Chlazeni
Chlazeni
Potreboval by som poradi z chlazenim PC.Mal som ho na oprave a tam mi pridali naky vetraky a upravili dajak PC ze sa prestal prehrivat a druhy den som zformatoval a opet sa prehriva tak by som potreboval dajake rady ako zlepsit chlazenie PC
Predem dakujem za odpovedi
tak sem se dal premluvit a otevrel sem to a nafotil tak tu su screeny 
http://www.upnito.sk/imggal.php?viewGal ... 0656dfdc4a
a vsem dekuju za pomoc a podle meho hmatu se prehriva zdroj :-/
http://www.upnito.sk/imggal.php?viewGal ... 0656dfdc4a
a vsem dekuju za pomoc a podle meho hmatu se prehriva zdroj :-/
No vypada to ako zvykacka ale netusim jak by sa tam mohla dostat od tej doby co mam PC som ho neotviral a ked na to sahnu je to tvrde je to spis ako nake silikonove lepidlo nebo neco takeho fakt nwm a tady su teploty ze dvou programu
http://www.upnito.sk/imggal.php?viewIma ... aa01612611
http://www.upnito.sk/imggal.php?viewIma ... aa01612611
-
moosha
Darca
- Kontaktovať používateľa:
No na to ze bol v oprave nevyzera
... CPU fan bud povysavaj alebo prefukni ho stlacenym vzduchom, je tam prach. Nejak nechapem ale tomu malemu fanu pri grafike. WTF? Na grafike je asi pasiv, tak by bolo dobre tiez ho odprasit a najlepsie pridat na bocnicu este jeden fan, ktory by zabranil ich prehrievaniu. Popripade kupit na CPU novy fan a box hodit do kosa.
airflow vyzera byt viac jak dobre vyrieseny pretoze taketo nieco som mal a nemal ani vyvadzaci vetrak a GK som mal takisto pasivnu....no jedine ma napada...prekontrolovat disk cez HDtune spravit screeny a hod ich sem...ten silikon sa mi tam vobec nepaci nic podobneho som este nevydel 
-dalsia vec: neviem co je za dosku ale ak je to Foxcon
i ked teraz nerobia uz take zle dosky teda srry najhorsie
...toto moze byt bud diskom, doskou alebo zdrojom...a povysavat ako ma stihol predbehnut kolega z fora nadomnou 
-dalsia vec: neviem co je za dosku ale ak je to Foxcon
WTF to si robis srandu? Airflow je viac nez provizorny. Ten fan z bocnice by som zahodil, to uz musi hucat ako fen a dobredu a dozadu by som dal jeden 120mm fan. A ta mala svina co je na chipsete pripevnena zvazovakmi, to musi mat zvuk ako keby ti ten pc siel vzlietnut, daj to uplne prec a spat to daj len ak by sa prejavili nejake problemy.ST1 napísal:airflow vyzera byt viac jak dobre vyrieseny
ma ho dobbre rieseny i ked to moze hucat jak krava naj by bolo to co si powedal ty dopredu a dozadu jeden a dovidenia ale ani toto neni zle....vravim ze hriat sa mu to nemoze ked mne to nehrialo ked som mal vetrak iba na procaku BOX jak ma on a v zdroji takisto...tka neviem co tu teraz resisGangy napísal:WTF to si robis srandu? Airflow je viac nez provizorny. Ten fan z bocnice by som zahodil, to uz musi hucat ako fen a dobredu a dozadu by som dal jeden 120mm fan. A ta mala svina co je na chipsete pripevnena zvazovakmi, to musi mat zvuk ako keby ti ten pc siel vzlietnut, daj to uplne prec a spat to daj len ak by sa prejavili nejake problemy.
okej skusim teda ten HDtune a hodim screeny len mi presnejsi povedz o co jdeST1 napísal:airflow vyzera byt viac jak dobre vyrieseny pretoze taketo nieco som mal a nemal ani vyvadzaci vetrak a GK som mal takisto pasivnu....no jedine ma napada...prekontrolovat disk cez HDtune spravit screeny a hod ich sem...ten silikon sa mi tam vobec nepaci nic podobneho som este nevydel
-dalsia vec: neviem co je za dosku ale ak je to Foxconi ked teraz nerobia uz take zle dosky teda srry najhorsie
...toto moze byt bud diskom, doskou alebo zdrojom...a povysavat ako ma stihol predbehnut kolega z fora nadomnou
-
drdi21
Star
- Kontaktovať používateľa:
ten co je pri grafike je fan na pasive pod ktorym sa skryva cipset.moosha napísal: CPU fan bud povysavaj alebo prefukni ho stlacenym vzduchom, je tam prach. Nejak nechapem ale tomu malemu fanu pri grafike. WTF?
k tomu zdroju... točí sa ti ventilátor??? má dostačnú vzdialenoť od steny??? myslím či má kde unikať vyfuknutý vzduch... ak sa tam hromadi tak to v konecnom dosledku sposobuje prehrietie zdroja...