Ja som si teraz spomenul na jedneho typka ktory chodil vkuse po skolach..Volal sa ze Viktor Farby

Neviem ci to chodil po celom slovensku ale na strednom Slovensku bol dost znamy..Kto mal jeho kufrik, kde bola kazeta a farbicky bol iny macher

A spieval kazdy: "Afrika cornaja, afrika cornaja afrika moc moc moc moc cornaja"
Alebo ked sme sadli daky 7mi na bicykle a hrali nahanacku po sidlisku..
A este sme vymysleli vlastnu hru na takej starej velkej stavbe (byvali bitunok).. Volalo sa to ze APEX..V skratke to bola spojena nahanacka so schovavackou..Tiez nas bolo zo 10. Jeden nahanal po celej stavbe a mi sme sa skryvali, alebo pred nim utekali..To bolo modrin, ked vas na take rozbite tehly baclo..Alebo v tme ste vrazili do steny

A stale bola sranda..
Proste sa mi pacilo, ze vtedy sa v skole povedalo, ze o 14:00 tam a tam a prislo tam X ludi nadsenych..A teraz volas niekoho niekam a povie ti nemam cas..alebo aj ked sa dohodne tak meska a vyhovori sa na daku krepost a este je on nastvaty..
A este ma napadli stare zname pamatnicky, kde to mal v triede skoro kazdy a daval niekomu zo spoluziakov nakreslit dake venovanie a spol. A furt som z knihy cez kopir odkresloval aby som pekne nakreslil

Teraz take uz asi na zakladnych skolach davno nieje..