NHL (aktualne)
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Meszaros je chlap..Chcel hrat este v ten zapas ked sa ho strelili do hlavy pukom
Ale dovolili mu ..Potom hral uz s "klietkou" dalsi zapas..Ale na kvalite nestratil.. Kedze pozeram kazdy zapas tampy nazivo tak viem posudit
Kus ma ale ste ten novacik Mihalik co prisiel do Tampy..Ako nehra najhorsie, ale jedine co nevie je vyhodit pocas oslabenia puk, ci v presilovke ho zastavit pred modrou ciarou v utocnom pasme..
Nech sa to nauci a bude z neho obranca ako mad
Nech sa to nauci a bude z neho obranca ako mad
nezachytil niekto niekde kto by mal vbyť predbežne a ALL STAR GAME?? ja som videl len otvaracie lajny... kukal som aj na nhl ale asi som slepý a neviem to tam najsť... tak hodte to sem, ak to neikto najde 
tak už som našiel http://www.nhl.com/ice/page.htm?id=29090 ale je tam len zapadna konferencia.. z vychodnej len par hračov..
tak už som našiel http://www.nhl.com/ice/page.htm?id=29090 ale je tam len zapadna konferencia.. z vychodnej len par hračov..
ja ako viem tak prve dve lajny volia hrači.. tušim aj tretiu a potom vyberaju neviem či trénery alebo hráči navzájom.. pričom nemôžu voliť hrača z toho isteho klubu... niečo ako pre najužitočnejšieho hráča Conn Smyth Trophy/či ktorá to je, tú ktorú volia hráči/
a ešte ani trénery niesu známy že kto bude trenovať, teda resp nezachytil som to...
tu je nominácia zapadu:
Brankáři: Jean-Sebastien Giguere (Anaheim), Niklas Bäckström (Minnesota), Roberto Luongo (Vancouver)
Obránci: Brian Campbell (Chicago), Scott Niedermayer (Anaheim), Dan Boyle (San Jose), Nicklas Lidström (Detroit), Sheldon Souray (Edmonton), Shea Weber (Nashville)
Útočníci: Patrick Kane, Jonathan Toews (oba Chicago), Dustin Brown (Los Angeles), Pavel Dacjuk (Detroit), Shane Doan (Phoenix), Milan Hejduk (Colorado), Jarome Iginla (Calgary), Mike Modano (Dallas), Rick Nash (Columbus), Joe Thornton (San Jose), Keith Tkachuk (St. Louis)
Východná konferencia:
Brankári: *Carey Price (Montreal), Henrik Lundqvist (NY Rangers), Tim Thomas (Boston)
Obrancovia: *Andrej Markov (Montreal), *Mike Komisarek (Montreal), Jay Bouwmeester (Florida), Zdeno Chára (Boston), Tomáš Kaberle (Toronto), Mark Streit (NY Islanders)
Útočníci: *Sidney Crosby (Pittsburgh), *Jevgenij Malkin (Pittburgh), *Alexej Kovaľov (Montreal), Jeff Carter (Philadelphia), Dany Heatley (Ottawa), Iľja Kovaľčuk (Atlanta), Vincent Lecavalier (Tampa Bay), Alexander Ovečkin (Washington), Zach Parise (New Jersey), Marc Savard (Boston), Eric Staal (Carolina), Thomas Vanek (Buffalo)
takže už su cele zostavy:)
a ešte ani trénery niesu známy že kto bude trenovať, teda resp nezachytil som to...
tu je nominácia zapadu:
Brankáři: Jean-Sebastien Giguere (Anaheim), Niklas Bäckström (Minnesota), Roberto Luongo (Vancouver)
Obránci: Brian Campbell (Chicago), Scott Niedermayer (Anaheim), Dan Boyle (San Jose), Nicklas Lidström (Detroit), Sheldon Souray (Edmonton), Shea Weber (Nashville)
Útočníci: Patrick Kane, Jonathan Toews (oba Chicago), Dustin Brown (Los Angeles), Pavel Dacjuk (Detroit), Shane Doan (Phoenix), Milan Hejduk (Colorado), Jarome Iginla (Calgary), Mike Modano (Dallas), Rick Nash (Columbus), Joe Thornton (San Jose), Keith Tkachuk (St. Louis)
Východná konferencia:
Brankári: *Carey Price (Montreal), Henrik Lundqvist (NY Rangers), Tim Thomas (Boston)
Obrancovia: *Andrej Markov (Montreal), *Mike Komisarek (Montreal), Jay Bouwmeester (Florida), Zdeno Chára (Boston), Tomáš Kaberle (Toronto), Mark Streit (NY Islanders)
Útočníci: *Sidney Crosby (Pittsburgh), *Jevgenij Malkin (Pittburgh), *Alexej Kovaľov (Montreal), Jeff Carter (Philadelphia), Dany Heatley (Ottawa), Iľja Kovaľčuk (Atlanta), Vincent Lecavalier (Tampa Bay), Alexander Ovečkin (Washington), Zach Parise (New Jersey), Marc Savard (Boston), Eric Staal (Carolina), Thomas Vanek (Buffalo)
takže už su cele zostavy:)
-
Soviet
Darca
jj uz su cele..na tom linku ako bol vyssie poskytnuty 
Aspon ze tam je Vinny Lecavalier a Zdeno Chara..
http://www.nhl.com/ice/page.htm?id=29090
Aspon ze tam je Vinny Lecavalier a Zdeno Chara..
http://www.nhl.com/ice/page.htm?id=29090
-
mirak2
Hardcore addict
a hlasovanie cez net je potom naco? na srandu kralikov? prvu lajnu vyberaju fanusikovia a zbytok NHL's Hockey Operations Department v konzultacii s generalnymi manazermi...a treneri sa vyberaju podla nejakeho systemu, nerozumiem celkom co pisu na tej wikipedii..ze treneri teamov ktore su prve vo svojej konferencii a daco este s trenermi teamov ktore minuly rok hrali vo finale SC...BoBor89 napísal:ja ako viem tak prve dve lajny volia hrači.. tušim aj tretiu a potom vyberaju neviem či trénery alebo hráči navzájom.. pričom nemôžu voliť hrača z toho isteho klubu... niečo ako pre najužitočnejšieho hráča Conn Smyth Trophy/či ktorá to je, tú ktorú volia hráči/
mirak2: spravne si ma opravil
sekol som sa že hrači som chel dať že ludia, moja chyba ospravedlnujem sa... ale snad ste to pochopili aj tak:)
ale zaujimal by ma celý ten proces pri vybere, a ak niekto najdete kto ma vyť v tom výbere Young Stars tak by ste to sem mohli hodiť, aj to by som rad videl:)
ale zaujimal by ma celý ten proces pri vybere, a ak niekto najdete kto ma vyť v tom výbere Young Stars tak by ste to sem mohli hodiť, aj to by som rad videl:)
Kandidáti na individuálne trofeje v NHL po polovici sezóny
Volba 1.lajny:
fanúšikovia
Volba 2.-4. lajny:
GM jednotlivých teamov, pričom sa dodržiava zásada č. 1 "Z každého teamu aspoň jeden hráč" - preto tam nevidíme Hossu a zásada č. 2 "Zásluhovosť", čiže preto tam vidíme Tkachuka a nie Boyesa a Modana a nie Richardsa.
Volba 1.lajny:
fanúšikovia
Volba 2.-4. lajny:
GM jednotlivých teamov, pričom sa dodržiava zásada č. 1 "Z každého teamu aspoň jeden hráč" - preto tam nevidíme Hossu a zásada č. 2 "Zásluhovosť", čiže preto tam vidíme Tkachuka a nie Boyesa a Modana a nie Richardsa.
dik za vysvetlenie 
a k trofejam:
Hart Memorial Trophy - ak pojde Boston do konca sezony tak ako teraz tak by to mal mať Savard
James Norris Memorial Trophy - Dan Boyle /suhlasim s autorom článku/, popripade Streit by mohol byť v nominácii tomu sa darí aj ked hra len v NYI
Vezina Trophy - ako som už vyššie pisal ked sa Bostonu bude dariť tak Tim Thomas/Manny Fernadez
Calder Memorial Trophy - Setoguch, Versteeg alebo Mason a možno aj Rinne
Jack Adams Award - toto fakt neviem.. tam by bolo viac kandidátov.. možno Todd McLellan
Frank J. Selke Trophy - Jare Lehtinen
Lady Byng Memorial Trophy - Devin Setoguch/toto je zaujimavy hrač orve dva mesiace som kukal že kto to je/
a k trofejam:
Hart Memorial Trophy - ak pojde Boston do konca sezony tak ako teraz tak by to mal mať Savard
James Norris Memorial Trophy - Dan Boyle /suhlasim s autorom článku/, popripade Streit by mohol byť v nominácii tomu sa darí aj ked hra len v NYI
Vezina Trophy - ako som už vyššie pisal ked sa Bostonu bude dariť tak Tim Thomas/Manny Fernadez
Calder Memorial Trophy - Setoguch, Versteeg alebo Mason a možno aj Rinne
Jack Adams Award - toto fakt neviem.. tam by bolo viac kandidátov.. možno Todd McLellan
Frank J. Selke Trophy - Jare Lehtinen
Lady Byng Memorial Trophy - Devin Setoguch/toto je zaujimavy hrač orve dva mesiace som kukal že kto to je/
Nikdy: kto je dolezitejsi pre hru Bostonu? Savard, Kessel, Chara alebo Thomas? (to este nehovorim o Ljucicovi, Krejcim a Widemanovi)BoBor89 napísal:Hart Memorial Trophy - Savard
Boyle to ma skoro vo vacku, ohrozit ho moze este Rafalski, Chara by musel trochu zdvihnut produktivitu aby bol v nominacii (ale nema dovod lebo maju na ofenzivu Widemana)BoBor89 napísal:James Norris Memorial Trophy - Dan Boyle / Streit
Fernandez? To nieee.. Ak budu hlasovat naozaj podla teorie NAJ V SEZONE tak jednoznacne Thomas, ak prihliadnu na zasluhy, tak Nabokov, Lundqvist. Mason ma skvele statistiky, ale neverim ze mu daju hned v prvy rok, navyse hra cca o 1/3 zapasov menej ako vyssie spominany traja.BoBor89 napísal:Vezina Trophy - ako som už vyššie pisal ked sa Bostonu bude dariť tak Tim Thomas/Manny Fernadez
Setoguchi uz nie je novacik, takmer na 90% to dostane Mason, ak si udrzi formu.BoBor89 napísal:Calder Memorial Trophy - Setoguch, Versteeg alebo Mason a možno aj Rinne
Ta je tuto sezonu rezervovana pre Dacjuka, pobavilo by ma keby bola nominacia Dacjuk, Hossa, Zetterberg.BoBor89 napísal:Frank J. Selke Trophy - Jare Lehtinen
St. Luis ma len 2 min zatial, jednoznacne to vyhra. Aj ked uplne len od min nezalezi, ale drzi si produktivitu tak nevidim dovod.BoBor89 napísal:Lady Byng Memorial Trophy - Devin Setoguch/toto je zaujimavy hrač orve dva mesiace som kukal že kto to je/
Ma neserDoder napísal:Begbeee opäť sa stretávame to je mi náhoda... v poslednej dobe máme na seba šťastie![]()
Aby som nebol OT:
Mason ma Caldera fakt, skoro istého, ale Vezinu nie, aj ked tie SO sú na zváženie. Tam ale ide aj o to ako je team závislý na výkone brankára:
Hra Rangers znovu stojí a padá s Lundqvistem
William M. Jennings Trophy?
Shanahan se vrací k pramenům
Shanny je späť v NJ! Vždy som ľutoval, že tam neostal, na druhej strane neviem si predstaviť NJ bez Scotta Stevensa.
Shanny je späť v NJ! Vždy som ľutoval, že tam neostal, na druhej strane neviem si predstaviť NJ bez Scotta Stevensa.
-
El Suvereno
Light Expert
Aj mňa to potešilo, že sa vracia Shanahan dúfam, že aj niečo zahrá. Ale chýba tam Scott Stevens to bol hráč. Aj Hlavne bez Brodeura by som si NJD predstaviť nemohol alebo aj Elias, Gionta, Parise.begbeee napísal:William M. Jennings Trophy?![]()
Včera som si pozrel Washington-4:5-Montreal a musím povedať, že Haláka by mali nechať hrať ešte na farme. Videl som už, viac zápasov s ním a nič moc nechytá. Price je jasná jednotka a čudujem sa, že Denis nedostáva príležitosť je lepší ako Halák. Ale dúfam, že sa mu začne viac dariť aby sme mali aspoň jedného schopného brankára v NHL.
prave som si prečital zaujimave články o tom že, NYI sa možno presťahuje niekam inde tušim do Kannsasu, a Hartford sa snaží opäť získať licenciu od niektorého z klubov.. som zvedavý kedy pride nové mesto na mapu NHL
, ja by som bol za to keby Winnipeg sa vratil, popripade aj Quebeck, lebo 6 kanadských mužstiev je málo.. tieto tímy by mohli nahradiť tímy ako Nashville či niektorí z Floridksých kluobv popripade aj jeden kalifornskí by mohol prepustiť svoje miesto..
V zasade suhlasim.
Winnipeg je mesto cca "v strede" Kanady, tam by som NHL rozhodne "pichol", Quebec by som si prial, ale tam je to uz na tesno. Ja navrhujem este Halifax.
Problém je najma ekonomickeho razu samozrejme.
Hartford? Bleeee...
Ja osobne nemyslim ze SJ alebo LA by sa mali odstahovat. Su podla mna dobre zabehnute a najma SJ urobilo v zaciatkoch pre popularizaciu hokeja strasne vela. To skor Tampa a Florida maju kolisave uspechy a vacsinu casu v NHL sa trapia. Ale budiz.
Mna totalne serie Phoenix - nemam slov. Hokej v pusti a muzstvo dlhodobo o nicom. Skvela kombinacia. Keby Doan hral v Toronte tak je hviezda prvej velkosti - tam zakopava karieru. A nemam rad ani Nashville a Columbus.
Winnipeg je mesto cca "v strede" Kanady, tam by som NHL rozhodne "pichol", Quebec by som si prial, ale tam je to uz na tesno. Ja navrhujem este Halifax.
Problém je najma ekonomickeho razu samozrejme.
Hartford? Bleeee...
Ja osobne nemyslim ze SJ alebo LA by sa mali odstahovat. Su podla mna dobre zabehnute a najma SJ urobilo v zaciatkoch pre popularizaciu hokeja strasne vela. To skor Tampa a Florida maju kolisave uspechy a vacsinu casu v NHL sa trapia. Ale budiz.
Mna totalne serie Phoenix - nemam slov. Hokej v pusti a muzstvo dlhodobo o nicom. Skvela kombinacia. Keby Doan hral v Toronte tak je hviezda prvej velkosti - tam zakopava karieru. A nemam rad ani Nashville a Columbus.
tak za SJ som aj ja aby ostalo, je to tím ktorí ma kvalitu už pár rokov a pravidelne je v Play Off, Kings už len zo zásady by malo ostať lebo je to klub z L.A, najradšej by som bol keby sa napriklad Ducks s L.A spojili, bolo by to dosť zaumjimavé, a nech Ducks daju licenciu niekomu do Kanady...
S Blue Jackets, maš pravdu ale podla mňa to je hokejovejšie mesto ako napriklad Nashville, alebo Atlanta, popripade Tampa...
Pheonix je sice klub na púšti, ale je to taka exotika, to by som nehal tak isto aj Dallas/tiež tepla klima/ ale super lokalita, fanušikovia tam hokej maju radi, pokial sa nehra zaroveň NBA albo NFL
, ale tak na obranu Dallasu musim povedať že športovo to je velmi založené mesto a má kvalitné kluby vo všetkych športoch/sorry za OT ale mala poznamka musela byť/
Ešte by som šupol preč aj Carolinu, tiež take niečo nehokejove, a ked v USA klub tak jednoznačne niekam do UTAHU/Salt Lake City/ alebo potom do Seattlu..
S Blue Jackets, maš pravdu ale podla mňa to je hokejovejšie mesto ako napriklad Nashville, alebo Atlanta, popripade Tampa...
Pheonix je sice klub na púšti, ale je to taka exotika, to by som nehal tak isto aj Dallas/tiež tepla klima/ ale super lokalita, fanušikovia tam hokej maju radi, pokial sa nehra zaroveň NBA albo NFL
Ešte by som šupol preč aj Carolinu, tiež take niečo nehokejove, a ked v USA klub tak jednoznačne niekam do UTAHU/Salt Lake City/ alebo potom do Seattlu..
-
Soviet
Darca
Musim sa zastat vsetkych troch tymov..Lebo Columbus nieje moc hokejove mesto o nic viac ako ostatne spomenute. Pozeravam zapasy NHL a vsade je takmer rovnaka atmosfera a navstevnost. Avsak taky Washington..Tuto sezonu klobuk dole pred fanusikmi..Perfektna atmosfera, ktora ma donutila ten zapas proste "zrat"BoBor89 napísal: S Blue Jackets, maš pravdu ale podla mňa to je hokejovejšie mesto ako napriklad Nashville, alebo Atlanta, popripade Tampa...
Ako mozes o Tampe vraviet v zrovnani s ostatnymi tymami?begbeee napísal:To skor Tampa a Florida maju kolisave uspechy a vacsinu casu v NHL sa trapia. Ale budiz.
Tampa je mlady tym od (1992). A tak ju neradno rovnat so starsimy rovesnikmi..A to si zober, ze uz maju Stanley Cup. Tuto sezonu to je kolisave, to ano. Ale je to sposobene dvojitou zmenou trenera. Teraz poslednu dobu sa slusne zohrali a tie zapasy sa perfektne pozeraju. Povacsine ak prehraju tak o 1 gol..
Ale ak tak Floridu moc nemusim..takze keby ta sa vzdala, nebol by som proti