Ako sa zbavit byvalej

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Harun
Medium Star
Medium Star

Re: Ako sa zbavit byvalej

Príspevok od používateľa Harun »

zelovoc napísal:myslim, ze taka tema tu nieje. a ked tak nevadi. piste sem.

takze co sa deje? cca v maji sme sa rozisli, ona sa potom vratila k svojmu byvalemu ja som zostal sam a bolo mi fajn. v nepravidelnych intervaloch mi pisala ze ako jej chybam a podobne blbosti. snazil som sa ju odjebkat slusne, neslusne, hocako. jej jedina reakcia je ze pise dalej. a uz ma to riadne otravuje pretoze nemam absolutne ziaden zaujem a ona si mysli, ze ju neskutocne zerem. toz nechapem ako k tomu dosla, cast jej poslednej smsky: "si len navonok tvrdy, citis to co ja! viem to!" a pritom jej ked uz vobec odpisem tak vzdy len to, ze je koniec a nech ide dalej.
a ked bola so mnou tak chcela byvaleho. ma 20 rokov, ja viac. citim sa jak keby mala cerstvych 15. rozmyslam ze sa ozvat jej terajsiemu frajerovi, nech si ju da do laty ale nechcem sa im miesat do toho ich "vztahu"
:lol: sorry za tu duchaplnu odpoved(celkom nahodou poznam vsetkych troch akterov)
Ale aby son nebol OT, aj ked v tejto sekcii velmi nereagujem. Tak ty sam vies ako skoncil ten prvy vztah, ako zacal tvoj a ako sa skoncil(ja to neviem, len co to co sa mi dostalo do usi). Celkom sa cudujem, ze si snou nevies poradit, aj ked ju poznam asi z uplne inej strany ako ty. A viem si predstavit ako intenzivne je schopna ta obtazovat. Podla mna by ste si to mali vyriesit medzi siestimi ocami, alebo styroma(ked ju chces z toho vynechat), kedze ten jej terajsi ti nieje uplne cudzi clovek...
Lisa
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Lisa »

Povec jej, že keď ťa neprestane otravovať, že ukážeš smsky jej terajšiemu frajerovi. Vyriešené.
Ja by som jej odporučila psychiatrické vyšetrenie. Ale bez srandy :smt009 :smt009 :smt009
A7X
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa A7X »

no moja byvala mi hodne ublizila....nechcem to tu vytahovat.....ale som jej casom odpustil.....som dobrak blbec od kosti.....a este vten den zacala ublizovat tak ako kedysi.....a bola natolko hlupa namna ze od tej psych. bolesti som ju len preklial:"nech sa jej vsetko aspon dvakrat vrati".......a odvtedy mi dala pokoj....
G0lDiER_
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa G0lDiER_ »

Nebolo by zle keby sa tu vyjadrila nejaka baba, ta by najlepsie vedela co zenu odradi :P osobne neviem ako by som sa zachoval...
poi
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa poi »

myslim ze takychto bab je viacej :D ale podla mna si snazia dokazat len to co v zivote nikdy nemali :)
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

no nakoniec ju odradila tato tema :)
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

zelovoc napísal:no nakoniec ju odradila tato tema :)
Naa vari je navstevnicka hojka a vytmavilo jej to konecne? :) To uz hej..
Mastros
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Mastros »

Aj tak by som zasiel za jej terajsim, ak s nim este chodi, a na drzovku, z pomsty, by som mu dal telefon do ruky, nech si poprecituje SMSky, ktore si od nej obdrzal. Zatial si objednaj pivo, zapal cigu a sleduj ako sa menia vyrazy a farby v jeho tvari.
Ved nemas co stratit a pri troche toho skodoradostneho stastia jej da kopacky a pre vlastnu sprostost zostane cica uplne sama.
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

omg ludia, neexhumujte pol roka stare temy furt :roll:
mamo4ever
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

...

Príspevok od používateľa mamo4ever »

Jednoducho a ryxlo: Už som videl koňa vracať, hviezdy na fialovo svietiť aj psa mňaukať, ale také strašidlo, ako si ty, veru ešte nie! :D
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Zaxman »

typujem že ked jej budeš vraveť čo kceš jej odpoveď bude .......vieš ale ked ja ta tak lubim
existpierre
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa existpierre »

Dobre som to pochopil? Ked bola s tebou chcela byvaleho a teraz je s inym a chce teba - byvaleho ? Nie je to jej nejaka uchylka, ze ide po byvalych ked ma terajsich ?

Len som si to tak vsimol, takze ak chces mat pokoj, rozbi jej vztah, tym padom uz nepojde po tebe, ale po byvalom, cize momentalne terajsom :D
Napísať odpoveď