MS V Hokeji "20", Kanada, 2009
-
Martin44
Professional
- Kontaktovať používateľa:
"Milujem" tieto reči, že na toho a toho nemáme.... Tak to nekukaj keď dopredu vieš, že na nich nemáme...
Fanúšik športu nevypustí niečo takéto z papule...
Pozerám to, lebo ma to baví a ne aby som zjebával a to najmä svojich.
To, čo hrajú na to aké podmienky majú oproti Kanade alebo Švédom je nadpriemerné.
Fanúšik športu nevypustí niečo takéto z papule...
Pozerám to, lebo ma to baví a ne aby som zjebával a to najmä svojich.
To, čo hrajú na to aké podmienky majú oproti Kanade alebo Švédom je nadpriemerné.
na slovensku sa bohuzial nepracuje s mladezou systematicky a da sa povedat, ze na SVK nie je ani z coho vyberat. na slovensku je strasne malo registrovanych hracov oproti severskym a zamorskym muzstvam a nehovoriac o rusku.
U nas sa systematicky zle pracuje s mladezou. nepodporuje sa. proste na SVK hraju hokej len ti co na to maju. bohuzial. nemame na to podmienky. sme dost po zadu.
Ja dakujem nasich chlapcom, ze dali do toho srdce a za to co doteraz dokazali. RESPECT !!!
U nas sa systematicky zle pracuje s mladezou. nepodporuje sa. proste na SVK hraju hokej len ti co na to maju. bohuzial. nemame na to podmienky. sme dost po zadu.
Ja dakujem nasich chlapcom, ze dali do toho srdce a za to co doteraz dokazali. RESPECT !!!
-
Sagittarius
Guru
Podla mna to bude tento rok bez medajili. Fakt obrovska skoda dnesnej prehry. Sak my im to este natrieme
Az budu plakat 
No a co sa tyka toho bronzu. Tak neviem neviem... Ci uz Kanada s dlhorocnou tradiciou favorita alebo supertalenty z Ruska budu velmi tazkym superom. Dovolim si povedat, ze asi aj tazsi ako Svedi...
Skoda no

No a co sa tyka toho bronzu. Tak neviem neviem... Ci uz Kanada s dlhorocnou tradiciou favorita alebo supertalenty z Ruska budu velmi tazkym superom. Dovolim si povedat, ze asi aj tazsi ako Svedi...
Skoda no
-
ej_do_dabla
Light Expert
No škoda toho dnešného zápasu. Chalani to mali pekne rozbehnuté, ale faktom je, že dnes sme mali aj dosť veľa šťastia, Janus pochytal strašne veľa gólových striel a pri tých góloch, čo dostal, fakt nemohol nič robiť. Švédi boli proste lepší, ale ešte po tom góle, čo sme dali na 3:4, som veril vo vyrovnanie (a následné predĺženie, potom nájazdy, v ktorých by Janus všetkých Švédov vychytal
).
Keď sa na to pozriem triezvo, už nemáme veľkú šancu na medailu, ale stať sa môže všeličo a nebol by som proti, ak by sa zopakoval podobný zápas ako s USA
Keď sa na to pozriem triezvo, už nemáme veľkú šancu na medailu, ale stať sa môže všeličo a nebol by som proti, ak by sa zopakoval podobný zápas ako s USA
sice to sem nepatri, no nebudem kvoli tomu zakladat novu temu nie? http://www.hokej.sk/spravy/?clanok=58820
inak k tomuto: tesi ma, ze 20rocni postupili aspon medzi najlepsich 4, zeby sa rysovala nova zostava na MS seniorov...?
dufam ze ano, mnohi z mladych maju zdenene hokejove geny (rusnak, bezak a ini), snad im to pomoze v buducnosti
inak k tomuto: tesi ma, ze 20rocni postupili aspon medzi najlepsich 4, zeby sa rysovala nova zostava na MS seniorov...?
-
P41NK1LL3R
Light Professional
Hroznu obranu ked Svedov prve dve tretiny vychytali na 1 gol a prakticky ich nepustili k nejakej vacsej sanci, no neviem, praveze sa mi zda ze to uhrali vynikajuco, aj ked boli prakticky stale pod tlakom.ej_do_dabla napísal:som spomínal pred stretnutím, že máme slabú obranu.... Musím sa opraviť, máme HROZNÚ obranuALe aj tak ĎAKUJEM všetkým chalanom, že ešte v semifinále mám komu fandiť