Ste za to, aby sa celosvetovo bojovalo proti terorizmu?
Nie len slayovi ale aj ostatnym...proste vsetci to maju z televizie a zo sprostych casopisov ako SME...nechaju sa tym ovplyvnit a do polityky sa rozumia velke h...o ako aj ja
Ale kazdy len bude opakovat co niekde cital a videl v spravach...je to az komicke...treba sa aj zamysliet kto tie media financuje ci niesu ovplyvnene tou ci onou politickou stranou a nie len opakovat ako papagaj nazor nejakych medii ktore ovplyvnuju nasu mienku
Ale kazdy len bude opakovat co niekde cital a videl v spravach...je to az komicke...treba sa aj zamysliet kto tie media financuje ci niesu ovplyvnene tou ci onou politickou stranou a nie len opakovat ako papagaj nazor nejakych medii ktore ovplyvnuju nasu mienku
Mylis sa v tom ze ja niesom ty a nesud mna podla sebajackb napísal:ty si uz komplatne natahany a nacisto ovaty?! moslim sa ti zda ako zlo pre Europu, ale ten kto by ju chcel chranit je este horsi...
vsak mas 14-16 rokov a je pre teba vsetko z USA cool lebo z tade je hip-hop alebo GreenDay. Povedz v com sa mylim![]()
o terorizme vies bacov falus ale ides to tu komentovat
-
Makovnik
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Kazdy kazdemu otcom
keby to bolo podla veku, tak podaktori su tu uz riadne mrciny
Terorizmus je jedna velka hra penazi, hra o 'nieco'; ludi treba strasit, ludom treba ukazat, ze sa nieco deje; ukazat boj "dobra a zla" a ludia to zeru, lebo ludia maju radi rozpravky, maju radi akcnost, dej, senzacie atd...
Terorizmus je len forma boja; nie nova, bol tu aj davno, aj napr. pirati su jeho formou. Teraz to len nabera na obratkach a niekto ho aj zneuziva na svoje ciele, ci uz politicke, hospodarske, ci ine.
Vdaka mediam to mame vzdy doma ako na tanieri, s vzdy doveryhodnym komentarom....
Terorizmus je jedna velka hra penazi, hra o 'nieco'; ludi treba strasit, ludom treba ukazat, ze sa nieco deje; ukazat boj "dobra a zla" a ludia to zeru, lebo ludia maju radi rozpravky, maju radi akcnost, dej, senzacie atd...
Terorizmus je len forma boja; nie nova, bol tu aj davno, aj napr. pirati su jeho formou. Teraz to len nabera na obratkach a niekto ho aj zneuziva na svoje ciele, ci uz politicke, hospodarske, ci ine.
Vdaka mediam to mame vzdy doma ako na tanieri, s vzdy doveryhodnym komentarom....
Makovnik,
neviem, neviem........ súčasní piráti (Somálsko, Juhočínske more etc) sú skôr istou formou organizovaného zločinu.... Zajmú loď a posádku, ukoristia náklad (ak má pre nich hodnotu), po zaplatení výkupného je loď aj posádka prepustená......... Toto je klasický zločin bez politického podtextu (dokonca by som povedal, že pomerne férový zločin, lebo o zajaté posádky je väčšinou veľmi dobre postarané).......
neviem, neviem........ súčasní piráti (Somálsko, Juhočínske more etc) sú skôr istou formou organizovaného zločinu.... Zajmú loď a posádku, ukoristia náklad (ak má pre nich hodnotu), po zaplatení výkupného je loď aj posádka prepustená......... Toto je klasický zločin bez politického podtextu (dokonca by som povedal, že pomerne férový zločin, lebo o zajaté posádky je väčšinou veľmi dobre postarané).......
Re: Ste za to, aby sa celosvetovo bojovalo proti terorizmu?
je mi to u ritiLes napísal:Moja odpoved je jednoznacna: Ano
Skuste co najmenej odpovedat "neviem" porozmyslajte a hlasujte.
Ti, ktori odpovedia "nie" rad by som vedel aj ich odovodnenie.
Myslim si ze ani ja ani jackb neni v pozicii kde by sme mali obhajovat svoje nazory, narozdiel od teba s tym tvojim bohapustym taranim vid aj v dalsej temepoi napísal:Mylis sa v tom ze ja niesom ty a nesud mna podla sebaMam tolko rokov ze by som ti aj otcom mohol byt kebyze mi twoji rodicia za to zaplatia
povedz mi v com sa mylim
-
jason007x
Light Professional
Britska a americka armada poslala do Iraku niekolko svojich elitnych vojakov - agentov, ktori boli PREZLECENI ZA ARABOV a strielali po Iracanoch a odpalovali v Iraku bomby. Po ich odhaleni a zatknuti Irackou armadou ziadali GB a USA vlada ich prepustenie, po odmietnuti Irakom prepustit ich poslali do Iraku tanky a fyzicky tychto agentov vyslobodili.MakeFake napísal:Booze za za vsetkych mrtvych mozu americania..
Ako mozu americania za to ked sa nejaky moslim odpali na Irackom trhovisku? Ako mozu ked nejaky moslim povrazdi obcanov v Afganistane?
Tak potom akoze ked nejaky Cecenec zabije Rusov mozu za to Rusi..
Potom aj za Dubrovku a Beslan mozu Rusi nie?
nabozensky terorizmus. brania si tradicie proti "zapadnej kulture" reprezentovanej USA. a teraza je to aj boj proti okupacnej moci.ak by taky moslim zabil len seba nie dav ludi okolo dal by sa zrovnat s Janom Palachom.MakeFake napísal:Booze za za vsetkych mrtvych mozu americania..
Ako mozu americania za to ked sa nejaky moslim odpali na Irackom trhovisku? Ako mozu ked nejaky moslim povrazdi obcanov v Afganistane?
-
jason007x
Light Professional
Ty by si sa mal liecit z tejto tvojej fantaziejackb napísal:nabozensky terorizmus. brania si tradicie proti "zapadnej kulture" reprezentovanej USA. a teraza je to aj boj proti okupacnej moci.ak by taky moslim zabil len seba nie dav ludi okolo dal by sa zrovnat s Janom Palachom.
//audiotrack: nespamujte, riešte si to cez ss
sa aspon nauc gramtiku k veci.jason007x napísal:Britska a americka armada poslala do Iraku niekolko svojich elitnych vojakov - agentov, ktori boli PREZLECENI ZA ARABOV a strielali po Iracanoch a odpalovali v Iraku bomby. Po ich odhaleni a zatknuti Irackou armadou ziadaly GB a USA vlada ich prepustenie, po odmietnuti Irakom prepustit ich poslali do Iraku tanky a fyzicky tychto agentov vyslobodili.
toto je ukazka "globalneho terorizmu": svet je straseny pribemi o "Databaze" ktora chce zabit kazdeho jedneho cloveka na Zapad od krajinych povodu vaciny jej clenov
nabozensky terorizmus by to bol ak by za tym naozaj stali moslimovia co sa neda na 100% vylucit. len by si sasi nehovorili Databaza ci Studenti
MakeFake: v Rusku je to to iste ako v Baskicku: narod chce samostatnost ale nechcu mu ju ju dat, tak robi zufale ciny na demonstraciu svojej moci.. ergo Rusi su zli lebo nechcu dat separatistom samostatnom = mozu za utoky na samych seba.