Ako zvládnuť nekonečný smútok ?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

reyco napísal:Máte pravdu, lenže nie je jednoduché sa ku tomu tak postaviť ako píšete... Smútiť mi nepomôže ale uvidím koľko mi bude trvať prestať. Ach ale som asi dosť čudný keď som mal potrebu to sem napísať, otravujem s tým každého lepšieho kamaráta/kamarátku ako keby som bol jediný na svete nešťastný. Ale ja neviem ale pomáha mi to, keď to niekomu môžem povedať, asi potrebujem aby ma niekto ľutoval alebo čo...

Edit // ako prišiel večer zas mi ostáva strašne smutno, poobede to bolo ok ale teraz... zmažte alebo locknite topic a bude pokoj, toto nie je normálne aby som sem takto písal ako keby sa bolo stalo neviem čo
nic v zlom, ale neskutocne nemam rad, ked si niekto mysli, ze otravuje ked ma nejaky problem. vies co je otravne? ked ti na icq, jabberi chodia spravy od "kamaratov" aby si im prelozil nejake kraviny do anglictiny (asi milionkrat) a vysvetlovat, preco im nepojde linux na NTFS particiach (tiez asi milionkrat).
k teme: kvoli niektorym ludom sa neoplati byt smutny (vid dane dievca). naozaj je to taka strata, ze si prisiel o dievca, ktore nevie co chce a nevie ani co robi? urcite je ta prava? sotva. nema zmysel pisat ako sa zbavit smutku, kedze to tu uz odznelo a podla mojho nazoru to chce aj tak len a len cas a usporiadat si myslienky. od dievcat a vztahov si pekne na nejaky cas oddychni nech nespravis podobnu hovadinu ako dana holcina a potom velky nadych a hor sa dalej do zivota. co sa tyka tych vecerov... tiez byvam smutny hlavne vo vecernych hodinach. hlavne po takych dnoch, ktore mi absolutne nic do zivota nedaju. ked pridem z prace, ucim sa na predtermin ako taky debil a na skuske vyletim kvoli tomu, ze mam hore deficit a dole nieco navyse (doteraz som neveril, ze dievcata to mozu mat naozaj lahsie pri skuskach, ale videl som to sam. hoci len jeden clovek sa takto sprava. ale to na inu diskusiu). hlavne je, ze si tu a si zivy, zdravy, mas cely zivot pred sebou, rodinu a vies, ze to zvladnes. mnohi take stastie nemaju
wolodo
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa wolodo »

ehm nekonecny smutok a po 4 dnoch ta presiel ze si sa s tym zmieril?hmmm..
Na to ze vztah nebol dlhy mal si ho asi krasny.
Takto sa ti to este par krat stane, nemozes cakat ze s tvojou prvou babou ostanes navzdy(ale asi si to mysli vzdy kazdy).
Snaz sa mysliet na ine veci. Si mlady a ona este mladsia, pride dalsi vztah a mozno dalsie sklamanie, zivot ide dalej. Niekde tam caka ta prava, Ze neni prva uz vies, mozno nebude ani druha..... hadam to nepotiahnes na nejaku 34.holku.
Hadam len radu nezacni s babou chodit pokial ona nechce, pozri sa na to tak ze ci si len ty na nu naviazany alebo naopak. Vela stastia....

a imho uprimnu sustrast :?
/to mi pride asi aj najsmutnejsie v tomto prispevku, ten clovek sa ti uz nevrati
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

jaaaj detiska, uz vela ludom som z vlastnej skusenosti aby netlacili na pilu a bud sa uspokojili s kamaratstvom alebo aby to cele zabalili lebo z toho uz niec viac nebude...
no a uprimnu sustrast za deda
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

smutnejsi by som bol z deda, ktoreho uz nikdy neuvidis, nez z nejakej zaby co ta akurat tak vyuzila, aby skusila zabudnut na byvaleho. 2 tyzdne spolu? tak to si uz teraz v piatok ani nespomenies. :roll:
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Ach 2 tyzdne spolu a ides plakat cely zivot? A ty ides mat 18? vsak sa kus zmuz..:) Takych zien ako je ona beha hruza..tak kasli nanu a nechaj cas plynut a zahcvilku si nespomenies na takych ludi ako je ona.. :)
Makovnik
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Makovnik »

Podobnych tem je tu ako huby po dazdi, neviem co sa tak rozhodlo pred/cez/po sviatoch tolko ludi oddelit, rovno tu supnem link - co je vraj dobre ako liek na taky smutok zo smutnej lasky:D

http://www.novinky.cz/clanek/152299-fen ... sance.html
1nika-zv1
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa 1nika-zv1 »

Kolko trval vas vztah?
Jirayima
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Jirayima »

1nika-zv1 napísal:Kolko trval vas vztah?
troska odveci otazka :roll: bolo to tu uz niekolkokrat spomenute..
Mastros
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Mastros »

poi
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa poi »

ja by som sa opil :) A nebud smutny :) Dedkovi je isto tam hore dobre a tak :) A s frajerkou sa netraap najdes si inu =) lepsiu :) Bud len rad ze ta tato nechala a ze mas sancu najst si inu :)
1nika-zv1
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa 1nika-zv1 »

Jirayima napísal:troska odveci otazka :roll: bolo to tu uz niekolkokrat spomenute..
sorry trocha som prehliadla,mylit sa je ludske
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

poi napísal:ja by som sa opil :) A nebud smutny :) Dedkovi je isto tam hore dobre a tak :) A s frajerkou sa netraap najdes si inu =) lepsiu :) Bud len rad ze ta tato nechala a ze mas sancu najst si inu :)
alkohol problemy oddialuje ale neriesi ich :wink:
a ked ma tuna autor pod 18 nemali by mu v zmysle platnych zakonov naliat...
DarK_AngeL
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa DarK_AngeL »

BABY su komplikovane hento bola podla mna zamienka ze lubi byvaleho ked ona bola prva tvoja ona ta nechala podla mna aj preto ze si neskuseny ze sa mozno nevies bozkavat a ze ju nemozes nic ucit alebo ze sa chce ona zadrbkavat ale je to fakt ze divne...ak ti vravela pravdu a ze lubi byvaleho podla mna somarina pretoze keby ho lubila tak by sa nedala dokopy s tebou....TOd moj nazor
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

Nekonečné je vselico (napr. cakanie na vyplatu) ale isto nie smutok ;) Páč si to budes tak rozpravat tak to tak bude! Sa tomu troska vzopri! Mame 21 storocie tak nezapadaj do statistiky znudenej mladeze a najdi si nieco co ta rozptyli, najdi si konicka...ono to prejde, no opakujem sa MUSIS CHCIET TY!
reyco
Novice
Novice

Príspevok od používateľa reyco »

He takže píšem s odstupom času.. ako sa hovorí "chce to len čas" tak to aj tak bolo ... ono je ťažko zhodnotiť prečo som bol po takom týždni úplne v pohode alebo tak... ono nejde nakoniec ani tak o to ako to prekonať.. lebo sa to prekoná samo. Len jediný problém boli fakt prvé dni, najmä prvý to boli proste hrozné stavy.. potom ešte pár dní bez nálady ale potom som sa smial :D

Ale každopádne ďakujem tým, čo sa mi tu snažili pomôcť a mojim osobným duševným poradcom, oni/y vedia, ktorí to sú. Jednoznačne vyrozprávanie sa pomáha :)

Píšem práve dnes lebo sa črtá nová vážna známosť, he čudujem sa sám sebe ako som dokázal zabudnúť a hlavne ako som dokázal prekonať pocit zbytočnosti a odmietnutia, keď sa to tak dá nazvať. A už podľa dnešného dňa môžem posúdiť, že som bol dosť zaslepený, keď som dotyčnú považoval za ideálnu... nie som spisovateľ, neviem to presne vyjadriť slovami...Ale každopádne skúsenosť je skúsenosť...

Edit : Ešte k midnigt_man ovi , neboj sa znudená mládež a ja sú si navzájom protikladom
reznick
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa reznick »

no jo... clovek rastie skusenostami
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

a ze nekonecny smutok.. :D more kym sa mesiac kazdy den neprechadzas po kolajniciach tak je to pohode.. ja som to zazill uskakoval som pred kazdym vlakom.. :D
Tommyno
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa Tommyno »

reyco ahoj stalo sa my presne toto iste v 14-tych rokoch zivota zomrel dedko a opustila ma baba je to velke trapenie ale uz je to ok ale dedko mi chyba bol to dobry clovek:(
segenica
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa segenica »

čas...
nikto123
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa nikto123 »

obklop sa dobrymi ludmi, to ti pomoze nanu skor zabudnut... a myslim ,ze to bude to najlepsie co mozes spravit, uz asi nema zmysel sa pokusat to obnovit, kedze ta ma rada len ako kamosa...
a pozeraj hlavne dopredu.. nemysli nato co bolo, ale hlavne je to, co BUDE ;)
Napísať odpoveď