"Aj vy ste dieta 90tych rokov?.."

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
Wishmaster
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Wishmaster »

Menojenanič, ten songco tam spievaju "prachy su prachy a zivot taky kratky" sa vola Pressburg Boys :) Poslem ak, chces :))

Btw, od nich mam este..

/edit: A este hladam jeden serial - Bobobovia. neviem original nazov, ale znelku si trocha pametam.
"My sme bobobovia, cestujeme vesmirom ... hvieeezdy ..." nieco take tam bolo :)))

Hokejove karticky som aj ja zbieral - Fleer, Upper Deck, Victoria a podobne typy ;)) Isty cas som mal aj samolepkovy album hokejistov. So susedom sme si ich mmenili jedna radost. Takto som mal asi 3-5 albomuv - teda po sebe sezon. No proste nadhera spominat na detstvo :)))
Prílohy
noskruc.JPG
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Napadla mi dalsia krasna vec na 90tych rokoch - Mohli sme pokojne pit a zabavat sa podla nalady bez strachu, ze si nas niekto natoci a hodi to na internet. Dnes sa to stava nemilym zvykom :roll:
stanulik
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa stanulik »

boli to naaaadherne casy, je mi luto dalsej generacie, ze take nieco uz nezaziju a budu vyrastat len medzi PC a ich komunikacia bude obmedzena kvoli internetu. no dufam, ze rozpravat nezabudnu :-D
Eritrea
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Eritrea »

heh to je nic ludia.:D ak hladate najvecsieho exota, kt hraje este aj teraz ( nechapem kto si ho zavola.:D) vitazom ankety sa stava Dan Nekonečný...:D

nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

tak z toho cloveka je mi fakt spatne vzdy ked ho vidim ... ba povedal by som ze mam z neho traumu z detstva .. no uplny ananasovy Joe :-)
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

chlapec si uziva, zije si svoj zivot a to nie je kazdemu po chuti, no tak zo seba robi sasa a je mu prti tom fajn :D
Flinstone
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Flinstone »

mi-chau napísal:Ta audiotrackova verzia ma najskor rozosmiala, ale ked si clovek uvedomi do akej riti to cele smeruje... mam taky dojem, ze sme asi posledna generacia s "normalnym" detstvom :?
no to si hovorili aj v minulosti. a budú si to hovoriť aj v budúcnosti že my sme tá posledná generácia s normálnym detstvom. Lebo budú už také veci bežné
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

dnes ked som isiel z nakupov, tak som si uvedomil, ze my ked sme boli sopliaci, tak sme pomali aj fukali, len aby voda na okoli zamrzla aby sme mohli hokej hrat. ci sme mali korcule alebo nie, od rana do vecera sme hrali, pomaly sme sa ani najest nesli... zlate casy... teraz konecne zamrzla voda, zadarmo plocha na hokej rovno pod oknami a skoro ani nohy na nom, nikto hokej nehral :( pamatam si, ako som sa vzdy dal do branky a hral som sa na svojho velkeho idola Eda Hartmanna, nemal som ani chranice a vzdy som isiel domov fialovy zeleny a inac sfarbeny, raz aj na pohotovost, ked som dostal sajbu do kolena, ale to k tomu patrilo a tesili sme sa z toho, bracho "bol" Jozef Dano a tiez od rana do vecera, kolkokrat sme hrali uplne po tme a domov sme isli pod hrozbou vyorasku az ked nam nestacili ani svetla z lamp :D
dnesne decka nemaju svojich hokejovych hrdinov, ktorym sa chcu podobat? je mi to troska aj luto, dnes som mal na chvilu slinu si ist zahrat, ale uz to nie je ono, ten entuziazmus uz nema taku silu. sopliaci urcite zalezeni za pocitacmi, naco by sa isli von pocitit co je skutocny zivot... :?
Gothar
Moderátor
Moderátor

No dnes sa celkovo viac dba na bezpecnost :) Rodicia deti viac rozmaznavaju a na jazero ich zrejme nechcu pustat. No a ked uz niekto ma svoj hokejovy idol, tak svoj talent rozvija na hokejovom stadione. A mam pocit, ze ten typ deti, ktore hravali v zime hokej na kazdom kusku ladu sa teraz venuje skor floorballu, ten zacal byt na vzostupe uz ked som ja maturoval a teraz je tusim na vrchole popularity :) Tymto chcem len poukazat na to, ze hoci nikto nehra hokej vonku, moze tu byt xx deti, ktore hraju floorball pod strechou :)
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

moze byt, ale myslis, ze nas pustali na jazero a spol? :D kolko krat sme prisli domov premoceni, ze sme sa prepadli? teda skoro sme neprisli :?
Gothar
Moderátor
Moderátor

No ja som chodil ale nastastie iba ked to bolo bezpecne. Ale co si pamatam, tak 2ja moji skoro rovesnici skoncili pod ladom a pobrali sa na vecnost, cize tak. Potom bolo tak, ze na parkovisku pred zakladnou skolou vzdy spravili ladovu plochu jednoduchym nastriekanim vody a robia to doteraz, ked su dobre mrazy a ocividne to aj pomaha, lebo posledny utopeny cez zimu tu bol asi tak pred piatimi rokmi.
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

no hold my akcnejsie zalozeni sme si koledovali, ale teraz si uvedomujem, co sa mohlo stat, ale to vies, detsky rozum. u nas sa vsak prekvapivo vela ludi neutopilo, ja si pamatam mozno dvoch a aj to uz neviem presne ci to malo nieco docinenia s ladom a to tu mame vody habadej
Gothar
Moderátor
Moderátor

No tak my mame okolo dediny 4 velke jazera, takze utopenych bolo dost. Jedno utopenie som dokonca videl z opacneho brehu :?
Ale tych dvoch si pamatam celkom dobre, u jedneho som sa dopocul aj konkretny pribeh o tom, ze sa prepadol, nevedeli ho vybrat a ked sa utopil, tak o tom chalani nikomu nepovedali a az vecer sa to dopatralo no a o druhom viem iba z novin a rozpravania, ze to bol jeden z nasej generacie. Tusim boli aj nejaki dalsi, ale to si nepamatam, tak nechcem velmi zavadzat, no viem, ze sa to v poslednych rokoch zlepsilo.
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Joj, ved kolko krat aj so mnou bezala mamka na chirurgiu....a to vsetko co sa mi stalo niekde vonku.....ale nic, osetrili ma, trosku som pobudol doma, ked sa nedalo nic ine robit a o par dni som znova behal po vonku....ale poucil som sa z minula, ze naco si mam davat pozor....a tie dnesne deti....ani na strom sa nevyskriabe....ani vojny na sidlisku nehraju.....a podobne.....
A viete co je na tom najhorsie? Ze tu v UK take detstvo nemali ani moji rovesnici....a uz si s nimi nemam co povedat :( Zijem v UK a vidim ako to ide dole vodou tu....je to skoro dvojnasobne horsie ako na SVK.....mlady sa nevedia o nicom inom bavit iba o hrach a o tom ,ze si ani nepamataju ako vcera prisli domov....a za hlavu sa chytam, ked pomaham zbierat spoluziacky zo zeme na diske..... :roll: hnusy sa mi to....dievca pekne, pekne a sexi oblecena, a zrije sa jak prasa....
poi
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa poi »

inak co sa tyka toho sportu je to vidiet vsade... Ked som bol maly chlapec tak proste pred dom sme chodili hravat futbal hokej a podobne teraz tam neni nikde nikdo.. vysuchana trava dokonca aj zarastla a to sme pred domom mali asi 10 rokov na travniku jeden flak vysuchany... =(
Deti teraz skor aby sa venovali normalnym cinnostiam sedia na riti za pc popripade v skorom rannom veku fetuju ci piju alkohol .=( a to nieje pritiahnute za vlasy...
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pryja »

Este ma napadlo, ze sme vzdy na jar zbierali fialky a z pupav sme si plietli vence. :) Vtedy ich bolo strasne vela vsade po sidlisku, aj popri cestach, ale za posledne roky to nejako poredlo.
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

My sme pred panelakom furt nieco skusali, floorball, tenis o stenu, skejty, futbal ani nevravim.
Ja velmi nemam rad reci typu "za nasich cias bolo lepsie" ale skutocne to detsvo co sme mali my sa uz vytratilo na ukor najma PC. Ja som strasne chceeeel a nie ze by sme si to nemohli dovolit (oco mal sluzobny laptop uz niekedy v 91-92 a CD ukazoval ako raritu) ale proste môj prvy PC som dostal az ako druhak na strednej. A nelutujem.
Vsetko bolo iné, pretoze doma si nemal co robit a ked si chcel ist za kamosmi tak si musel ÍSŤ nemohol si zavolat na mobil. No a tak..
Inak aby som to upresnil ja som mal 1990-2000 6 - 16 rokov.
//: Hej hej ja si pamatm vence a ked som sa ako chalan naucil skákať "gumu" tak to bolo super, hneď som bol pre dievčatá zaujímavý :D
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

begbeee napísal://: Hej hej ja si pamatm vence a ked som sa ako chalan naucil skákať "gumu" tak to bolo super, hneď som bol pre dievčatá zaujímavý :D
jasnéé..to si aj ja pamätám..dievčatá furt len gumu skákali a vždy nás volali aby sme išli s nimi..nakoniec sme sa pridali a na ulici sme to hrali furt..sme sa dali do skupiniek a drvili sme..a potom také všelijaké haki-baki z toho porobili a my sme sa museli cez to dostať.. :D
Jasty
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Jasty »

poi napísal:inak co sa tyka toho sportu je to vidiet vsade... Ked som bol maly chlapec tak proste pred dom sme chodili hravat futbal hokej a podobne teraz tam neni nikde nikdo.. vysuchana trava dokonca aj zarastla a to sme pred domom mali asi 10 rokov na travniku jeden flak vysuchany... =(
Deti teraz skor aby sa venovali normalnym cinnostiam sedia na riti za pc popripade v skorom rannom veku fetuju ci piju alkohol .=( a to nieje pritiahnute za vlasy...
Presne tak to je aj pred mojim domom. Nase "polopustne" ihrisko :D zarastlo krasne hustou travou. A vsetok zivot sa odtial vytratil.

A este pridavam Sumienky (snad to tu este nie je). To bola tiez sranda jak sme to kupovali a pchali do kinderiek (pripadne aj kypriaci prasok) :) .
Menojenanič
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Menojenanič »

Mňa napadlo jak som čumela vždy na hitparády a zvlášť si pamätám na videoklip Let´s get loud od JLO. 8)
Napísať odpoveď