A este jedna otazka, kto podla vas bude novy spevak Velvet Revolver-u? Spominali sa mena ako Sebastian Bach, Lenny Kravitz. Ja osobne by som bol za Sebastiana Bacha, celkom by sa mi tam hodil
Velvet Revolver
Velvet Revolver
Ako prehladavam toto forum,tak som tu este nenasiel ziadnu temu o tejto vynikajucej kapelke(aspon podla mojho nazoru). Tak by som chcel vediet aky nazor na nu mate vy. Pacia sa vam ich songy? Pacia sa vam viac ako songy ked tvorili este GNR?
A este jedna otazka, kto podla vas bude novy spevak Velvet Revolver-u? Spominali sa mena ako Sebastian Bach, Lenny Kravitz. Ja osobne by som bol za Sebastiana Bacha, celkom by sa mi tam hodil
-
Thrash/Death
Star
-
seth82
Darca
- Kontaktovať používateľa:
VR sa mi paci, aspon teda album Contraband (specialne pesnicka Fall to Pieces), a paci sa mi to asi 1000x viac ako GNR, ktorych doslova neznasam, nenavidim ten skreklavy hlas Axla Rosa,zneje ako keby mu niekto sliapol na ud...o vymene spevakov nic neviem a pokial tam zasa nestrcia skrekot typu GNR, tak to bude ok...
-
Vigor
King
- Kontaktovať používateľa:
Na klasicky GNR sa podla mna netahaju ani z dialky tisisich namornych mil...hudba mozno ako tak v pohode, ale celkovo mi ta hudba pride strojova, nudna, bez ...neviem ako to povedat. Absolutne nezaujimava, bez nejake napadu, bez energie...Co ma naozaj prekvapilo ked som ich pocul prvykrat, kedze je tam tolko clenov z povodneho GNR a z nich ta energia srsala a srsi etse aj teraz ked si tie povodne veci pustim.