Velvet Revolver

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
Deco
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Velvet Revolver

Príspevok od používateľa Deco »

Ako prehladavam toto forum,tak som tu este nenasiel ziadnu temu o tejto vynikajucej kapelke(aspon podla mojho nazoru). Tak by som chcel vediet aky nazor na nu mate vy. Pacia sa vam ich songy? Pacia sa vam viac ako songy ked tvorili este GNR?

A este jedna otazka, kto podla vas bude novy spevak Velvet Revolver-u? Spominali sa mena ako Sebastian Bach, Lenny Kravitz. Ja osobne by som bol za Sebastiana Bacha, celkom by sa mi tam hodil :)
Thrash/Death
Star
Star

Príspevok od používateľa Thrash/Death »

mne príde VR ako totálne o ničom hudba. Strašne slabá kapela imho. A mal som radšej songy od GNR
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

VR sa mi paci, aspon teda album Contraband (specialne pesnicka Fall to Pieces), a paci sa mi to asi 1000x viac ako GNR, ktorych doslova neznasam, nenavidim ten skreklavy hlas Axla Rosa,zneje ako keby mu niekto sliapol na ud...o vymene spevakov nic neviem a pokial tam zasa nestrcia skrekot typu GNR, tak to bude ok...
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

je to celkom fajn kapelka, na GNR sa podla mna netahaju, contraband bol dobry, no libertad mi pride uz moc bluesovy, co sa tyka vymeny spevakov, viem len to, ze ten ktoreho mali od nich odisiel
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

Na klasicky GNR sa podla mna netahaju ani z dialky tisisich namornych mil...hudba mozno ako tak v pohode, ale celkovo mi ta hudba pride strojova, nudna, bez ...neviem ako to povedat. Absolutne nezaujimava, bez nejake napadu, bez energie...Co ma naozaj prekvapilo ked som ich pocul prvykrat, kedze je tam tolko clenov z povodneho GNR a z nich ta energia srsala a srsi etse aj teraz ked si tie povodne veci pustim.
Deco
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Deco »

no co sa tyka spevaka, tak ked odisiel Scott Weiland,tak sa Slash vyjadril, ze zacnu hladat spevaka aj cez net :D ... ale v poslednej dobe sa to ustalilo a hovorilo sa len o Bachovi a Kravitzovi.
Paťko
King
King

Príspevok od používateľa Paťko »

na GnR to vobec nema .VR ma velmi nevyrazne pesnicky ..Axl je nenahraditelny
Ydeno
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Ydeno »

ja od VR poznam len par pesniciek, ale song Slither, tak to je fakt šupa