Vodné fajky
Mne najviac chuti broskyna a jahoda, jablko nieje zle, a ak sa chce clovek odyebat tak nakhla zmes ovocia - toto sme s kamaratmi fajcili este na starej fajke a kazdy po tom zaspal. Vzdy.
Inak co sa tyka samorozpalovakov tak nemozem potvrdit tie reci o tom ako kazia chut a ze sa z toho niekdo dogrcia. Este stare vodaro som zobral aj na dozvuky a tam nebol jediny kto by ju nefajcil, vtedy som poznal len samorozpalovaky a 29tim ludom to bez problemov chutilo. Ale je pravda ze chut s cocobricom je prijemnejsia, avsak len v zanedbatelnej miere. Ked teda fajcim doma alebo niekde na chate etc. kde mozem cocobrico rozpalit v ohni alebo na sporaku tak pouzivam to, ale ak fajcim niekde vonku tak musim samorozpalovaky.
Inak co sa tyka samorozpalovakov tak nemozem potvrdit tie reci o tom ako kazia chut a ze sa z toho niekdo dogrcia. Este stare vodaro som zobral aj na dozvuky a tam nebol jediny kto by ju nefajcil, vtedy som poznal len samorozpalovaky a 29tim ludom to bez problemov chutilo. Ale je pravda ze chut s cocobricom je prijemnejsia, avsak len v zanedbatelnej miere. Ked teda fajcim doma alebo niekde na chate etc. kde mozem cocobrico rozpalit v ohni alebo na sporaku tak pouzivam to, ale ak fajcim niekde vonku tak musim samorozpalovaky.
-
agrashi
Light Expert
- Kontaktovať používateľa:
páni, zasielka plna tabaku je tuuuu
juxuu..
Co teda na predaj mam
10x Nakhla Broskyna 50g
10x Nakhla Visna 50g
10X Nakhla Mata rada MIZO !! 50g
10x Nakhla Mata obyc. 50g
20x Nakhla Dvojite Jablko 50g
10x Nakhla Ovo Mix 50g
ceny ako som spominal
1-2ks ... 3€ / 90Sk / Ks
3-4Ks ... 2,85€ / 85Sk / Ks
5-7Ks ... 2,70€ / 80Sk / Ks
8Ks< ... 2,5€ / 75Sk / Ks
Prvi traja ktori sa mi ozvu maju lubovolny pocet krabiciek za fixnu cenu 2,5€
Postovne si hradi kupujuci podla platneho cenika www.posta.sk + balenie za obalku 0,30€, v pripade maxi obalky 0,80€ /ta je fakt velika
/
Spominani prvi traja mi napiste sem do temy aby vsetci videli ze nepodvadzam a traja z vas urcite budu mat spominanu zlavu. Ostatni mi mozete pisat SS/PM tu by to uz bolo zbytocne vela postov.
Dakujem za pochopenie, prajem prijemne fajcenie
PS: pridavam cerstve foto zasielky
Co teda na predaj mam
10x Nakhla Broskyna 50g
10x Nakhla Visna 50g
10X Nakhla Mata rada MIZO !! 50g
10x Nakhla Mata obyc. 50g
20x Nakhla Dvojite Jablko 50g
10x Nakhla Ovo Mix 50g
ceny ako som spominal
1-2ks ... 3€ / 90Sk / Ks
3-4Ks ... 2,85€ / 85Sk / Ks
5-7Ks ... 2,70€ / 80Sk / Ks
8Ks< ... 2,5€ / 75Sk / Ks
Postovne si hradi kupujuci podla platneho cenika www.posta.sk + balenie za obalku 0,30€, v pripade maxi obalky 0,80€ /ta je fakt velika
Spominani prvi traja mi napiste sem do temy aby vsetci videli ze nepodvadzam a traja z vas urcite budu mat spominanu zlavu. Ostatni mi mozete pisat SS/PM tu by to uz bolo zbytocne vela postov.
Dakujem za pochopenie, prajem prijemne fajcenie
PS: pridavam cerstve foto zasielky
-
agrashi
Light Expert
- Kontaktovať používateľa:
to je skoda ze musis abstinovat. ja som dnes mal zase jednu z uzasnych fajok. dym ako mlieko, sladka chut, prijemna vona a frajerka po ruke
no co je lepsie
Tesim sa na zajtra , hned z rana bafkam dalsiu
PS: mne zasoby vydrzia, okrem tamtej zasielky mam osobnych asi 20 balickov pre vlastnu spotrebu hoho
PS: mne zasoby vydrzia, okrem tamtej zasielky mam osobnych asi 20 balickov pre vlastnu spotrebu hoho