Nic take sa nerobi a uz vobec nie po polnoci a vobec to nie je casto. Ak nieco take robim, tak je to mozno 1x za tyzden a aj to vacsinou az v pokrocilejsom case a cely tento proces netrva viacej ako tri minuty.
Tak to sa mi nejako nezda....ako to ze to je tak raz za tyzden je ok, ale, ze to trva 3 minuty, tak to som este nezazil.....zda sa mi to nejak dlhsie....tych 5 minut urcite...
Lub0$ napísal:Tak to sa mi nejako nezda....ako to ze to je tak raz za tyzden je ok, ale, ze to trva 3 minuty, tak to som este nezazil.....zda sa mi to nejak dlhsie....tych 5 minut urcite...
mne sa zdalo tiez ,ze je to castejsie..
aj teraz pred 2 minutami my vyhodilo
Omg co tu riesite niekolkominutove vypadky sposobene zasahom vedenia? Keby forum neslo pol hodiny v kuse, tak ok, ale 1-2 minuty? Chodte si za ten cas pozriet jedno video na youtube a mate po probleme.
Ked vedenie vymaze uzivatelov prispevok tak po nom nezostane ani stopa.
Prispevky s obsahom "Vymazane" su len Editovane uzivatelom a text pol prepisany na Vymazane
Uzivatel si ma "pravo" vymazat len posledny prispevok v teme.
V prehlade karmy je stlpcek odovzdanej pozitivnej karmy a prislusne zelene cislo nie je bold-om
Viem, malickost, ale bude to tu zas o krocik blizsie k dokonalosti
je tam iba zlý štýl. Pôvodne tak bolo aj stránkovanie a nebolo to vidno. To sa opravilo ešte v čase keď malo takéto výpisy len vedenie a to že nevidíme nick koho to je nikoho z nás netrápilo (veď viem koho karmu si pozerám). Čiže opraviť sa to môže, toto píšem len zato že som sa potešil že chrono nemá pravdu