Counter-Strike - diskusia, rady, problemy...
Nie lagy to nebudu, mam ping aj okolo 15-18 a stale to robi, na Local Game by to ping nerobil nie?
V prilohe su 2 dema, prve ako pocut ze hra ide rychlesjie a na druhom vidno to trhanie po cca kazdej 2 sekunde.
V prilohe su 2 dema, prve ako pocut ze hra ide rychlesjie a na druhom vidno to trhanie po cca kazdej 2 sekunde.
- Prílohy
-
- DEMA.ZIP
- (738.55 KiB) 40 stiahnutí
nebabral si sa v configu ako ja ?
skus si stiahnut cisty config a malo by to ist 
tu mas ten config http://www.hojko.com/post1058180.html#1058180
tu mas ten config http://www.hojko.com/post1058180.html#1058180
-
blazer
Professional
- Kontaktovať používateľa:
No default je fps_max 72, takze ak da fps_max 100 tak mu to fps realne zvysi ak mu to komp utiahne(100 je max bez developera). A v dnesnej dobe, 15 rokov po vydani CS 1.6 si myslim, ze vela PC ktore by nedali 100fps uz nebude.QuiKy napísal:Co myslis da si prikaz ten Max_fps 100 a zvysi FPS?? si na omyle...
-
cORP.
Addict
chalan asi mam riesenieJuicy napísal:Ak menim fps tak len to trosicka viac trha ale hra ide stale prilis rychlo, aj kroky pocut akoro ako keby isiel 2x rychlejsie...Menenim fps to nevyriesim
Kód: Vybrať všetko
http://www.techspot.com/downloadget.php?id=3116&file=1&evp=397c4265277fd9a5d285e1fbc2f4a3e3-
Old Dirty Bastard
Guru
Nech sa pači môj CS config na zvyšenie FPS
Tento config Vam môže zdvihnuť fps aj o 40-50+ skutočne... zavisi od mašiny.. v configu sa nachadza velka kopa vychytavok a upravenych prikazov, config nezasahuje nastavenia hry, takže vaše vlastne nastavenia to neovplyvni
subor stači skopirovať do priečinka cstrike.. GL & HF 
- Prílohy
-
- userconfig.rar
- (679 Bajtov) 53 stiahnutí
Chalani neviete prečo keď hrám na nejakom servery napr hojko, a chcem ísť na iný server ktorý je 100 % online.. mi to nejde ? ( establishing connection) väčšinou mi iný server ide až po nejakej pol hodinke a niekedy zabere reštart PC.. vôbec to nechápem .. a potom zase z toho servera na iný nejde atď atď .. Mali ste už niekto taký problém ? (reinstall cs je posledné riešenie)
kde najdem ten userconfig? prehladal som celu zlozku a nikde tam neniOld Dirty Bastard napísal:Nech sa pači môj CS config na zvyšenie FPSTento config Vam môže zdvihnuť fps aj o 40-50+ skutočne... zavisi od mašiny.. v configu sa nachadza velka kopa vychytavok a upravenych prikazov, config nezasahuje nastavenia hry, takže vaše vlastne nastavenia to neovplyvni
subor stači skopirovať do priečinka cstrike.. GL & HF
-
Old Dirty Bastard
Guru
najdeš ho v priečinku cstrike.. ako som to už pisal... ak ho tam nemaš, tak stači ked si tam skopiruješ tento môj... ak ho tam maš, tak to len daj prepisať.. zakladny si pre istotu nechaj ak by sa ti niečo nepačilo.Filipito napísal:kde najdem ten userconfig? prehladal som celu zlozku a nikde tam neni
-
cORP.
Addict
asi dve hodky pred tvojim postom som nainstaloval po dlhej dobe spat xpcko a pozeram ze csku pekne hrabe ,potom som si spomenul ze na xpcku som kedysi riesil nieco s optimizerom a hla pomohloJuicy napísal:SSemteXX dik pomohlo to s tou synchonizaciou, aj INDIGOcorp., po tej utilitke to naozaj ide o poznanie lepsie. Asi mas doma dualcore ked si hned vedel kde je problem
K+
-
G0lDiER_
King
No v prvom rade si musis nejakych stiahnut, nejakych som ti pridal do prilohy. Tych nasledne nakopirujes do zlozky kde mas cstrike (C:/Program Files/Valve), ak sa ta spyta si chces prepisat subory tak das ano vsem.
V hre si potom otvoris konzolu (tlacidlom ~) a do nej napises bot_quota 9, 9 je cislo kolko chces mat botov v hre. ak chces hrat sam proti botom tak davaj neparne cislo napriklad 9 + ty = 10 cize 5 proti 5
//no neslo mi to pridat do konzoly tak tu to mas LINK
//autoeditácia príspevku ( 07 Jan 2009, 20:25 )
prosim vas, nevedel by niekto napisat bind/alias ktory by prepinal medzi dvomi crossmi ? napriklad na f11, ze stlacil by som f11 a mal by som cl_crosshairscale 4000, stlacil by som ho druhy krat a mal by som uz cl_crosshairscale 1500 ? dik.
V hre si potom otvoris konzolu (tlacidlom ~) a do nej napises bot_quota 9, 9 je cislo kolko chces mat botov v hre. ak chces hrat sam proti botom tak davaj neparne cislo napriklad 9 + ty = 10 cize 5 proti 5
//no neslo mi to pridat do konzoly tak tu to mas LINK
//autoeditácia príspevku ( 07 Jan 2009, 20:25 )
prosim vas, nevedel by niekto napisat bind/alias ktory by prepinal medzi dvomi crossmi ? napriklad na f11, ze stlacil by som f11 a mal by som cl_crosshairscale 4000, stlacil by som ho druhy krat a mal by som uz cl_crosshairscale 1500 ? dik.