Caute! Chcel by som sa opytat, ze moj brat ma PC Intel Core 2 Duo, 2X2Gb DDR2 + GF 9800 512 Mb myslim ... Na takuto masinu by sa nedal dat OS Win. XP, tak ako to mam ja? Cize ja som si nainstaloval XPcko potom dodatocne nainst. SP2 a SP3 .. A kamos hooril a aj mi dal XPcko, kde je uz aj SP2 v nom ( nie dodatocne instalovany)
Tak otazka je, ze tam nemozem dat taky OS s dodatocnymi SP1,2,3?? A iba uz OS s integrovanymi SP? Dikess za odpoved.
jj.. dodatočné inštalovanie service packov iba narobí bordel v systéme.. najlepšie je si zohnať inštalačku XP SP3, alebo si ju sám urobiť.. na webe je kopec návodov, ako urobiť tzv. "slipstream"..
No lebo ja mam XPcko - od firmy co mi robila kedysi comp a dali mi XP s SP1, ale nie integrovany .. :(Tak som si musel dotahat tieto SP2 a SP3 .. Ale da sa niekde zohnat aj v slovencine uz s integrovanym SP3?? A este podotazka, ak je tam integr. SP3, tak to znamena, ze je tam aj Sp2 a Sp1? Dikess za odpoved!
Jj Aj Vistu Ultimate mam .. ale 32 bitovu .. Ale kamos programator mi vravel, ze radsej tam mam dat Xp .. Ja by som tam tiez chcel asi skusit Vistu, ale bojim sa, ze ked tam budem chciet dat nejaku hru, ze mi tam nepojde vsetko, co si tam budem chciet dat ..
Gangy napísal:Kamos programator vie o tom hovno. Daj si tam Vista Ultimate 64bit a hotovo. A s kamosom programatorom prerus styk
Urcite pre bezneho pouziavtela je lespie xp aspon v dnesnej dobe.
A co moze vyhovovat tebe nemusi dotycnemu.
Otazka bola o xp nie nekonecna debata vista vz xp
hm ja by som na ten PC dal Vistu nie zeby XP nebolo dobre ale dnes ta vista je uplne nieco ine ako xp.. aa co som sa z vela ludmi stretol co mali XP a dali si vistu tak ani jeden nepovedal ze by to vymenil za XP vsetci su s vistou spokojny a hovoria ze si rychlo nato zvykli a nemenili by ju za nic.. ako kazdemu pasuje iny windows ale ako preinstalovat sa da vzdy...
mikimr napísal:Urcite pre bezneho pouziavtela je lespie xp aspon v dnesnej dobe.
Davat na taku masinu XP je jak liat do Audi A6 2.0 TFSI 89 Oktan PB+
A diskusia je konecna ... v priebehu niekolkych minut zistis ze Vista je mnohonasobne lepsia ako XP
Veľký zmysel nemá ani debata o tom, či xp bez sp, s sp1 alebo 2-3. Normálne je si nainštalovať VŠETKY dostupné aktualizácie. Stači si nainštalovať aj aj s sp2, ostané sa stiahne cez win update. Rozdiel je ešte v tom, že pri win update sa ako prvá aktualizácia nainštaluje overovanie pravosti, či nie je to nelegal/warez.
mikimr napísal:Urcite pre bezneho pouziavtela je lespie xp aspon v dnesnej dobe.
Ano? Aj to nejako odovodnis alebo si si chcel len zastekat? Lebo Vista je pre uzivatela laika ovela priatelskejsia ako XP, to je nepopieratelny fakt.
Adulko1 napísal:Hehe to ste mi teda dali napady Tak ktory si teraz vybrat .. Ale jeden kamarat mi zasa vravel, ze niektore hry sa tam vobec nedaju nainstalovat ..
Omg prosim ta ty zmen okruh znamych. Daj tam Vistu Ultimate 64bit najlepsie od BIA a ak sa ti nebude pacit tak zozerem radiator co mam v izbe.
Gangy napísal:Omg prosim ta ty zmen okruh znamych. Daj tam Vistu Ultimate 64bit najlepsie od BIA a ak sa ti nebude pacit tak zozerem radiator co mam v izbe.