Co ste zbierali alebo zbierate?
-
Fabo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Teraz som si uvedomil ze vlastne tak trochu zbieram nevratne flase od alkoholu 
zbierka obsahuje momentalne Fernet, Becherovku, Rossijskoje ˇIgristoje (sampus), Rizlink Vlassky - Templarske pivnice, nejake NoName z Tesca (Juhoslov. oblast), Veltinske Zelene - Vinarstvi Zurek, Mooi Kaap Droe Steen (Wyn van Sud Afrika)
zbierka obsahuje momentalne Fernet, Becherovku, Rossijskoje ˇIgristoje (sampus), Rizlink Vlassky - Templarske pivnice, nejake NoName z Tesca (Juhoslov. oblast), Veltinske Zelene - Vinarstvi Zurek, Mooi Kaap Droe Steen (Wyn van Sud Afrika)
Od roku 2001 si pravidelne kupujem jeden motoristicky mesacnik, az ked sa mi to uz nezmestilo do policky som si uvedomil aku peknu zbierku to mam, ked si obcas prezriem starsie cislo krasne vidim ako cas uteka
A okrem toho mam v PC zbierku fotiek Porsche, na ktoru som obzvlast hrdy, mam ich vyse 1300.
A okrem toho mam v PC zbierku fotiek Porsche, na ktoru som obzvlast hrdy, mam ich vyse 1300.
-
travertin
Novice
futbalove karty
Ja som vlani zacal zbierat futbalove karty. Mam ich okolo 2000 a dalsich 2000 duplicitnych na vymenu. Ak nejake mate, ponuknite. 
-
Jancuk
Professional
Zbieral som lego hokejove karty heh ked som mal Jagra a Wayna Gretzkeho tak som bol king no uz neviem kde sú
ďalej som zbieral pogy ale tie ma omrzeli rýchlo potom čo prislo a nakoniec pokemonou a tých nehorázne vela az som bol z nich chorý
inač som rozmiešal prečo hore v hlasovaní niesu pokemoni heh tak asi tak 
-
Ali N
Medium Star
Ja som toho zbieral dost - znamky, kluce, mince, kalendariky (take tie "kartickove"), pokemon nalepky
, donedavna MTG karty ale to uz dost liezlo do penazi ... a este keby som porozmyslal tak ucite by sa naslo daco
Aktualne zbieram zahranicne euromince (mama si teraz nasla idealnu pracu - v tipose za pokladnou takze ledva stiham financovat tie mince co od nej kupujem
) a taktiez plechovky od energy drinkov a ked budem zarabat tak postupne sa chystam zozbierat diskografie oblubenych skupin
Aktualne zbieram zahranicne euromince (mama si teraz nasla idealnu pracu - v tipose za pokladnou takze ledva stiham financovat tie mince co od nej kupujem
-
winni
Medium Star
ono sa to vlastne tak u mna posuvalo... cim som bol starsi tym vacsie blbiny
ale tak vselico teda aj pera, znamky (inac tie zbieram doteraz aj ked nie tak aktivne ale na policke mam stale tu knizku v ktorej to amm zalozene vsetko, to jedine mi ako tak ostalo lebo je zaujimave mat znamky aj z ruska a indie a podobne
) dalej karticky najskor futbalove a ptm aj hokejove ale od otho som upustil to mi bolo nanic, stare mince ale to asi vsetci ked ma nejaka zaujme jeden exemplar si necham
hh rataju sa aj mobily?
bo dako sa mi hromadia v sufliku...
hh rataju sa aj mobily?