Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...
-
Lord PROXI
King
- Kontaktovať používateľa:
no ohladne farmenia, dost sa oplati herbal/alchemy, ludia zacinaju chodit vo velkom raidy cize potky sa kupuju vo velkom, pripadne mining, a najnovsie aj enginering, na "vysavanie" oblacikou s timy primalmy, nevim jak sa volaju v wotlk ... 
ale na to zasa treba cas a hlavne mat stastie, hodne ludi to nevyuziva, cize obcas doletiet z dalaranu dakde ku dungu a mas 2-3 zlozene ... mining ku tomu a mas dalsie sutre, pripadne oblietavat spawny a farmit to tak ... ale to je zasa trocha nudne ...
ale staci mat stastie a mas za hodinku 1k pohode ...
ja musim dorobit este 5skillou na enginering a idem spravit chopera ... len to je moc drahe, cca 12k
ach jo, mam co robit 
ale na to zasa treba cas a hlavne mat stastie, hodne ludi to nevyuziva, cize obcas doletiet z dalaranu dakde ku dungu a mas 2-3 zlozene ... mining ku tomu a mas dalsie sutre, pripadne oblietavat spawny a farmit to tak ... ale to je zasa trocha nudne ...
ale staci mat stastie a mas za hodinku 1k pohode ...
ja musim dorobit este 5skillou na enginering a idem spravit chopera ... len to je moc drahe, cca 12k
Tak ten Zapthrottle mote extractor nie je nič úžasnéLord PROXI napísal:engi bla bla bla
Ale o zarábani ani nehovoriac
-
AXO
Professional
mohli by ste mi pls niekto prelozit co vlastne robi tento talent ? hlavne tu poslednu cast(.....and while affected by Avenging Wrath 50% of all damage caused bypasses damage reduction effects.)
najlepsie nejaky priklad z hry
ked mas na sebe avenging wrath tak 50% z dmgu co za tu dobu das prejde cez vsetky dmg reduction efekty cize armor a rezisty pravdepodobneAXO napísal:mohli by ste mi pls niekto prelozit co vlastne robi tento talent ? hlavne tu poslednu cast(.....and while affected by Avenging Wrath 50% of all damage caused bypasses damage reduction effects.)
si asi taky anglictinar ako ja.. preto ti odporucam tutu stranku.AXO napísal:mohli by ste mi pls niekto prelozit co vlastne robi tento talent ? hlavne tu poslednu cast(.....and while affected by Avenging Wrath 50% of all damage caused bypasses damage reduction effects.)
http://translate.google.com/translate_t#
-
AXO
Professional
diky za ochotu, ale ja nemam moc problemov s anglictinou, skor som nechapal, co vlastne robi ten talent aj ked prelozit som to vedel...sloven napísal:si asi taky anglictinar ako ja.. preto ti odporucam tutu stranku.
http://translate.google.com/translate_t#
//autoeditácia príspevku ( 06 Jan 2009, 0:05 )
existuje vo wow nejaka sucast, cez ktoru mozem nahravat videa, ci treba mat externy program(fraps napr) ? ak sa da nahravat hned v hre, pls ako
-
Mrk
Professional
Ixko,Ixkok, Kajushsvk, Marlborka, Sdkfjalskd...najcastejsie som na Ixkovi a Marlborke...momentalne som v Knight of hellfire, bo na odporucenie kamosa ktory je zastzpca GM mi vravel, ze nemaju extra vela rogun, som tam a hla 6jerichoo napísal:Si prišiel na BB, aký máš nick ingame, guildu?ja som tam tiež
-
Lord PROXI
King
njn mamut je mamut, ale dako sa mi nepaci, kupim len akurat toho za shardy vo wintergraspe na achiev, a tot vse ... ale ten choper sa mi paci, tak co narobym .. a myslel som 12 500g kedze zvysok si viem nafarmit ... cize to zasa problem neroby.Nightmear napísal:.......
Ale zasa ten enchant na ruky 340 haste nieje zly,na huntovy s rapid fire, a BL som mal speed 1.02s ... co bolo celkom nice
To áno, lenže pre mňa ako resto druida mi vydržal ten "skvelý" trinket po 1. OS. (Ako dovtedy bol dobrýLord PROXI napísal:......
A toho mamuta za shardy som kúpil dávnejšie. Je to celkom haluz, lebo vtedy ho nemal takmer nikto
Toto som postol ako nápad na wow-europe.com fóra
Field Tank K-79 Z1 (This is a 3 passenger mount, carrying repairbot and vendor, Requires Engineering 450 to summon and controll, rest passengers dont need engineering skill)
Nice looking mount with 19 500 HP, increases your speed by 100%. Can shoot something from his canon
Mats to create:
24x Titansteel bar
100x Handful of Cobalt Bolts
100x Saronite bar
20x Eternal Fire
20x Eternal Earth
10x Frozen Orb
and some Vendor mats for 10k golds.
Incredible mats but f**ing great and cool mount, what you say
Kiež by nám dali tank
-
Wishmaster
Medium Professional
ked uz hovorite o zarabani tak mam shamana ktory ma mining a skining a dost som na tom zarobil uz mam cca cez 12tis G...potom mam palacha s miningom a JC takze a teraz este je v expeni DK 71tka...buem expit cez vykend...a DK ma mining a BS mozno sa povolania budu menit....uvidi sa
/aby som nezabudol len shaman ma mounta 280% ostatne postavy zatial nedam...a velmi dobre sa mini vo wintergraspe zoberem palacha nahodim 20% auru a mam 120% dokopy tam sa da dost naminit a zarobit za hodku popripade na BS/JC...
/aby som nezabudol len shaman ma mounta 280% ostatne postavy zatial nedam...a velmi dobre sa mini vo wintergraspe zoberem palacha nahodim 20% auru a mam 120% dokopy tam sa da dost naminit a zarobit za hodku popripade na BS/JC...