Ako dopadol váš Silvester 2008? Ako ste dopadli vy? :)

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
joejoe
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa joejoe »

3/10
kachna
King
King

Príspevok od používateľa kachna »

zacalo sa to skvelou akciou u kamosa na byte, v nalade sme sledovali silvestrovsky program a zapozerali sme sa na aj mudry schyby kde bola otazka: vymenujte vybrane slova po Č. vybrali nejaku pani a ta povedala čerešne, čerešna a po dlhsom rozmyslani povedala šošovica... vsetci do uje*u asi 15minut vkuse. luxusne to bolo
po 11 sme sa presunuli taxikmi k namestiu na ohnostroj, plne mesto znamych ludi, objimacky a priania do noveho roku. odpisovacky na smsky. klasika...
okolo 1 sa slo na diskoteku kde som sa dlhsie nezdrzal pretoze som sa chcel na druhy den ucit. cize som dosiel celkom skoro. cestou domov som si vybral z bankomatu 10 E, zistit ci to uz funguje. okolo 4 tej som si dal posledny chlebicek a siel spat.
JV
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa JV »

no moj nic moc takmer cely vecer som presedel z bandou v jednom neskutočnom pajzli ale aspon sa dalo zabavit na jednom asi 60 ročnom dedovi co stale dokola tancoval michaela jacksona :D Osoba s ktorou som chcel stravit novy rok sa pred dvanastou vyparila takze tak ptm som bol v meste pozret na ohnostroj plus sa zabavit nejakym tym vlastnym a asi o pol druhej rano som isiel domov kde som oslavoval po svojom (chlebicky a cigy) asi o 4 rano som isiel spat
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

tomasito13 napísal:paradne, akcia u spoluziaka na byte, vsetko jak ma byt zabava bola dost s alkoholom a dobrymi kamosmi predsa nuda nemoze byt :-D a po polnoci jak som pil sampano z flase mi kamos buchol do flase a rozbil zub...a teraz vyzeram jak dajaky posledny cigan :-D ale aspon ma to dotiahlo ku zubarovi kedze som tam este nebol :-D

to wolodo/ to kde si splasil tequilu za 90? ja som mal celu 0,7 flasu za 530 :-D
hehe to tebe? :D dievcata mi hovorli ze vydarena akcia :D

my sme boli na drienici na chate na dve noci.prva noc (30.) bola cista sockarina.vsetci sme sa ozrali respektive.kamos sa ozral trosku viac a bol strasne otravny.da dovazok sa asi 4 krat povracal v tej casti chaty kde sa spalo na matracoh na zemi pricom pobudil a znechutil cele osadenstvo.zobudil som sa nevyspaty a brutalnymi bolestami zaludka.a aby bolo dielo dokonane,niekto nam z terasy pocas vecera uje*al tri flasky...

druha noc sa niesla v znacne prijemnejsom duchu. otravneho kamarata sme poslali domov (kazda chata s nim dopadne zle a nam prosto dosli nervy),pocuvali sme dobru muziku, kamos vytiahol na vecer odkialsi hrniec kapustnice a bola zranica.pit sme zacali okolo desiatej (u nas velky uspech) cize na polnoc bol kazdy este v pohode.dost som sa kontroloval kedze mi bolo cely den zle, slopal som iba finlandiu cranberry a energetaky.pisat zacinalo pomaly a dobre.zahulili sme s kamosmi co stav prijemen vylepsilo.zilo sa do piatej rana a spalo sa vyborne do pol jedenastej.nemal som ziadnu opicu,rano som sa najedol a vyrelaxovany som sa vratil domov o druhej poobede.

zabavnym spestrenim bol kamaratov kamarat zo zapadneho slovenska,ktory dosiel na chatu.pil s nami,kuril s nami a v case ked sa vecer pre nas este len rozbiehal lezal zjebany na sracku na matraci :D
Petoo
Star
Star

Príspevok od používateľa Petoo »

Pinhead napísal:...
tak to ma byt :idea:
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Tohto rocny Silvester hodnotim na 9/10
Stravil som ho v Hrinovej na Lyziach. Bohuzial nebolo vela snehu ale Modry a cerveny svah na Košutke fungoval. Mal som pozicane Bigfooty a je to nesmierna prdel.
Sli sme stara overena banda :) Cize o zabavu bolo postarane do konca.

Chlastalo sa vsetko od Jägermeistera, Finlandie, Nicolausiek, LemonDiek, Amundseniek az po domacu hrusku z ktorej ma tak skrutilo ze som ju mal chut pouzit ako Rozmrazovac na schody. Ale chodil som po vlastnych.

Dalej sme si to ochucovali Dvomi VF ... a zadymovali sme vsetko co sa dalo :D
Neskor som to trochu prehnal lebo som stiahol asi 12g Tabaku sam ... chcel som spravit hmlu v izbe kamarata. Podarilo sa ale bolo mi z toho mnozstva tabaku dost zle. Stiahli sme 2balenia Al Fakher Golden Escandarni Apple a Jedno balenie Al Fakher Golden Strawberry. Nieco neskutocne :)
Inac odporucam vsetkym priaznivcom VF ... Skuste Al Fakher Golden Strawberry a namiesto vody ladove Sampanske alebo Sekt. Najlepsie Sladke ... Je to uplne bombova kombinacia.

Byvali sme v Penzione Kerametal ... Ktory ma napriek nizkej cene ohuril velkostou a vybavenim :) Cize sme kazdy druhy vecer sedeli v Saune a Bazene a nechybalo aj skvelo upravene klzisko.

No a Silvestrovska noc sa niesla v bombovej Atmosfere ... Kazdy sme dostali 1,5l Hubert DeLuxe a polovicu ani neotvorili tak som stiahol skoro 3 flase ... Dalej sa uz prilis tocil svet a hlavne do mna na dvore vletela zbludena raketa ... Tak som dalej nemal chut prilis chlastat.

Zo vsetkych novorocnych oslav bola tato zatial najlepsia :)
Vratil som sa vcera vecer ... a aj by som zostal dlhsie ale v pondelok hned skusky. :x
Prílohy
DSC02664.jpg
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa metthal »

tochtorocny Silvester(vlastne uz minulorocny) dopadol vskutku fajn, ale nebol to moj najlepsie prezity silvester ale sprijemnilo ho aspon to ze som bol s kamosom chvilu oslavovat, inak cely den som na JOJke pozeral spencerovki, potom som sa vybral kamosovi kde sme u neho pobudli asi do pol dvanastej, uz si to fakt nepametam, potom som dosiel domov, pripil som si, kukol nieco v TV este a o 1 som bol uz tuhy :)
P41NK1LL3R
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa P41NK1LL3R »

Posledný Silvester som strávil u kamaráta s gitarou, hudbou, známymi a so všetkým, čo k tomu patrí...
Marosc
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Marosc »

Ja si posledný Silvester ani nepamätám. Začali sme o 21:30 piť u kámoša v byte. Traja sme stiahli 0,7l vodky a 0,7l metaxy. Potom sme sa nejako dotrepali na námestie a tam padol ešte 1 Hubertus a 1 víno. A odvtedy si už nič nepamätám. Keď som prišiel na druhý deň domov dostal som ešte kázeň od rodičov lebo ma videli na námestí. A ešte som aj zistil že som si rozbil svoj mobil a roztrhal ruksak a pozvracal som pár záchodov. A ešte odkaz pre tých ktorý mi radili že metaxa je humus tak mali pravdu. Ešte včera mi z nej bolo zle.
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Dodatocne pripajam video z mojho Silvestra

R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R1k1nko »

niekde na chate pri TALOCH .. ( alebo Brezno co ja viim :P )
12 ludi :
6 dievcat
6 chalanov

-na chate sme boli 3 dni ... 30,31,1 druheho rano domov :P

- vela sexu vela alkoholu ....
- chata na urovni
- ranajky a vecera
- a hlavne vela vela zabavy !!!
- viac som ani neocakaval !!

hodnotenie
8,9 z 10
Guczmann
Star
Star

Príspevok od používateľa Guczmann »

t0m4s3 napísal:Dodatocne pripajam video z mojho Silvestra

To musel byt pekny zazitok. Krasne to spravili, vyzera to ako vybuch atomovky :)
violator
Star
Star

Príspevok od používateľa violator »

konecne som prisiel na to, ze kvalitny domaci alkohol nema konkurencie :wink: ...bol som z toho mimoriadne stastny ked som na to prisiel(niekedy po polnoci) + nezabudnutelna chvilka - ked sme vsetci na odpocitavanie vysli na hlavnu cestu(tah BB-Donovaly) a zastavovali par aut co okolo prechadzali a na moje udivenie im to az tak velmi neprekazalo(aspon to tak nevyzeralo) :D ...

a to najlepsie bola pohoda s priatelmi bez rusivych elementov :)
mehmed
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mehmed »

ach, kamaráti, nikdy nespravte to, čo ja. Ja NAIVNÝ IDIOT som išiel na námestie v BB, že snáď niečo vypáli. Iba som mrzol, krčmy plné, kapela na playback..

Ach jaj - môj silvester = PREPADÁK! Doriti! :x :x :x
Charger
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa Charger »

ozraty na carajch spal v grcke :(
DejmiJohn
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DejmiJohn »

Doma spinkal :aasmile11:
Innocence
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Innocence »

Do cca jedenástej som bol vonku - pozrel som na kapelu na námestí, pokecal s kamošmi, odpálili sme pár rakiet, potom som prišiel domov, najedol sa, zaželal príjemné sviatky, popozeral na ohňostroje ču robili deti z vedľajšieho vchodu a pozeral hokej Slovensko-Fínsko do 20r.
originali
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa originali »

nepil som takze spoko... opolnoci som bol v prijemnom objati takze sa vobec nestazujem
P1N0
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa P1N0 »

ja som si tak akurat vypil a zabaval som sa na chate a potom som siel na diskoteku a tam som sa dost zabavil ...no dobry silvester bol :)
Plasmon
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Plasmon »

Posledny silvester bol dobry, ale bola stasna kosa, ale samozrejme nechybali ani petardy a svetlice, toho roku som omylom rozbil jeden vyklad, ale nechcel som, hodil som prerobenu megu a bolo po parade, ale bol to hlupy cinsky obchod :D a este som bol s kamaratmi v bare sme popijali celu noc, prisiel som domov o piatej zrezany jak trubka :lol:
Napísať odpoveď