Ako dopadol váš Silvester 2008? Ako ste dopadli vy? :)
zacalo sa to skvelou akciou u kamosa na byte, v nalade sme sledovali silvestrovsky program a zapozerali sme sa na aj mudry schyby kde bola otazka: vymenujte vybrane slova po Č. vybrali nejaku pani a ta povedala čerešne, čerešna a po dlhsom rozmyslani povedala šošovica... vsetci do uje*u asi 15minut vkuse. luxusne to bolo
po 11 sme sa presunuli taxikmi k namestiu na ohnostroj, plne mesto znamych ludi, objimacky a priania do noveho roku. odpisovacky na smsky. klasika...
okolo 1 sa slo na diskoteku kde som sa dlhsie nezdrzal pretoze som sa chcel na druhy den ucit. cize som dosiel celkom skoro. cestou domov som si vybral z bankomatu 10 E, zistit ci to uz funguje. okolo 4 tej som si dal posledny chlebicek a siel spat.
po 11 sme sa presunuli taxikmi k namestiu na ohnostroj, plne mesto znamych ludi, objimacky a priania do noveho roku. odpisovacky na smsky. klasika...
okolo 1 sa slo na diskoteku kde som sa dlhsie nezdrzal pretoze som sa chcel na druhy den ucit. cize som dosiel celkom skoro. cestou domov som si vybral z bankomatu 10 E, zistit ci to uz funguje. okolo 4 tej som si dal posledny chlebicek a siel spat.
no moj nic moc takmer cely vecer som presedel z bandou v jednom neskutočnom pajzli ale aspon sa dalo zabavit na jednom asi 60 ročnom dedovi co stale dokola tancoval michaela jacksona
Osoba s ktorou som chcel stravit novy rok sa pred dvanastou vyparila takze tak ptm som bol v meste pozret na ohnostroj plus sa zabavit nejakym tym vlastnym a asi o pol druhej rano som isiel domov kde som oslavoval po svojom (chlebicky a cigy) asi o 4 rano som isiel spat
-
pinacolada
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
hehe to tebe?tomasito13 napísal:paradne, akcia u spoluziaka na byte, vsetko jak ma byt zabava bola dost s alkoholom a dobrymi kamosmi predsa nuda nemoze byta po polnoci jak som pil sampano z flase mi kamos buchol do flase a rozbil zub...a teraz vyzeram jak dajaky posledny cigan
ale aspon ma to dotiahlo ku zubarovi kedze som tam este nebol
to wolodo/ to kde si splasil tequilu za 90? ja som mal celu 0,7 flasu za 530
my sme boli na drienici na chate na dve noci.prva noc (30.) bola cista sockarina.vsetci sme sa ozrali respektive.kamos sa ozral trosku viac a bol strasne otravny.da dovazok sa asi 4 krat povracal v tej casti chaty kde sa spalo na matracoh na zemi pricom pobudil a znechutil cele osadenstvo.zobudil som sa nevyspaty a brutalnymi bolestami zaludka.a aby bolo dielo dokonane,niekto nam z terasy pocas vecera uje*al tri flasky...
druha noc sa niesla v znacne prijemnejsom duchu. otravneho kamarata sme poslali domov (kazda chata s nim dopadne zle a nam prosto dosli nervy),pocuvali sme dobru muziku, kamos vytiahol na vecer odkialsi hrniec kapustnice a bola zranica.pit sme zacali okolo desiatej (u nas velky uspech) cize na polnoc bol kazdy este v pohode.dost som sa kontroloval kedze mi bolo cely den zle, slopal som iba finlandiu cranberry a energetaky.pisat zacinalo pomaly a dobre.zahulili sme s kamosmi co stav prijemen vylepsilo.zilo sa do piatej rana a spalo sa vyborne do pol jedenastej.nemal som ziadnu opicu,rano som sa najedol a vyrelaxovany som sa vratil domov o druhej poobede.
zabavnym spestrenim bol kamaratov kamarat zo zapadneho slovenska,ktory dosiel na chatu.pil s nami,kuril s nami a v case ked sa vecer pre nas este len rozbiehal lezal zjebany na sracku na matraci
-
Shark NX
Addict
Tohto rocny Silvester hodnotim na 9/10
Stravil som ho v Hrinovej na Lyziach. Bohuzial nebolo vela snehu ale Modry a cerveny svah na Košutke fungoval. Mal som pozicane Bigfooty a je to nesmierna prdel.
Sli sme stara overena banda
Cize o zabavu bolo postarane do konca.
Chlastalo sa vsetko od Jägermeistera, Finlandie, Nicolausiek, LemonDiek, Amundseniek az po domacu hrusku z ktorej ma tak skrutilo ze som ju mal chut pouzit ako Rozmrazovac na schody. Ale chodil som po vlastnych.
Dalej sme si to ochucovali Dvomi VF ... a zadymovali sme vsetko co sa dalo
Neskor som to trochu prehnal lebo som stiahol asi 12g Tabaku sam ... chcel som spravit hmlu v izbe kamarata. Podarilo sa ale bolo mi z toho mnozstva tabaku dost zle. Stiahli sme 2balenia Al Fakher Golden Escandarni Apple a Jedno balenie Al Fakher Golden Strawberry. Nieco neskutocne
Inac odporucam vsetkym priaznivcom VF ... Skuste Al Fakher Golden Strawberry a namiesto vody ladove Sampanske alebo Sekt. Najlepsie Sladke ... Je to uplne bombova kombinacia.
Byvali sme v Penzione Kerametal ... Ktory ma napriek nizkej cene ohuril velkostou a vybavenim
Cize sme kazdy druhy vecer sedeli v Saune a Bazene a nechybalo aj skvelo upravene klzisko.
No a Silvestrovska noc sa niesla v bombovej Atmosfere ... Kazdy sme dostali 1,5l Hubert DeLuxe a polovicu ani neotvorili tak som stiahol skoro 3 flase ... Dalej sa uz prilis tocil svet a hlavne do mna na dvore vletela zbludena raketa ... Tak som dalej nemal chut prilis chlastat.
Zo vsetkych novorocnych oslav bola tato zatial najlepsia
Vratil som sa vcera vecer ... a aj by som zostal dlhsie ale v pondelok hned skusky.
Stravil som ho v Hrinovej na Lyziach. Bohuzial nebolo vela snehu ale Modry a cerveny svah na Košutke fungoval. Mal som pozicane Bigfooty a je to nesmierna prdel.
Sli sme stara overena banda
Chlastalo sa vsetko od Jägermeistera, Finlandie, Nicolausiek, LemonDiek, Amundseniek az po domacu hrusku z ktorej ma tak skrutilo ze som ju mal chut pouzit ako Rozmrazovac na schody. Ale chodil som po vlastnych.
Dalej sme si to ochucovali Dvomi VF ... a zadymovali sme vsetko co sa dalo
Neskor som to trochu prehnal lebo som stiahol asi 12g Tabaku sam ... chcel som spravit hmlu v izbe kamarata. Podarilo sa ale bolo mi z toho mnozstva tabaku dost zle. Stiahli sme 2balenia Al Fakher Golden Escandarni Apple a Jedno balenie Al Fakher Golden Strawberry. Nieco neskutocne
Inac odporucam vsetkym priaznivcom VF ... Skuste Al Fakher Golden Strawberry a namiesto vody ladove Sampanske alebo Sekt. Najlepsie Sladke ... Je to uplne bombova kombinacia.
Byvali sme v Penzione Kerametal ... Ktory ma napriek nizkej cene ohuril velkostou a vybavenim
No a Silvestrovska noc sa niesla v bombovej Atmosfere ... Kazdy sme dostali 1,5l Hubert DeLuxe a polovicu ani neotvorili tak som stiahol skoro 3 flase ... Dalej sa uz prilis tocil svet a hlavne do mna na dvore vletela zbludena raketa ... Tak som dalej nemal chut prilis chlastat.
Zo vsetkych novorocnych oslav bola tato zatial najlepsia
Vratil som sa vcera vecer ... a aj by som zostal dlhsie ale v pondelok hned skusky.
tochtorocny Silvester(vlastne uz minulorocny) dopadol vskutku fajn, ale nebol to moj najlepsie prezity silvester ale sprijemnilo ho aspon to ze som bol s kamosom chvilu oslavovat, inak cely den som na JOJke pozeral spencerovki, potom som sa vybral kamosovi kde sme u neho pobudli asi do pol dvanastej, uz si to fakt nepametam, potom som dosiel domov, pripil som si, kukol nieco v TV este a o 1 som bol uz tuhy 
-
P41NK1LL3R
Light Professional
-
Marosc
Expert
Ja si posledný Silvester ani nepamätám. Začali sme o 21:30 piť u kámoša v byte. Traja sme stiahli 0,7l vodky a 0,7l metaxy. Potom sme sa nejako dotrepali na námestie a tam padol ešte 1 Hubertus a 1 víno. A odvtedy si už nič nepamätám. Keď som prišiel na druhý deň domov dostal som ešte kázeň od rodičov lebo ma videli na námestí. A ešte som aj zistil že som si rozbil svoj mobil a roztrhal ruksak a pozvracal som pár záchodov. A ešte odkaz pre tých ktorý mi radili že metaxa je humus tak mali pravdu. Ešte včera mi z nej bolo zle.
konecne som prisiel na to, ze kvalitny domaci alkohol nema konkurencie
...bol som z toho mimoriadne stastny ked som na to prisiel(niekedy po polnoci) + nezabudnutelna chvilka - ked sme vsetci na odpocitavanie vysli na hlavnu cestu(tah BB-Donovaly) a zastavovali par aut co okolo prechadzali a na moje udivenie im to az tak velmi neprekazalo(aspon to tak nevyzeralo)
...
a to najlepsie bola pohoda s priatelmi bez rusivych elementov
a to najlepsie bola pohoda s priatelmi bez rusivych elementov
Posledny silvester bol dobry, ale bola stasna kosa, ale samozrejme nechybali ani petardy a svetlice, toho roku som omylom rozbil jeden vyklad, ale nechcel som, hodil som prerobenu megu a bolo po parade, ale bol to hlupy cinsky obchod
a este som bol s kamaratmi v bare sme popijali celu noc, prisiel som domov o piatej zrezany jak trubka