posilka, kde som chodil normalny vstup 55sk (v akcii ak by ste prisli od 12. do 16. hodiny tak za 40sk..)
teraz stoji 3eura (90sk)
odporucam dat podnet na SOI, alebo na ministerstvo [email protected], kedze ministerstvo si vedie ciernu listinu. ak budes pisat na SOI nezabudni dopisat, ze kopiu posielas na ministerstvo (s tym si zarucis, ze SOI nieco podnikne a nebude len sediet) a dopis, nech ta potom informuju ako to cele dopadlo (mas na to pravo)DeFeAt napísal:..super, prva bomba
posilka, kde som chodil normalny vstup 55sk (v akcii ak by ste prisli od 12. do 16. hodiny tak za 40sk..)
teraz stoji 3eura (90sk)![]()
mozno budu, ale toto je uz ich starost aby to dokladovali, ak budu vyhovarat na to a to, tak proste im nemoze robit problem to dokazat a dokladovat. a neverim tomu, zeby to dviho vstup o 35 sk (nieco cez 60%)GothaR napísal:No neviem, ci v tomto nieco dokazu, pretoze musi byt preukazany priamy suvis medzi zavedenim eura a zvysenim ceny. Ak by to stuplo na 2 €, tak by to bolo ocividne, ale takto neviem...mozno za tym bude aj nieco ine (doplatky na plyn, prijem novych zamestnancov,...).
mna od toho odradza rychlost.. platim v tescu, kym tetka za pultom vybere terminal.. vytuka.. ja napisem pin..kym pride odpoved banky.. 10 ludi za tebou caka a nadava.. dost na hovno.begbeee napísal:Inac ak teraz nezaznamename vyznamny narast elektronickej platby kreditkou na Slovensku tak uz asi nikdy..![]()
Ja okrem baru planujem platit kreditkou vsade.
si zabudol povedat, ze to maju vo vyspelejsich statochkukiak napísal:mna od toho odradza rychlost.. platim v tescu, kym tetka za pultom vybere terminal.. vytuka.. ja napisem pin..kym pride odpoved banky.. 10 ludi za tebou caka a nadava.. dost na hovno.
V inych krajinach to vraj maju tak, ze maju nejaku specialnu kreditovu kartu, ktoru si dobijas (nieco ako na karta na bus) a len nou prejdes cez nejaku citacku, automaticky ti odcita a ides dalej.. na nic necakas.
Priznám sa, že vo fortune som už dlho nebol, no ca. pol roka dozadu som tam daval za 10sk.ej_do_dabla napísal:taký malý postreh, stávkovanie vo Fortune "zlacnelo".... Minimálny vklad na klasický tiket je 50 centov čo je cca 15 SKK.....doteraz bol minimálne 20 SKK...hurááááá![]()
No to ma aj svoje nevyhody ...kukiak napísal:mna od toho odradza rychlost.. platim v tescu, kym tetka za pultom vybere terminal.. vytuka.. ja napisem pin..kym pride odpoved banky.. 10 ludi za tebou caka a nadava.. dost na hovno.
V inych krajinach to vraj maju tak, ze maju nejaku specialnu kreditovu kartu, ktoru si dobijas (nieco ako na karta na bus) a len nou prejdes cez nejaku citacku, automaticky ti odcita a ides dalej.. na nic necakas.
ja som sa "tesim" ze taketo magoriny budu robit len u nas na vidieku, ale tu sa v pohode vydavaju irske a talianske mince... od krajskeho mesta by som taku ubohost fakt necakal... ale inak mam Nitru a Nitrancanov radpryja napísal:Dnes som sa docitala, ze v Nitre v novinovom stanku chcel niekto platit za noviny centami vydanymi v Nemecku a predavacka ich odmietla zobrat, lebo take nepozna![]()
Toto ma fakt rozosmialo.
som si chcel pred Vianocami dobit ISIC a odradili ma nekonecne rady aj na Trznici aj na autobuske... asi mi tie mince zostanu navzdyjurdzi napísal:hmm cital som v novom case ze v Nitre zvysili cestovne ale zistil som ze to bol velmi sikovny tah pretoze zvysenie cien sa nevztahuje na cipove karty cize ti co este kartu nemaju (teda vacsina) si ju zaobstara
no rady su velke aj na tie EZCK preto, lebo prvykrat treba ist dobit kredit bud na trznicu,urad alebo mhd-cku (myslim primestske spoje- tam sa normalne dobija kredit u sofera) cize ludia co dochadzaju to chcu mat cim skor tak sa dlho cakajackb napísal:som si chcel pred Vianocami dobit ISIC a odradili ma nekonecne rady aj na Trznici aj na autobuske... asi mi tie mince zostanu navzdybtw: kolko stoji listok bez karty?