Counter-Strike - diskusia, rady, problemy...

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
QuiKy
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa QuiKy »

Co myslis da si prikaz ten Max_fps 100 a zvysi FPS?? si na omyle...
Juicy
King
King

Príspevok od používateľa Juicy »

Ak menim fps tak len to trosicka viac trha ale hra ide stale prilis rychlo, aj kroky pocut akoro ako keby isiel 2x rychlejsie...Menenim fps to nevyriesim :(
QuiKy
Star
Star

Príspevok od používateľa QuiKy »

a aky mas ping?:D nebudes mat lagy? nahodou?
Juicy
King
King

Nie lagy to nebudu, mam ping aj okolo 15-18 a stale to robi, na Local Game by to ping nerobil nie?
V prilohe su 2 dema, prve ako pocut ze hra ide rychlesjie a na druhom vidno to trhanie po cca kazdej 2 sekunde.
Prílohy
DEMA.ZIP
(738.55 KiB) 40 stiahnutí
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

nebabral si sa v configu ako ja ? :D skus si stiahnut cisty config a malo by to ist :wink:

tu mas ten config http://www.hojko.com/post1058180.html#1058180
Juicy
King
King

configu som sa babral ale ked mi toto spravilo tak som hned deletol a dal cely CS odznova instalovat.
SSemteXX
Guru
Guru

Príspevok od používateľa SSemteXX »

Juicy napísal:Ak menim fps tak len to trosicka viac trha ale hra ide stale prilis rychlo, aj kroky pocut akoro ako keby isiel 2x rychlejsie...Menenim fps to nevyriesim :(
Akú más grafickú kartu?
Más vypnutú vertikálnu synchronizáciu? :roll:
blazer
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa blazer »

QuiKy napísal:Co myslis da si prikaz ten Max_fps 100 a zvysi FPS?? si na omyle...
No default je fps_max 72, takze ak da fps_max 100 tak mu to fps realne zvysi ak mu to komp utiahne(100 je max bez developera). A v dnesnej dobe, 15 rokov po vydani CS 1.6 si myslim, ze vela PC ktore by nedali 100fps uz nebude.
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

Juicy napísal:Ak menim fps tak len to trosicka viac trha ale hra ide stale prilis rychlo, aj kroky pocut akoro ako keby isiel 2x rychlejsie...Menenim fps to nevyriesim :(
chalan asi mam riesenie :D predpokladam ze mas dualcore procak od amd a win xp ze ? ak je to tak stiahni si na nete utilitku amd dualcore optimizer a nainstaluj to ,hned ako pustis hru pojde bez tvojich spominanych problemov ,samozrejme za predpokladu ze som sa trafil :)

Kód: Vybrať všetko

http://www.techspot.com/downloadget.php?id=3116&file=1&evp=397c4265277fd9a5d285e1fbc2f4a3e3
Juicy
King
King

SSemteXX dik pomohlo to s tou synchonizaciou, aj INDIGOcorp., po tej utilitke to naozaj ide o poznanie lepsie. Asi mas doma dualcore ked si hned vedel kde je problem :)
K+ :)
Old Dirty Bastard
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Old Dirty Bastard »

Nech sa pači môj CS config na zvyšenie FPS :) Tento config Vam môže zdvihnuť fps aj o 40-50+ skutočne... zavisi od mašiny.. v configu sa nachadza velka kopa vychytavok a upravenych prikazov, config nezasahuje nastavenia hry, takže vaše vlastne nastavenia to neovplyvni :) subor stači skopirovať do priečinka cstrike.. GL & HF :)
Prílohy
userconfig.rar
(679 Bajtov) 53 stiahnutí
Fiky
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Fiky »

Chalani neviete prečo keď hrám na nejakom servery napr hojko, a chcem ísť na iný server ktorý je 100 % online.. mi to nejde ? ( establishing connection) väčšinou mi iný server ide až po nejakej pol hodinke a niekedy zabere reštart PC.. vôbec to nechápem .. a potom zase z toho servera na iný nejde atď atď .. Mali ste už niekto taký problém ? (reinstall cs je posledné riešenie)
Juicy
King
King

Neviem ci to moze suvisiet ale ked som mal kedysi lokalneho ISP a mal som zdielanu IP tak mi to robilo tiez, pomohol akurat restart PC. Nepametam sa ako som to vyriesil ale teraz mam dsl a uz mi to nerobi :)
jakab01
Novice
Novice

Príspevok od používateľa jakab01 »

Pred pár dňami som oprášil môj starý steam account a samozrejme som nainštaloval aj css po dlhšej pauze a zistil som, že som fakt veľmi slabý (čo nie je až také prekvapenie pre mňa), neviete poradiť nejaký server kde sú trošku slabší hráči, aby to nebolo také frustrujúce?
cinges
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cinges »

Zdravim...nechce ist kamosovi cs na Viste..:( nijak.. hra sa spusti... nacita s..a potom, jak nabehne hra, prve co mam spravit je stlacit to OK ... len to nejde.. vobec na to nejde kliknut, hra nijak nereaguje.. neviete co s tym..? je to obycajne cs , s patchom 33.. diks
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

Old Dirty Bastard napísal:Nech sa pači môj CS config na zvyšenie FPS :) Tento config Vam môže zdvihnuť fps aj o 40-50+ skutočne... zavisi od mašiny.. v configu sa nachadza velka kopa vychytavok a upravenych prikazov, config nezasahuje nastavenia hry, takže vaše vlastne nastavenia to neovplyvni :) subor stači skopirovať do priečinka cstrike.. GL & HF :)
kde najdem ten userconfig? prehladal som celu zlozku a nikde tam neni
Old Dirty Bastard
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Old Dirty Bastard »

Filipito napísal:kde najdem ten userconfig? prehladal som celu zlozku a nikde tam neni
najdeš ho v priečinku cstrike.. ako som to už pisal... ak ho tam nemaš, tak stači ked si tam skopiruješ tento môj... ak ho tam maš, tak to len daj prepisať.. zakladny si pre istotu nechaj ak by sa ti niečo nepačilo.
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

Juicy napísal:SSemteXX dik pomohlo to s tou synchonizaciou, aj INDIGOcorp., po tej utilitke to naozaj ide o poznanie lepsie. Asi mas doma dualcore ked si hned vedel kde je problem :)
K+ :)
asi dve hodky pred tvojim postom som nainstaloval po dlhej dobe spat xpcko a pozeram ze csku pekne hrabe ,potom som si spomenul ze na xpcku som kedysi riesil nieco s optimizerom a hla pomohlo :D na to som cital hojko tak som ti to sem supol :)
mahoni910
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mahoni910 »

ako saaaa davaju do cs boty nemal by niekto taky strucny navod....ale taky lajicky bo ja som neeni moc velky odbornik:Dthanks :D :D :D
G0lDiER_
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa G0lDiER_ »

No v prvom rade si musis nejakych stiahnut, nejakych som ti pridal do prilohy. Tych nasledne nakopirujes do zlozky kde mas cstrike (C:/Program Files/Valve), ak sa ta spyta si chces prepisat subory tak das ano vsem.

V hre si potom otvoris konzolu (tlacidlom ~) a do nej napises bot_quota 9, 9 je cislo kolko chces mat botov v hre. ak chces hrat sam proti botom tak davaj neparne cislo napriklad 9 + ty = 10 cize 5 proti 5 :)

//no neslo mi to pridat do konzoly tak tu to mas LINK

//autoeditácia príspevku ( 07 Jan 2009, 20:25 )
prosim vas, nevedel by niekto napisat bind/alias ktory by prepinal medzi dvomi crossmi ? napriklad na f11, ze stlacil by som f11 a mal by som cl_crosshairscale 4000, stlacil by som ho druhy krat a mal by som uz cl_crosshairscale 1500 ? dik.
Napísať odpoveď