nic v zlom, ale neskutocne nemam rad, ked si niekto mysli, ze otravuje ked ma nejaky problem. vies co je otravne? ked ti na icq, jabberi chodia spravy od "kamaratov" aby si im prelozil nejake kraviny do anglictiny (asi milionkrat) a vysvetlovat, preco im nepojde linux na NTFS particiach (tiez asi milionkrat).reyco napísal:Máte pravdu, lenže nie je jednoduché sa ku tomu tak postaviť ako píšete... Smútiť mi nepomôže ale uvidím koľko mi bude trvať prestať. Ach ale som asi dosť čudný keď som mal potrebu to sem napísať, otravujem s tým každého lepšieho kamaráta/kamarátku ako keby som bol jediný na svete nešťastný. Ale ja neviem ale pomáha mi to, keď to niekomu môžem povedať, asi potrebujem aby ma niekto ľutoval alebo čo...
Edit // ako prišiel večer zas mi ostáva strašne smutno, poobede to bolo ok ale teraz... zmažte alebo locknite topic a bude pokoj, toto nie je normálne aby som sem takto písal ako keby sa bolo stalo neviem čo
k teme: kvoli niektorym ludom sa neoplati byt smutny (vid dane dievca). naozaj je to taka strata, ze si prisiel o dievca, ktore nevie co chce a nevie ani co robi? urcite je ta prava? sotva. nema zmysel pisat ako sa zbavit smutku, kedze to tu uz odznelo a podla mojho nazoru to chce aj tak len a len cas a usporiadat si myslienky. od dievcat a vztahov si pekne na nejaky cas oddychni nech nespravis podobnu hovadinu ako dana holcina a potom velky nadych a hor sa dalej do zivota. co sa tyka tych vecerov... tiez byvam smutny hlavne vo vecernych hodinach. hlavne po takych dnoch, ktore mi absolutne nic do zivota nedaju. ked pridem z prace, ucim sa na predtermin ako taky debil a na skuske vyletim kvoli tomu, ze mam hore deficit a dole nieco navyse (doteraz som neveril, ze dievcata to mozu mat naozaj lahsie pri skuskach, ale videl som to sam. hoci len jeden clovek sa takto sprava. ale to na inu diskusiu). hlavne je, ze si tu a si zivy, zdravy, mas cely zivot pred sebou, rodinu a vies, ze to zvladnes. mnohi take stastie nemaju