top speed na lyziach

O športe...
debo3000
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

top speed na lyziach

Príspevok od používateľa debo3000 »

aka je vasa najvecsia rychlost na lyziach?

moja je zatial 123.9km/h ale nevem ci je to moc pravdive lebo merana bola s gps na mobile
morfeusko
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa morfeusko »

Taku rychlost nemaju ani skokani na lyziach :roll:
Gajdy
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Gajdy »

zjazdari maju vatciu ale 130 je aj na kona vela a povedz my ze si pritom robil obluciki a nemal si okuliare
debo3000
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

hovorim ze je to asi kravina lebo to bolo merane gps na MOBILE :P
a ku tym oblucikom, ked robis obluciky na hranach tak ides RYCHLEJSIE :P
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Zaxman »

rychlejšie ideš ked ideš rovno a nerobiš žiadne oblučiky....................ale tych 120km/h ti neverim ..................

ja som šiel na borde možno tak 30km/h.........ale nvm to je odhad nejak som to nemeral ani nemal čim
debo3000
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Zaxman napísal:rychlejšie ideš ked ideš rovno a nerobiš žiadne oblučiky...
ked ides malymi oblucikmi rychlo za sebou tak ides rychlejsie ako ked sa spustis dole svahom lebo mas mensiu stycnu plochu.
a tych 123.9km/h sa mi zda dost nereal ale minule som si meral a kilometrovu zjazdovku, perfektne upravenu (ziadne bubny,...) som presiel za 40 sec a do toho treba zaratat aj rozbeh atd.
Gajdy
Medium Star
Medium Star

debo3000 napísal:ked ides malymi oblucikmi rychlo za sebou tak ides rychlejsie ako ked sa spustis dole svahom lebo mas mensiu stycnu plochu.
a tych 123.9km/h sa mi zda dost nereal ale minule som si meral a kilometrovu zjazdovku, perfektne upravenu (ziadne bubny,...) som presiel za 40 sec a do toho treba zaratat aj rozbeh atd.
musel by si sa riadne tocit ale ja sa radsej dam kapucnu pustim sa dole skocim na skokane a dufam ze nezrazim madarku
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

debo3000 a gajdy su si hodni svojich mien. jeden debil, druhy ma nafuknutu hlavu alebo co... este ani pisat poriadne neviete
Gajdy
Medium Star
Medium Star

ades napísal:debo3000 a gajdy su si hodni svojich mien. jeden debil, druhy ma nafuknutu hlavu alebo co... este ani pisat poriadne neviete
sam si nafukani mna nebavi lyzovat hore dole oblucki tak co

//inak dik z k-
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Re: top speed na lyziach

Príspevok od používateľa Pilifo »

debo3000 napísal:aka je vasa najvecsia rychlost na lyziach?

moja je zatial 123.9km/h ale nevem ci je to moc pravdive lebo merana bola s gps na mobile
Zakladateľ témy, povedz mi, ktorý normálny lyžiar si meria svoju rýchlosť. Jedine ak nejaký, čo sa snaží prekonať svetový rekord, ale tipujem, že by to nerobil na slovenskom svahu s lyžiarmi.

Ešte pri téme o najväčšej rýchlosti na bicykli je to OK, lebo skoro každý má tachometer, ale na lyžiach... :roll:
Gajdy
Medium Star
Medium Star

preco ked cloveka omrzi lyzovat hore dole tak robi cokolvek
Mateq
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mateq »

debo3000 napísal:ked ides malymi oblucikmi rychlo za sebou tak ides rychlejsie ako ked sa spustis dole svahom lebo mas mensiu stycnu plochu.
:smt043 :smt044, čo slovo to perla, 120km/h určite niekde na Donovaloch, medzi ľuďmi nie? Vzapati po 1. prispevku si nase*ies do huby ze to je nereálne, no napriek tomu že vieš aká je to kravina to sem pastneš... Si mal zvyšné rakety zo Silvestra pozastrkávané v riti, že?
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

alebo vela fazule pojedol................

ešte sa spitam ono ake je to ist 120km/h na lyžiach vyhybať sa ludom a ešte kukať na mobil ako ideš rychlosťou ??.............
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Prave to som chcel napisat....pri 120ke vytiahol mobil z vrecka, zapol si GPS a pozeral sa na displej, ze akou ide rychlosotu, cize to znamena, ze mal obe palice v jednej ruke a bol asi aj trosku vystrety.... :D
JV
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa JV »

este si aj cigarko pofajcil ne a este aj natacal ze jak ide rychlo :D
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

podla mna aj nejake triky tam určite boli................
debo3000
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Lub0$ napísal:Prave to som chcel napisat....pri 120ke vytiahol mobil z vrecka, zapol si GPS a pozeral sa na displej, ze akou ide rychlosotu, cize to znamena, ze mal obe palice v jednej ruke a bol asi aj trosku vystrety.... :D
mobil som mal vo vrecku v bunde a mal som zapnuty program kde som si potom iba pozrel max. rychlost :P
a nameral som to v skipark ruzomberok a ak sa nekdo chce presvedcit ze tam dokazem dat hlavnu zjazdovku za 40 sec tak nech tam je zajtra rano kludne aj so stopkami v ruke :P
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

lenže ak daš kilometer za 40sekund tak podla vypočtou mi nejak nesediiii ta rychlosť..............
MP4-27
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MP4-27 »

debo3000 napísal:aka je vasa najvecsia rychlost na lyziach?

mno len aby si vedel v Schladmingu som si na trenerskej drahe odmeral rychlost (boli tam sice branky ale ja som siel priamo dole :) ) konecna rychlost bola 92,7 km/h a poviem ti ze mal som sice carvingove lyze ktore sa klepotali jak splasene (Atomic SX-7) ale aj na skoro dokonale zratrakovanom kopci so skolonom cca dojazd kopca Laliky (Oscadnica) a dlzke cca 1,2km putal kopec vo mne respekt, pri konci som sa skoro posral od strachu ze sa mi prekrizia lyze, ledva som sa nadychol, ciapka mi uletela a siel som "len" poondiatych cca 93 km/h ak ty si mal 123,9 tak snimam klobuk pred tebou.
debo3000
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

MP4-24 napísal:mno len aby si vedel v Schladmingu som si na trenerskej drahe odmeral rychlost (boli tam sice branky ale ja som siel priamo dole :) ) konecna rychlost bola 92,7 km/h a poviem ti ze mal som sice carvingove lyze ktore sa klepotali jak splasene (Atomic SX-7) ale aj na skoro dokonale zratrakovanom kopci so skolonom cca dojazd kopca Laliky (Oscadnica) a dlzke cca 1,2km putal kopec vo mne respekt, pri konci som sa skoro posral od strachu ze sa mi prekrizia lyze, ledva som sa nadychol, ciapka mi uletela a siel som "len" poondiatych cca 93 km/h ak ty si mal 123,9 tak snimam klobuk pred tebou.
ako som uz napisal vyssie, tak to bolo merane gps z mobilu takze neviem ci je to iste ale mozem ti potvrdit ze tato rychlost bola namerana hned rano ked bol prazdny svah a nadherne upraveny. A ku tym lyziam, tiez mam atomic s carvnigom, aj ked neviem presne aky model (kupene boli pred rokom asi za 15k) a jazdim casto rychlejsie ako pretekary ktory tam trenuju.
Napísať odpoveď