocakaval koniec misie alebo co a nic sa nedeje a neviem kam mam ist :o
chod do opsatu a pozri sa do mapy - mala by tam svietit taka cervena bodka - to je miesto kam mas ist :)
slavo120
Professional
Professional

rochedo napísal:chod do opsatu a pozri sa do mapy - mala by tam svietit taka cervena bodka - to je miesto kam mas ist :)
..opsatu ? :D .. sorry za moju nechapavost noo v podstate je to prvy diel ktory hram a celkom ma to chytilo, len sa v tom este nevyznal ... v podstate prva stealth hra co hram
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

je to v podstate ten vreckovy pocitac ktory ma Sam na ruke chod do neho - teraz neviem ze ktorym tlacitkom bud esc alebo tab alebo F1 - pozri si to v options a tam ma byt MAP - mapa celej misie, tam ti ma blikat cervena bodka ktora naznacuje kam mas ist
Mick_14
Medium Star
Medium Star

Re:

Príspevok od používateľa Mick_14 »

Čo mám robiť v tréningu v tom course B? Chodí tam taký "údržbár" a sú tam nejaké štyri miestnosti pls poradre niekto kto to už spravil :) Dík
Napísať odpoveď