top speed na lyziach
top speed na lyziach
aka je vasa najvecsia rychlost na lyziach?
moja je zatial 123.9km/h ale nevem ci je to moc pravdive lebo merana bola s gps na mobile
moja je zatial 123.9km/h ale nevem ci je to moc pravdive lebo merana bola s gps na mobile
ked ides malymi oblucikmi rychlo za sebou tak ides rychlejsie ako ked sa spustis dole svahom lebo mas mensiu stycnu plochu.Zaxman napísal:rychlejšie ideš ked ideš rovno a nerobiš žiadne oblučiky...
a tych 123.9km/h sa mi zda dost nereal ale minule som si meral a kilometrovu zjazdovku, perfektne upravenu (ziadne bubny,...) som presiel za 40 sec a do toho treba zaratat aj rozbeh atd.
musel by si sa riadne tocit ale ja sa radsej dam kapucnu pustim sa dole skocim na skokane a dufam ze nezrazim madarkudebo3000 napísal:ked ides malymi oblucikmi rychlo za sebou tak ides rychlejsie ako ked sa spustis dole svahom lebo mas mensiu stycnu plochu.
a tych 123.9km/h sa mi zda dost nereal ale minule som si meral a kilometrovu zjazdovku, perfektne upravenu (ziadne bubny,...) som presiel za 40 sec a do toho treba zaratat aj rozbeh atd.
Re: top speed na lyziach
Zakladateľ témy, povedz mi, ktorý normálny lyžiar si meria svoju rýchlosť. Jedine ak nejaký, čo sa snaží prekonať svetový rekord, ale tipujem, že by to nerobil na slovenskom svahu s lyžiarmi.debo3000 napísal:aka je vasa najvecsia rychlost na lyziach?
Ešte pri téme o najväčšej rýchlosti na bicykli je to OK, lebo skoro každý má tachometer, ale na lyžiach...
-
Mateq
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
debo3000 napísal:ked ides malymi oblucikmi rychlo za sebou tak ides rychlejsie ako ked sa spustis dole svahom lebo mas mensiu stycnu plochu.
mobil som mal vo vrecku v bunde a mal som zapnuty program kde som si potom iba pozrel max. rychlostLub0$ napísal:Prave to som chcel napisat....pri 120ke vytiahol mobil z vrecka, zapol si GPS a pozeral sa na displej, ze akou ide rychlosotu, cize to znamena, ze mal obe palice v jednej ruke a bol asi aj trosku vystrety....
a nameral som to v skipark ruzomberok a ak sa nekdo chce presvedcit ze tam dokazem dat hlavnu zjazdovku za 40 sec tak nech tam je zajtra rano kludne aj so stopkami v ruke
-
MP4-27
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
mno len aby si vedel v Schladmingu som si na trenerskej drahe odmeral rychlost (boli tam sice branky ale ja som siel priamo doledebo3000 napísal:aka je vasa najvecsia rychlost na lyziach?
ako som uz napisal vyssie, tak to bolo merane gps z mobilu takze neviem ci je to iste ale mozem ti potvrdit ze tato rychlost bola namerana hned rano ked bol prazdny svah a nadherne upraveny. A ku tym lyziam, tiez mam atomic s carvnigom, aj ked neviem presne aky model (kupene boli pred rokom asi za 15k) a jazdim casto rychlejsie ako pretekary ktory tam trenuju.MP4-24 napísal:mno len aby si vedel v Schladmingu som si na trenerskej drahe odmeral rychlost (boli tam sice branky ale ja som siel priamo dole) konecna rychlost bola 92,7 km/h a poviem ti ze mal som sice carvingove lyze ktore sa klepotali jak splasene (Atomic SX-7) ale aj na skoro dokonale zratrakovanom kopci so skolonom cca dojazd kopca Laliky (Oscadnica) a dlzke cca 1,2km putal kopec vo mne respekt, pri konci som sa skoro posral od strachu ze sa mi prekrizia lyze, ledva som sa nadychol, ciapka mi uletela a siel som "len" poondiatych cca 93 km/h ak ty si mal 123,9 tak snimam klobuk pred tebou.