"Aj vy ste dieta 90tych rokov?.."

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
P41NK1LL3R
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa P41NK1LL3R »

jackb napísal:aj vy ste hravali sipky? po ceste, plotoch, muroch, a pod. jedna skupina kreslila sipky v smere v akom idu a ta druha ich podla nich musela najst... :oops:
Samozrejme, "šípky" boli legendárna hra...
Takisto si pamätám pogy a hlavne hokejové kartičky, ktorých by som aj teraz našiel doma minimálne 100...
Resanku a albumy povolaní resp. "Resanka vie, lebo cestuje"...
Hádky so sestrou ohľadom Kelly Family vs. Backstreet Boys...
A hlavne moju detskú lásku...
Prílohy
Tatra 815.jpg
zuzuzu
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zuzuzu »

jackb napísal:nieje to vypocitavanka?
nieco ako Edem bedem trampky?
- to boli casy ked sa "vypocitalo" kto pojde urobit daku pochabost... nehadzalo sa mincou ani ziadne take tahy...

aj vy ste hravali sipky? po ceste, plotoch, muroch, a pod. jedna skupina kreslila sipky v smere v akom idu a ta druha ich podla nich musela najst... :oops:
si pamatam ako to nasieralo stare babky ked mali plot cerstvo natrety olejom oznaceny sipkou :P
Už som sa bála že ste na šípky zabudli to vždy bolo nadávania od všetkých spoluobčanov... :)
Pogy a hokejové kartičky kto nezbieral tak akoby ani nebol a céčka... Ja som to všetko postrácala časom.
A chodili sme von v teplákoch a dobre bolo...
A rodičia mi nechceli kúpiť hokejku lebo že som dievča :D a vždy som domov prišla s novou modrinou alebo aspoň škrabancom.
A dievčatá sa so mnou nebavili lebo som nemala rada kelly family ani backstreetboys
Zo zásady som tvrdila mame že budeme iba na dvore poprípade v parku a potom sme sa vždy nakoniec túlali po okolí. Z toho vznikla i nezabudnuteľná situácia keď moja sestra presviedčala mamu že stála uprostred dvora a zrazu padla na hlavu a preto ju má rozbitú. Samozrejme boli sme sa húpať na reťazi. :D
:lol:
Thrash/Death
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Thrash/Death »

P41NK1LL3R napísal:Samozrejme, "šípky" boli legendárna hra...
Takisto si pamätám pogy a hlavne hokejové kartičky, ktorých by som aj teraz našiel doma minimálne 100...
Resanku a albumy povolaní resp. "Resanka vie, lebo cestuje"...
Hádky so sestrou ohľadom Kelly Family vs. Backstreet Boys...
A hlavne moju detskú lásku...
takú istú tatrovku len v iných farbách mám aj ja :oops: tiež dôležitý míľnik detstva
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Tie sipky sme hrali aj my :D
Cele sidlisko bolo pokreslene s kriedou..... :D
verreaux
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa verreaux »

Vyhral som vo Fifikovi vodove farby a plysoveho papagaja :D a bol som nahnevany lebo som chcel vyhrat walkman...neskor som ho dostal na vianoce a chodil som s nim aj na zachod :D

Hanson - Mmmmm BoB alebo ako to islo :)

Skladali ste tiez vystrihovacky? Ja som ich mal po celej izbe :)

Telefonovat sme chodili k susedovi lebo sme nemali telefon :D
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pryja »

verreaux napísal:Vyhral som vo Fifikovi vodove farby a plysoveho papagaja :D a bol som nahnevany lebo som chcel vyhrat walkman...neskor som ho dostal na vianoce a chodil som s nim aj na zachod :D
Tak ja som vyhrala walkman v nejakej hitparade, co moderovala Olga Zablacka/Rhytmix?/ a skakala som od stastia a potom som behala po cinziaku, vyzvanala vsetkym kamosom, ze ci pozerali :lol:
A viem, ze to bola v tych casoch popularna a uznavana znacka Aiwa :)
pippo
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa pippo »

a spominate si na to auticko Family Frost? Rozvazalo zmrzlinu a hned ako sme zapoculi ich zvucku(tu di tu di tu ri ri) :D sme sa rozbehli kupit si nejaky nanuk alebo zmrzlinu.A ked ste im doniesli nakresleny obrazok ich auta tak vam dali samolepky :)
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Family frost pocujem v Prahe doteraz :)
U nas na dedine chodilo nastastie v nedelu okolo obeda, cize akurat tak zapadalo do nedelnej atmosfery. Problemom vsak bolo, ze predavali iba cele krabice, takze sme tam nakupovali asi iba 2x alebo 3x.
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

jasne, tatrovka, tu som mal, akurat oranzovo modru, rodicia ma na nej vozili ked som este riadne nevedel chodit a potom ked som vedel som ju za sebou tahal na spagate, pritom bola skoro tak velka ako ja:D
hej family frost bol problem lebo predavali len cele skatule, tak sme to moc nekupovali
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

ozaj, teraz som si spomenul, ked ste hravali na lade hokej, z coho te si robili branky? z topanok ako vacsina? :D a tiez vas nasralo,ked na lad cez noc nasnezilo? :)
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

Kibo napísal:ozaj, teraz som si spomenul, ked ste hravali na lade hokej, z coho te si robili branky? z topanok ako vacsina? :D a tiez vas nasralo,ked na lad cez noc nasnezilo? :)
My sme branky robili z batohov, z topanok z flias z čoho prišlo :)
Family frost za tým sme utekali keď sme niekde počuli vyzváňať..neviem ale u nás predávali aj normálne nanuky a tak, nie len krabice...
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

aj ja co si pamatam, tak predavali hlavne na kartony, neviem ci mali daky sortiment, ze na kusy
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

No ešte by bolo možné že nejaká krabica a tam viacej nanukov..tak možno to som braval..ale viem že sme kupovali aj nanuky :wink:
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

ved ano, oni predavali nanuky, ale nie na kusy, ale celu krabicu, kde ich podla typu 8, 10, 12 alebo tak nejak :wink:
Menojenanič
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Menojenanič »

"Ani dlhá ani krátka,moja mňam mňam čokoládka" :lol:
Teraz ked si spomeniem na tú reklamu na Devu a jak som od mamy vždy pýtala čokoládku,ked po mňa prišla do škôlky :lol:
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Ja som si teraz spomenul na jedneho typka ktory chodil vkuse po skolach..Volal sa ze Viktor Farby :D Neviem ci to chodil po celom slovensku ale na strednom Slovensku bol dost znamy..Kto mal jeho kufrik, kde bola kazeta a farbicky bol iny macher :) A spieval kazdy: "Afrika cornaja, afrika cornaja afrika moc moc moc moc cornaja" :D

Alebo ked sme sadli daky 7mi na bicykle a hrali nahanacku po sidlisku..

A este sme vymysleli vlastnu hru na takej starej velkej stavbe (byvali bitunok).. Volalo sa to ze APEX..V skratke to bola spojena nahanacka so schovavackou..Tiez nas bolo zo 10. Jeden nahanal po celej stavbe a mi sme sa skryvali, alebo pred nim utekali..To bolo modrin, ked vas na take rozbite tehly baclo..Alebo v tme ste vrazili do steny :D A stale bola sranda..

Proste sa mi pacilo, ze vtedy sa v skole povedalo, ze o 14:00 tam a tam a prislo tam X ludi nadsenych..A teraz volas niekoho niekam a povie ti nemam cas..alebo aj ked sa dohodne tak meska a vyhovori sa na daku krepost a este je on nastvaty..

A este ma napadli stare zname pamatnicky, kde to mal v triede skoro kazdy a daval niekomu zo spoluziakov nakreslit dake venovanie a spol. A furt som z knihy cez kopir odkresloval aby som pekne nakreslil :) Teraz take uz asi na zakladnych skolach davno nieje..
Aiden
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Aiden »

Soviet ja som ten kufrik mal :P
a nieco pre teba ;)
http://www.edisk.sk/stahnout-soubor/300 ... 3.3MB.html
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Kibo napísal:ozaj, teraz som si spomenul, ked ste hravali na lade hokej, z coho te si robili branky? z topanok ako vacsina? :D a tiez vas nasralo,ked na lad cez noc nasnezilo? :)
My sme mali original pozvarane branky na ihrisku....zrobil nam ich jeden dobry ujo zo sidliska, ktoreho deti tam tiez pobehovali a hrali sa tam... :)
Cize my sme to mali namakane....a ked ti poviem, ze sme hrali bez korculi... :D ked jeden prisiel s korculami tak sme ho hned vyhnali lebo nam znicil cely lad....a sneh sme si kazde rano odhrnuli...nabehli sme vsetci a kadejakym sposobom sme to odhadzovali, aj s hokejkami...
Menojenanič
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Menojenanič »

Soviet napísal:Ja som si teraz spomenul na jedneho typka ktory chodil vkuse po skolach..Volal sa ze Viktor Farby :D Neviem ci to chodil po celom slovensku ale na strednom Slovensku bol dost znamy..Kto mal jeho kufrik, kde bola kazeta a farbicky bol iny macher :) A spieval kazdy: "Afrika cornaja, afrika cornaja afrika moc moc moc moc cornaja" :D
Ten magor bol aj u nás ale neskôr :)
Mek
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mek »

pippo napísal:a spominate si na to auticko Family Frost? Rozvazalo zmrzlinu a hned ako sme zapoculi ich zvucku(tu di tu di tu ri ri) :D sme sa rozbehli kupit si nejaky nanuk alebo zmrzlinu.A ked ste im doniesli nakresleny obrazok ich auta tak vam dali samolepky :)
iste ze si spominam... len sme nasich nemohli presvedcit aby sme odtial nieco kupili lebo vraj mali draho... a raz sme im doniesli nakreslene ich auto, celi nazhaveni ze dostaneme nalepky, a nedostali sme ziadne, lebo uz vraj dosli... no pekny odrb, tak sme boli sklamani :lol:
Napísať odpoveď