zelovoc napísal:myslim, ze taka tema tu nieje. a ked tak nevadi. piste sem.
takze co sa deje? cca v maji sme sa rozisli, ona sa potom vratila k svojmu byvalemu ja som zostal sam a bolo mi fajn. v nepravidelnych intervaloch mi pisala ze ako jej chybam a podobne blbosti. snazil som sa ju odjebkat slusne, neslusne, hocako. jej jedina reakcia je ze pise dalej. a uz ma to riadne otravuje pretoze nemam absolutne ziaden zaujem a ona si mysli, ze ju neskutocne zerem. toz nechapem ako k tomu dosla, cast jej poslednej smsky: "si len navonok tvrdy, citis to co ja! viem to!" a pritom jej ked uz vobec odpisem tak vzdy len to, ze je koniec a nech ide dalej.
a ked bola so mnou tak chcela byvaleho. ma 20 rokov, ja viac. citim sa jak keby mala cerstvych 15. rozmyslam ze sa ozvat jej terajsiemu frajerovi, nech si ju da do laty ale nechcem sa im miesat do toho ich "vztahu"
Ale aby son nebol OT, aj ked v tejto sekcii velmi nereagujem. Tak ty sam vies ako skoncil ten prvy vztah, ako zacal tvoj a ako sa skoncil(ja to neviem, len co to co sa mi dostalo do usi). Celkom sa cudujem, ze si snou nevies poradit, aj ked ju poznam asi z uplne inej strany ako ty. A viem si predstavit ako intenzivne je schopna ta obtazovat. Podla mna by ste si to mali vyriesit medzi siestimi ocami, alebo styroma(ked ju chces z toho vynechat), kedze ten jej terajsi ti nieje uplne cudzi clovek...