RainbowSix napísal:prosimvas vyskitol sa mi problem s first aid mam skill 270 a mam to sive a nepridava mi to nic co mam robit ? hram to za ali a knizky od skilu 300 mam
nauc sa runecloth bandage niekde v outlande(shattrah city) a potom heavy runecloth bandage...
runecloth je v azerothe este,aspon to teda tak bolo a v OL su len netherweave,v theramore ta douci ten co si prenho robil q....pri ktorych si skoncil??
Diablo napísal:runecloth je v azerothe este,aspon to teda tak bolo a v OL su len netherweave,v theramore ta douci ten co si prenho robil q....pri ktorych si skoncil??
ja hram za hordu takze mna ucilo nejake npc v arathi highlands(hammerfall) a naucil ma tam mageweave, heavy mageweave, runecloth a heavy runecloth a potom az v OL som kupil knihu master FA a naucil sa netherwave a heavy netherweave... WOTLK nemam este takze dalej ist nemozem moj skill je 369
AXO napísal:ja wotlk nemam, prave na neho setrim s goldami
zbytocne, nafarmis v dataci rychlejsie, pocas levelingu bez problemov nasetris 1000g co ti treba na ten specialny skill pre lietanie v northrende na 77 leveli a potom na 80 budes robit aj opakovatelne aj jednorazove q a retazovky, odmeny rozsahu 9-25g su celkom dobre(na 80 lvli) nevyhodou je uz len to ze budes lietat na 60 mountovi, alebo ked ten datac este nemas tak chodte 3 na "solo" onyxiu a dostanete kazdy tak po 50g tak isto mozes robit daily na islande lebo na 80 uz su q a dostanes za neho 4g
kedze nemam vyskilovany skinning a pred datacom som nato zabudol tak teraz som zacal s tym a mam "uz" 1k
spoluziak sa ma pytal cez mirandu, ze ci je lepsi warlock alebo mage alebo priest a za ktoreho z tych troch je najlahsie hranie... kedze ja som moc nehral ani za jedneho, takze neviem a pytam sa vas...
viem, ze je to tazko povedat, kedze kazdemu vyhovuje nieco ine a tiadny class neni najlepsi, ale tak nejako vydedukovat za koho by mohla byt najlahsia hra
JV napísal:mag najlahsia warlock najzabavnejsia a priest ked je dobry je najsilnejsy
vymenil by som mage a warlock, take duelovanie s magom dokaze byt naozaj drsne
a navyse expenie s voidwalkerom je prechadzka ruzovou zahradou oproti inym classom
ake zas priest ked ma gear je imba jak hovado minule som bol proti jednemu co mal full swp tj mal nejak 2k nieco heal bonus a instant heal co ma priest heali 1k a 1k tj jeho to instante healovalo za 3k a mne instantne bralo 1 k nemal som sancu z rougom
Ludia mam jednu otazku mam nahodene US WoW aj TBC a chcel by som si tam nahodit WOTLK ale nemam ho zkade zohnat no a kamarat ma original WOTLK islo by mi to?
aviceN napísal:Ludia mam jednu otazku mam nahodene US WoW aj TBC a chcel by som si tam nahodit WOTLK ale nemam ho zkade zohnat no a kamarat ma original WOTLK islo by mi to?
neslo lebo ty mas US verziu a ked ma on original tak ma urcite enGB pretoze tj jednak euroopska a jednak u nas kupis iba tuto verziu...jednoduchy navod popros nekoho o meno a heslo acc na wowko a stiahni s hlavnej stranky downloader alebo nech ti ho ten clovek stiahne a mozes stiahnuta nainstalovat vsetky WoWka co vysli je to zadara pre vsetkych OFIKAAROV...
aviceN napísal:Ludia mam jednu otazku mam nahodene US WoW aj TBC a chcel by som si tam nahodit WOTLK ale nemam ho zkade zohnat no a kamarat ma original WOTLK islo by mi to?
do SS som ti poslal taku vecicku, zvolis tam wow: wotlk, a ono ti ten wotlk zaroven bude stahovat a zaroven instalovat, tak som ja naisntaloval wotlk
no musi to byt tiez americka verzia datacu, aj ked medzi europskou a americkou verziou wowka nie je ziadny rozdiel tak musis mat nainstalovanu tu jednu, inak mozes stym hrat na americkych aj na europskych serveroch