Bezdovodne pomaly PC
Bezdovodne pomaly PC
Zdravim, moj problem je jasne napisane v nazve temy, mam novy PC stvorjadro, 4GB ram, 512MB graficka karta, 500GB HDD no pocitac je velmi pribrzdeny pri beznych ukonoch ako je otvaranie internet browsera, alebo polozky "moj pocitac", alebo aj samotne zapinanie pocitaca je pomale, uz len kym sa nacita samotny desktop trva to pozehnane, omnoho menej ako na starom PC. Pouzivam Vistu, 32 bit, posledny servis pack, takysto by som vylucil virus, kedze, pravidelne aktualizovany AV Panda internet security nic neobjavil, takysto ani ziadny zo zakladnych microsoftovych protectorov. Takze ked vas napada vcom moze byt problem a hlavne ako ho vyriesit, budem vdacny.
Takisto je velmi pomaly prenos dat prostrednictvom USB, ktore mam riesene cez predlzovacku USB(kedze stolik je tak blbo rieseny ze nie je mozne sa dostat k portom na bedni), moze byt problem v tom?
Takisto je velmi pomaly prenos dat prostrednictvom USB, ktore mam riesene cez predlzovacku USB(kedze stolik je tak blbo rieseny ze nie je mozne sa dostat k portom na bedni), moze byt problem v tom?
-
Mek
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Toto je asi znizenim rezimu prenosu z diskov na PIO rezim (z povodneho Ultra DMA), vtedy kazda praca s diskom a pod. extremne zatazuje procesor a je pomala. Pozri si spravcu zariadeni, tam diskove radice a vo vlastnostiach kazdeho radica by si mal mat, na akom mode zrovna teraz fici. Ak je tam PIO Only, tak je to jasne. Pomoze len odinstalovat v spravcovi zariadeni radice a restartovat PC. Nainstaluju sa znova s rezimom UDMA 
ehm, tie radice diskov nemozem najst, resp to co som nasiel akosi nezodpoveda tomu co pises, v spravcovi zariadeni som otvoril radice pamatovych zariadeni(este tu su radice diskiet a radice ITE ATA/ATAPI, a zbernicove) no a tam sa nikde nespomina PIO ani ultra DMA)
robim to zle?
plus, mzoe to cele suvisiet aj stym problemom s USB ?
robim to zle?
plus, mzoe to cele suvisiet aj stym problemom s USB ?
uz mi je jasne, no tak to hadam nie, na preinstalovanie v najblizsej dobe rozhodne cas nebudem mat, ale napr, zatial vsetky hry bezia bez problemov(teda ak si odmyslim, tie sposobene Vistou), plynule bez sekania a na najvyssich rozliseniach a detailochŠu-Do napísal:myslel som tym, ze je nejako dosrany, poskodeny, treba reinstall
podobne
mne toto iste robil komp tiez.. osobne si myslim ze jeto os vista pretoze je to uplne nedomysleny system operacny....mala som komp s xp a fical uplne super.. kupila som si pred rokom note book original s vistu a stallo sa mi dkonoca ze ked som sla naistalovat oroginal kupenu pandu tak mi padol cely system a i smrdico terz davaju visty do pocitacov tak sa ani xp neda naistalovat nesiel mi zvuk a teraz tam mam zase vistu a vsetko mi funguje na akychsi error ci co
-
zdenko.xxxx
Light Star
-
moosha
Darca
Re: podobne
Vista je urcite domyslena. Mozno nie bezchybna, ale domyslena. To ze si si kupila notas s Celeronom M 1200MHz je tvoja chyba. Pandu by som si neinstaloval ani keby jaky original som maloranzadka napísal:mne toto iste robil komp tiez.. osobne si myslim ze jeto os vista pretoze je to uplne nedomysleny system operacny....mala som komp s xp a fical uplne super.. kupila som si pred rokom note book original s vistu a stallo sa mi dkonoca ze ked som sla naistalovat oroginal kupenu pandu tak mi padol cely system a i smrdico terz davaju visty do pocitacov tak sa ani xp neda naistalovat nesiel mi zvuk a teraz tam mam zase vistu a vsetko mi funguje na akychsi error ci co
-
The Calvin
Star
-
The Calvin
Star
No sak normalne daj start spustit alebo run alebo to vyhladaj ked to nevies najst napis tam cmd a potom msconfig a zalozka po spusteni. vid obrazok.
//Alebo cez program TuneUp Utilities tam das TuneUp Manazer po spusteni a tam ich mas.
///A este som si spomenul ze sa to da zistit aj cez program CCleaner tam das Nastroje a tam budes mat pri spusteni.
//Alebo cez program TuneUp Utilities tam das TuneUp Manazer po spusteni a tam ich mas.
///A este som si spomenul ze sa to da zistit aj cez program CCleaner tam das Nastroje a tam budes mat pri spusteni.