no len kolko tych hier bude takych trhakov na rok 2009 ... 5? 10? a ked si to porovnas %ualne z ostatnymi hramybrm napísal:Heh.. no vidím, že ako som ja googlil, zagooglil si aj Ty a zmenil si názor..
Jedna hra je optimalizovaná.. kde vezmeš istotu, že všetky nové hry v roku 2009 nebudú podobne optimalizované? Inak v predchádzajúcom príspevku som pripísal ešte dve hry, ktoré sú už dnes lepšie na 4jadre ako na 2jadre..
Takže opäť.. ak chlapec chce investovať do 40tis.. ~ 1300€ (v jeho prvom príspevku je zostava v tejto cene), tak to si určite zaslúži už štvorjadro Q9550.. a možno by sa dalo ešte lepšie poskladať nejaké Core i7 940 a tam to už niet o čom..
Inak do novembra som aj ja všetkým na hry doporučoval dvojjadro, ale prišlo GTA4, ktoré aj mne osobne dalo riadne popapuli.. možno práve jeho vydanie je medzníkom, kedy už ísť radšej do štvorjadra.
navyse stvorjadra zatial stale vo vyvoji, ladeni a cena dost vysoka, osobne by som pockal a radsej mal gut zaklad (grafa, zdroj, doska + 2jadro) a buduci rok vymenil za 4 jadro ... osobny nazor
ked si to tak vezmes tak je to podobny problem ako ked tu boli 2 jadra a clovek rozmyslal ci dvojjadro alebo len jedno
ale ako som spominal, zalezi od financii. pri tych 40 tis. by som asi aj rozmyslal nad nejakym quadom