prenasanie predmetov na VŠ
-
kenvelo177
Medium Expert
prenasanie predmetov na VŠ
zdravim, chcem sa opytat, ze ak nespravim preneseny predmet z prveho rocnika v druhom, co sa stane? musim ist znova od prveho alebo co? dakujem
-
kenvelo177
Medium Expert
-
kenvelo177
Medium Expert
hmmmm
ked ja dobre viem tak ked prenesies predmet z prveho rocnika do druheho a neurobis ho tak je jedno kolko mas kreditov proste ta vyrazia zo skoly a mozes urobit vystup a nastup do skoly a pojdes zase od prveho s tym ze ti niektore predmety uznaju ...
to foboss este som nevidel skolu kde by sa mohol prenasat predmet viac ako 1x ...
ked ja dobre viem tak ked prenesies predmet z prveho rocnika do druheho a neurobis ho tak je jedno kolko mas kreditov proste ta vyrazia zo skoly a mozes urobit vystup a nastup do skoly a pojdes zase od prveho s tym ze ti niektore predmety uznaju ...
to foboss este som nevidel skolu kde by sa mohol prenasat predmet viac ako 1x ...
-
kenvelo177
Medium Expert
dost to je krute no.. neviem si predstavit to, ze by som proste siel znova od prveho, ze co by som tam vlastne robil ked som mal len jednu skusku prenesenu a ostatne urobene.. a este aj platit za prekrocenie dlzky studia.. to by som potom radsej siel uz robitob3l1x napísal:hmmmm
ked uz si do toho investoval tolko casu, tak by bola blbost nechat to tak a ist robit. radsej prekrocit dlzku studia a cvaknut par tisic.
k teme: vsetko bolo povedane. hadam by ale nebolo zle strucne povedat skusajucemu/skusajucej o celej situacii. mozno by bol pristup aspon o cosi zhovievavejsi. opakovat kvoli jednemu predmetu je dost nepekna predstava. to by uz bolo lacnejsie riesenie pomocou obalocky
(just kidding)
k teme: vsetko bolo povedane. hadam by ale nebolo zle strucne povedat skusajucemu/skusajucej o celej situacii. mozno by bol pristup aspon o cosi zhovievavejsi. opakovat kvoli jednemu predmetu je dost nepekna predstava. to by uz bolo lacnejsie riesenie pomocou obalocky
Predmet si opakovane mozes zapisat len jedenkrat. To znamena ze ak neurobis predmet z prvaku tak si ho prenesies...Ak si si ho zapisal do druheho rocnika, musis ho urobit v druhom rocniku...U nas bol aj pripad ze predmet sa uz neucil tak napr. prvacky predmet si si zapisal v tretom rocniku. Ale opakovany predmet sa da oficialne preniest a zapisat iba raz.
Mimochodom, mrkni si studijny poriadok svojej skoly, tam to bude cierne na bielom
Mimochodom, mrkni si studijny poriadok svojej skoly, tam to bude cierne na bielom
-
Eritrea
Star
- Kontaktovať používateľa:
ja studujem na TUZVO 3 rok EOB...
ved ked si v 1 nezrobil , prenesies do 2 ..a zase mas na to tri sance, alebo ked uz nic tak dekanske a s profakmi sa da dohodnut s kym to mas? kt predmet?
no ked to nezrobis tak si asi skoncil,alebo opakujes...uf teraz si niesom ista bol si sa spytat na dekanate u zlatici?
ved ked si v 1 nezrobil , prenesies do 2 ..a zase mas na to tri sance, alebo ked uz nic tak dekanske a s profakmi sa da dohodnut s kym to mas? kt predmet?
no ked to nezrobis tak si asi skoncil,alebo opakujes...uf teraz si niesom ista bol si sa spytat na dekanate u zlatici?
-
xivo
Light Professional
Riesim podobny problem ... opakujem predmet z 2eho rocknika, ak ho nespravim, letim ... to iste plati nejspis aj u teba ...
1. Predmety ti mozu uznat no nemusia, cize je to vsetko na profakoch( Uznavaju od A do D .. dakedy ani D nemusia .. cize Ecka ani nahodou) a druha vec , mozu ti uznat NAJVIAC 50 kreditov !!!
2. Na rok studia (co su 2 semestre) si mozes zapisat najviac 80 kreditov .. cize ani nahodou neskocis do 3ieho rocnika, lebo 50 + 80 ma od 180 kreditov daleko ....
cize dokopy to da, ze minimalna dlzka studia je 2 roky ...
tot vsio co som sa bol pytat na studijnom oddeleni, aspon u nas to tak je (FMFI UK)
1. Predmety ti mozu uznat no nemusia, cize je to vsetko na profakoch( Uznavaju od A do D .. dakedy ani D nemusia .. cize Ecka ani nahodou) a druha vec , mozu ti uznat NAJVIAC 50 kreditov !!!
2. Na rok studia (co su 2 semestre) si mozes zapisat najviac 80 kreditov .. cize ani nahodou neskocis do 3ieho rocnika, lebo 50 + 80 ma od 180 kreditov daleko ....
cize dokopy to da, ze minimalna dlzka studia je 2 roky ...
tot vsio co som sa bol pytat na studijnom oddeleni, aspon u nas to tak je (FMFI UK)
kazda skola to ma individualne, takze je zbytocne sa pytat na forach..bud chod na studijne oddelenie alebo si to nastuduj na stranke skoly..
kolega nadomnou pise, ze u nich si mozes za semester zapisat max 80 kreditov a to u nas (FPV UKF) neplati - jeden spoluziak ma tento rok 107 kreditov, dalsi kamarat 88 a to je tretiak - v 1. aj 2. rocniku mal po 46 kreditov (minumum na prejdenie je 45) a teraz to musi dohanat..
..takze nebud lenivy a trosku poklikaj po stranke skoly - neverim, ze to tam nebude..
kolega nadomnou pise, ze u nich si mozes za semester zapisat max 80 kreditov a to u nas (FPV UKF) neplati - jeden spoluziak ma tento rok 107 kreditov, dalsi kamarat 88 a to je tretiak - v 1. aj 2. rocniku mal po 46 kreditov (minumum na prejdenie je 45) a teraz to musi dohanat..
..takze nebud lenivy a trosku poklikaj po stranke skoly - neverim, ze to tam nebude..
-
kenvelo177
Medium Expert
no je to aplikovana matematika a statistika s makovyniovouEritrea napísal:ja studujem na TUZVO 3 rok EOB...
-
Eritrea
Star
no toto moj kamos robil este teraz a to je 3 tiak ..ale konecne zrobil, chodil cele leto na doucko ...ona dava kopec terminou neboj sa..a ten predmet nieje pre nas dolezity..teda ak si odbor EOB a EVK , myslim ze na nho nic nenadvezuje...a makoviniova je taka ze neda lahko ale da kopec terminov
ale treba sa to naucit, nespoliehaj sa na to ze opises
-
kenvelo177
Medium Expert
ja som environmentalne inzinierstvo a ani tam matiku netreba. pocuj ale ako moze robit tu matiku ako tretiak, ked si ju uz raz preniesol do druheho? ved pri zapise musis mat vsetky prenesene predmety spravene nie?Eritrea napísal:no toto moj kamos robil este teraz a to je 3 tiak ..ale konecne zrobil, chodil cele leto na doucko ...ona dava kopec terminou neboj sa..a ten predmet nieje pre nas dolezity..teda ak si odbor EOB a EVK , myslim ze na nho nic nenadvezuje...a makoviniova je taka ze neda lahko ale da kopec terminovale treba sa to naucit, nespoliehaj sa na to ze opises