MS V Hokeji "20", Kanada, 2009

O športe...

Slovensko - Švédsko (semifinále)?

Vyhráme
17
46%
Prehráme
15
41%
Je mi to jedno
5
14%

Celkom hlasov: 37

Martin44
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Martin44 »

"Milujem" tieto reči, že na toho a toho nemáme.... Tak to nekukaj keď dopredu vieš, že na nich nemáme...
Fanúšik športu nevypustí niečo takéto z papule...
Pozerám to, lebo ma to baví a ne aby som zjebával a to najmä svojich.
To, čo hrajú na to aké podmienky majú oproti Kanade alebo Švédom je nadpriemerné.
Gajdy
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Gajdy »

no a ked prejde nas cez troch svedov aj to tam bolo len to si nevsimnete nie ze by sme boli radi ze daki uspech ale co treba este pokritizovat ved malo ich biju treba si udret
SpermoS
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa SpermoS »

Nikto na nich nenadáva, konštatoval som zápas, a myslím si, že výhra Švédom jednoznačne patrí.
stanulik
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa stanulik »

na slovensku sa bohuzial nepracuje s mladezou systematicky a da sa povedat, ze na SVK nie je ani z coho vyberat. na slovensku je strasne malo registrovanych hracov oproti severskym a zamorskym muzstvam a nehovoriac o rusku.
U nas sa systematicky zle pracuje s mladezou. nepodporuje sa. proste na SVK hraju hokej len ti co na to maju. bohuzial. nemame na to podmienky. sme dost po zadu.
Ja dakujem nasich chlapcom, ze dali do toho srdce a za to co doteraz dokazali. RESPECT !!!
FAIL
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa FAIL »

Bohuzial zlte ***** vyhrali... Trapas z ich strany v dejinach hokeja... Mam strasne nervy na nich teraz...

Svedi za dunaj! :lol:
Gajdy
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Gajdy »

presne nemas peniaze tvoje dieta nehrava hokej kamarati hravaju hokej chodia do sportovej ale musia chodit na zapasi 20km len dakoho tatko podporuje hokej syn vysedava na lavicke nehra nic ale hrava v meste

//omg Calligen09 skus tak aby sme aj pochopili
prask
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa prask »

nevadi aj tak super vysledok. aj keby sme prehrali o bronz (ale samozrejme fandim a verim ze ne) tak je super cely sampionat. nikto od nich tolkoto necakal
Sagittarius
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Sagittarius »

Calligen09 napísal:Bohuzial zlte ***** vyhrali... Trapas z ich strany v dejinach hokeja... Mam strasne nervy na nich teraz... Debili.
A koľko si z tých dejín videl/zažil ty :?:
djxtreme
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa djxtreme »

pred zaciatkom tretej tretiny som veril nasim ze to nejako udrzia,ale nestalo sa :cry: ...nevadi...skusime to este o bronz a aj bez medajli to bude pre slovensko uspech...ale budem velmi drzat palce aby sme isli s kovom domov :?
kaktus11
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa kaktus11 »

podla mna hrali super ked si porovnam kvalitu hokeja na slovensku a v svedsku malokto dufal ze budeme vyrovnanym superom a to sme hlavne do 3. tretiny boli, takze super vysledok toto neviem ci niekto dufal ze sa dostaneme tak vysoko
Shwollo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Shwollo »

djxtreme napísal: budem velmi drzat palce aby sme isli s kovom domov :?
s Kanadou alebo Ruskom to bude veľmi ťažké. Hlavne, keď s Rusmi dostali 8:1. Ale nič nie je nemožné.
stanulik
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa stanulik »

myslim, ze do finale sa dostane kanada i ked prajem to skor rusom.
FAIL
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa FAIL »

Podla mna to bude tento rok bez medajili. Fakt obrovska skoda dnesnej prehry. Sak my im to este natrieme :) Az budu plakat :)

No a co sa tyka toho bronzu. Tak neviem neviem... Ci uz Kanada s dlhorocnou tradiciou favorita alebo supertalenty z Ruska budu velmi tazkym superom. Dovolim si povedat, ze asi aj tazsi ako Svedi...

Skoda no :evil: :cry:
skypej
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa skypej »

nevadiiii :))) . podla mna je to super i ked sme prehrali .. sice som dufal do poslednej sekundy, ze to skorigujeme .. nuz nestalo sa tak :))
netreba hadzat flintu do zita a pojdeme si po bronz:))) ..

btw. radost pozerat na to ako hra Tatar :)) ma obrovsky talent
ej_do_dabla
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa ej_do_dabla »

som spomínal pred stretnutím, že máme slabú obranu.... Musím sa opraviť, máme HROZNÚ obranu :lol: ALe aj tak ĎAKUJEM všetkým chalanom, že ešte v semifinále mám komu fandiť :hokej2:
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

No škoda toho dnešného zápasu. Chalani to mali pekne rozbehnuté, ale faktom je, že dnes sme mali aj dosť veľa šťastia, Janus pochytal strašne veľa gólových striel a pri tých góloch, čo dostal, fakt nemohol nič robiť. Švédi boli proste lepší, ale ešte po tom góle, čo sme dali na 3:4, som veril vo vyrovnanie (a následné predĺženie, potom nájazdy, v ktorých by Janus všetkých Švédov vychytal :cry: ).

Keď sa na to pozriem triezvo, už nemáme veľkú šancu na medailu, ale stať sa môže všeličo a nebol by som proti, ak by sa zopakoval podobný zápas ako s USA :P
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

sice to sem nepatri, no nebudem kvoli tomu zakladat novu temu nie? http://www.hokej.sk/spravy/?clanok=58820
inak k tomuto: tesi ma, ze 20rocni postupili aspon medzi najlepsich 4, zeby sa rysovala nova zostava na MS seniorov...? :) dufam ze ano, mnohi z mladych maju zdenene hokejove geny (rusnak, bezak a ini), snad im to pomoze v buducnosti
P41NK1LL3R
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa P41NK1LL3R »

Sledoval som včerajší zápas a chalani podali dobrý výkon, škoda toho vypadnutia, ale aspoň sa na Slovensku rysuje nová generácia kvalitných mladých hokejistov (brankár Janus, Pánik, Bezák, Tatar, Tybor, Kytnár...)...
Hacket
Star
Star

Príspevok od používateľa Hacket »

hrali sme v celku dobre ak sme teda nemali oslabovku.Ak proti rusom budeme využivať každu velku šancu..a budeme mať štstie ako v pripade vylučenia šveda ktory udajne mal vysoku hokejku alebo ten gol na konci 2 tretiny tak možme vyhrať
eMPiko
Addict
Addict

Príspevok od používateľa eMPiko »

ej_do_dabla napísal:som spomínal pred stretnutím, že máme slabú obranu.... Musím sa opraviť, máme HROZNÚ obranu :lol: ALe aj tak ĎAKUJEM všetkým chalanom, že ešte v semifinále mám komu fandiť :hokej2:
Hroznu obranu ked Svedov prve dve tretiny vychytali na 1 gol a prakticky ich nepustili k nejakej vacsej sanci, no neviem, praveze sa mi zda ze to uhrali vynikajuco, aj ked boli prakticky stale pod tlakom.
Napísať odpoveď