Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
RainbowSix
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa RainbowSix »

prosimvas vyskitol sa mi problem s first aid mam skill 270 a mam to sive a nepridava mi to nic co mam robit ? hram to za ali a knizky od skilu 300 mam
AXO
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa AXO »

RainbowSix napísal:prosimvas vyskitol sa mi problem s first aid mam skill 270 a mam to sive a nepridava mi to nic co mam robit ? hram to za ali a knizky od skilu 300 mam
nauc sa runecloth bandage niekde v outlande(shattrah city) a potom heavy runecloth bandage...
Diablo
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Diablo »

runecloth je v azerothe este,aspon to teda tak bolo a v OL su len netherweave,v theramore ta douci ten co si prenho robil q....pri ktorych si skoncil??
AXO
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Diablo napísal:runecloth je v azerothe este,aspon to teda tak bolo a v OL su len netherweave,v theramore ta douci ten co si prenho robil q....pri ktorych si skoncil??
ja hram za hordu takze mna ucilo nejake npc v arathi highlands(hammerfall) a naucil ma tam mageweave, heavy mageweave, runecloth a heavy runecloth a potom az v OL som kupil knihu master FA a naucil sa netherwave a heavy netherweave... WOTLK nemam este takze dalej ist nemozem moj skill je 369

http://eu.wowarmory.com/character-sheet ... &n=Finetti

som len 66lvl ale nehram to dlho a nehram to x hodin denne

//autoeditácia príspevku ( 02 Jan 2009, 21:34 )
ako co najrychlejsie naskrabat goldy ? jedine herb a mining co ? bo asi mi nikto nepozica 3000G :lol:
Diablo
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Diablo »

tak ja ako alik som pred rokom robil na nejake FA q,myslim ze runecloth to bolo,teraz co som dal DK na 80 neviem lebo ten uz runecloth naucene mal :D
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

AXO napísal: ako co najrychlejsie naskrabat goldy ? jedine herb a mining co ? bo asi mi nikto nepozica 3000G :lol:
ak nemas vyskilene profesie tak donekonecna obliehaj tie Q a casom tiez cosi nafarmis
AXO
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Sheep napísal:ak nemas vyskilene profesie tak donekonecna obliehaj tie Q a casom tiez cosi nafarmis
ake q ?
Sheep
Addict
Addict

AXO napísal:ake q ?
daily q, po celom northrende ich je dost
AXO
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Sheep napísal:daily q, po celom northrende ich je dost
ja wotlk nemam, prave na neho setrim s goldami :D
Sheep
Addict
Addict

AXO napísal:ja wotlk nemam, prave na neho setrim s goldami :D
zbytocne, nafarmis v dataci rychlejsie, pocas levelingu bez problemov nasetris 1000g co ti treba na ten specialny skill pre lietanie v northrende na 77 leveli a potom na 80 budes robit aj opakovatelne aj jednorazove q a retazovky, odmeny rozsahu 9-25g su celkom dobre(na 80 lvli) nevyhodou je uz len to ze budes lietat na 60 mountovi, alebo ked ten datac este nemas tak chodte 3 na "solo" onyxiu a dostanete kazdy tak po 50g :D tak isto mozes robit daily na islande lebo na 80 uz su q a dostanes za neho 4g

kedze nemam vyskilovany skinning a pred datacom som nato zabudol tak teraz som zacal s tym a mam "uz" 1k :D
AXO
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

spoluziak sa ma pytal cez mirandu, ze ci je lepsi warlock alebo mage alebo priest a za ktoreho z tych troch je najlahsie hranie... kedze ja som moc nehral ani za jedneho, takze neviem a pytam sa vas...

viem, ze je to tazko povedat, kedze kazdemu vyhovuje nieco ine a tiadny class neni najlepsi, ale tak nejako vydedukovat za koho by mohla byt najlahsia hra
JV
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa JV »

mag najlahsia warlock najzabavnejsia a priest ked je dobry je najsilnejsy
Stopa
King
King

Príspevok od používateľa Stopa »

JV napísal:mag najlahsia warlock najzabavnejsia a priest ked je dobry je najsilnejsy
vymenil by som mage a warlock, take duelovanie s magom dokaze byt naozaj drsne
a navyse expenie s voidwalkerom je prechadzka ruzovou zahradou oproti inym classom
JV
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa JV »

ake zas priest ked ma gear je imba jak hovado minule som bol proti jednemu co mal full swp tj mal nejak 2k nieco heal bonus a instant heal co ma priest heali 1k a 1k tj jeho to instante healovalo za 3k a mne instantne bralo 1 k nemal som sancu z rougom
tomek00
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa tomek00 »

je niekde na nete talent strom na locka Sl/sl v TBC? dik
a ktore talenty su najlepsie na xpenie 60 a vyssie?
aviceN
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aviceN »

Ludia mam jednu otazku mam nahodene US WoW aj TBC a chcel by som si tam nahodit WOTLK ale nemam ho zkade zohnat no a kamarat ma original WOTLK islo by mi to?
ST1
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ST1 »

aviceN napísal:Ludia mam jednu otazku mam nahodene US WoW aj TBC a chcel by som si tam nahodit WOTLK ale nemam ho zkade zohnat no a kamarat ma original WOTLK islo by mi to?
neslo lebo ty mas US verziu a ked ma on original tak ma urcite enGB pretoze tj jednak euroopska a jednak u nas kupis iba tuto verziu...jednoduchy navod popros nekoho o meno a heslo acc na wowko a stiahni s hlavnej stranky downloader alebo nech ti ho ten clovek stiahne a mozes stiahnuta nainstalovat vsetky WoWka co vysli je to zadara pre vsetkych OFIKAAROV...
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa metthal »

aviceN napísal:Ludia mam jednu otazku mam nahodene US WoW aj TBC a chcel by som si tam nahodit WOTLK ale nemam ho zkade zohnat no a kamarat ma original WOTLK islo by mi to?
do SS som ti poslal taku vecicku, zvolis tam wow: wotlk, a ono ti ten wotlk zaroven bude stahovat a zaroven instalovat, tak som ja naisntaloval wotlk
Sheep
Addict
Addict

no musi to byt tiez americka verzia datacu, aj ked medzi europskou a americkou verziou wowka nie je ziadny rozdiel tak musis mat nainstalovanu tu jednu, inak mozes stym hrat na americkych aj na europskych serveroch
AXO
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

oplati sa skinning profesia na zarobky ? predsa len mat mining a herbalism by mi moc nevyhovovalo, lebo mozem mat uapnuty len jeden tracking
Napísať odpoveď