OS na PC ...

Informácie o software, ankety...
Adulko1
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

OS na PC ...

Príspevok od používateľa Adulko1 »

Caute! Chcel by som sa opytat, ze moj brat ma PC Intel Core 2 Duo, 2X2Gb DDR2 + GF 9800 512 Mb myslim ... Na takuto masinu by sa nedal dat OS Win. XP, tak ako to mam ja? Cize ja som si nainstaloval XPcko potom dodatocne nainst. SP2 a SP3 .. A kamos hooril a aj mi dal XPcko, kde je uz aj SP2 v nom ( nie dodatocne instalovany)
Tak otazka je, ze tam nemozem dat taky OS s dodatocnymi SP1,2,3?? A iba uz OS s integrovanymi SP? Dikess za odpoved.
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

preco by sa nedalo.. da sa.. ale najlepsie je tam hodit uz XP s integrovanym SP3 nech nemusis doinstalovavat
Suffel
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Suffel »

no sak ked mas win s SP2 ako si pisal tak ho tam nainstalujes stiahnes SP3 a tu dodatocne nainstalujes alebo potom si zozen win s SP3 ako vravel Su-do
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

jj.. dodatočné inštalovanie service packov iba narobí bordel v systéme.. najlepšie je si zohnať inštalačku XP SP3, alebo si ju sám urobiť.. na webe je kopec návodov, ako urobiť tzv. "slipstream"..

Ale najlepšie by na tú zostavu išla Vista 64bit.. ;)
Adulko1
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

No lebo ja mam XPcko - od firmy co mi robila kedysi comp a dali mi XP s SP1, ale nie integrovany .. :(Tak som si musel dotahat tieto SP2 a SP3 .. Ale da sa niekde zohnat aj v slovencine uz s integrovanym SP3?? A este podotazka, ak je tam integr. SP3, tak to znamena, ze je tam aj Sp2 a Sp1? :) Dikess za odpoved!
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Nedavaj tam XP, napchaj tam Vistu Ultimate 64bit. Zvyknes si a uvidis ze budes spokojny.
Adulko1
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Jj Aj Vistu Ultimate mam .. ale 32 bitovu .. Ale kamos programator mi vravel, ze radsej tam mam dat Xp .. :( Ja by som tam tiez chcel asi skusit Vistu, ale bojim sa, ze ked tam budem chciet dat nejaku hru, ze mi tam nepojde vsetko, co si tam budem chciet dat ..
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

A prečo si nedáš Windows 98? Čo keď budeš chcieť si niekedy o 3 roky dať nejakú hru, ktorá nepôjde na XP? ;)
mikimr
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mikimr »

brm napísal:A prečo si nedáš Windows 98? Čo keď budeš chcieť si niekedy o 3 roky dať nejakú hru, ktorá nepôjde na XP? ;)
dnes uz hry a vista je celkom gut,

neni problem natahat aktualizacie aj ked niekedy to sekne a rozhadze system hlavne sp3

najlepsie je integrovat sp3 do instalacky navod je zde

Kód: Vybrať všetko

http://autoinstall.craftcom.net/index.php
Gangy
Darca
Darca

Kamos programator vie o tom hovno. Daj si tam Vista Ultimate 64bit a hotovo. A s kamosom programatorom prerus styk :roll:
mikimr
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Gangy napísal:Kamos programator vie o tom hovno. Daj si tam Vista Ultimate 64bit a hotovo. A s kamosom programatorom prerus styk :roll:
Urcite pre bezneho pouziavtela je lespie xp aspon v dnesnej dobe.
A co moze vyhovovat tebe nemusi dotycnemu.
Otazka bola o xp nie nekonecna debata vista vz xp
Suffel
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Suffel »

hm ja by som na ten PC dal Vistu nie zeby XP nebolo dobre ale dnes ta vista je uplne nieco ine ako xp.. aa co som sa z vela ludmi stretol co mali XP a dali si vistu tak ani jeden nepovedal ze by to vymenil za XP vsetci su s vistou spokojny a hovoria ze si rychlo nato zvykli a nemenili by ju za nic.. ako kazdemu pasuje iny windows ale ako preinstalovat sa da vzdy...
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

mikimr napísal:Urcite pre bezneho pouziavtela je lespie xp aspon v dnesnej dobe.
Davat na taku masinu XP je jak liat do Audi A6 2.0 TFSI 89 Oktan PB+

A diskusia je konecna ... v priebehu niekolkych minut zistis ze Vista je mnohonasobne lepsia ako XP :wink:
Cesar
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Cesar »

Možno, že jeho obľúbený prehliadač je IE6 a ten na Viste sa rozbehať nijako nedá. :(
mikimr
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Shark NX napísal:Davat na taku masinu XP je jak liat do Audi A6 2.0 TFSI 89 Oktan PB+

A diskusia je konecna ... v priebehu niekolkych minut zistis ze Vista je mnohonasobne lepsia ako XP :wink:
Tato debata nikam nevedie vista neni zas taky pokrok ale nikomu nebrat jeho nazor.
Cesar
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Cesar »

Veľký zmysel nemá ani debata o tom, či xp bez sp, s sp1 alebo 2-3. Normálne je si nainštalovať VŠETKY dostupné aktualizácie. Stači si nainštalovať aj aj s sp2, ostané sa stiahne cez win update. Rozdiel je ešte v tom, že pri win update sa ako prvá aktualizácia nainštaluje overovanie pravosti, či nie je to nelegal/warez.
Adulko1
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Hehe to ste mi teda dali napady :) Tak ktory si teraz vybrat .. :wink: Ale jeden kamarat mi zasa vravel, ze niektore hry sa tam vobec nedaju nainstalovat .. :(
Gangy
Darca
Darca

mikimr napísal:Urcite pre bezneho pouziavtela je lespie xp aspon v dnesnej dobe.
Ano? Aj to nejako odovodnis alebo si si chcel len zastekat? Lebo Vista je pre uzivatela laika ovela priatelskejsia ako XP, to je nepopieratelny fakt.
Adulko1 napísal:Hehe to ste mi teda dali napady :) Tak ktory si teraz vybrat .. :wink: Ale jeden kamarat mi zasa vravel, ze niektore hry sa tam vobec nedaju nainstalovat .. :(
Omg prosim ta ty zmen okruh znamych. Daj tam Vistu Ultimate 64bit najlepsie od BIA a ak sa ti nebude pacit tak zozerem radiator co mam v izbe.
Adulko1
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

D chcel by som vidiet, ze ako ho zozeries .. heeh ale tak poskusam .. :)
mikimr
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Gangy napísal:Omg prosim ta ty zmen okruh znamych. Daj tam Vistu Ultimate 64bit najlepsie od BIA a ak sa ti nebude pacit tak zozerem radiator co mam v izbe.
v com ako priatelskejsia????
Napísať odpoveď