Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

pokial spravne pamatam tak jeden spoluhrac to mal a dost rychlo nafarmil na mounta
AXO
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa AXO »

Sheep napísal:pokial spravne pamatam tak jeden spoluhrac to mal a dost rychlo nafarmil na mounta
a mal skinning a este nieco ine na farmenie, ci nejaku profesiu na vyrobu ?
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

AXO napísal:a mal skinning a este nieco ine na farmenie, ci nejaku profesiu na vyrobu ?
myslim ze mining a skinning 450 skill
Lord PROXI
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Lord PROXI »

no ohladne farmenia, dost sa oplati herbal/alchemy, ludia zacinaju chodit vo velkom raidy cize potky sa kupuju vo velkom, pripadne mining, a najnovsie aj enginering, na "vysavanie" oblacikou s timy primalmy, nevim jak sa volaju v wotlk ... :D
ale na to zasa treba cas a hlavne mat stastie, hodne ludi to nevyuziva, cize obcas doletiet z dalaranu dakde ku dungu a mas 2-3 zlozene ... mining ku tomu a mas dalsie sutre, pripadne oblietavat spawny a farmit to tak ... ale to je zasa trocha nudne ... :?
ale staci mat stastie a mas za hodinku 1k pohode ...
ja musim dorobit este 5skillou na enginering a idem spravit chopera ... len to je moc drahe, cca 12k :shock: ach jo, mam co robit :D
Mrk
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mrk »

v noci davam za hodinku ak su zakaznici s miningom tak 500-600g, podla ceny saronitu a eternalov

len problem je v tom, ze na BB niesu platiaci zakaznici ako na DT :wink:
chcelo by to tam sposobit riadnu inflaciu, nech sa nabalime
Danielson
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Danielson »

Lord PROXI napísal:engi bla bla bla
Tak ten Zapthrottle mote extractor nie je nič úžasné :( Ale aspoň poteší sem tam na niečo natrafiť. A chopper je 12 500g len vendorový materiál :) (ak berieme, Že Titansteel bary stoja 200g / 1 na aukcii, tak sa to vyšplhá so zvyškom aj na 15 000 :) ) Som engineer 450 už takmer mesiac a popravde je to nanič. Bomby z počiatku potešia, aj tie tinkery, ale oproti normálnym enchantom nemajú zmysel (keďže nemôže byť spolu tinker aj enchant) A na motorku sa vykašli. Radšej si vygrinduj repku s Krin'Toro-m a kúp si veľkého mamuta za 16k goldov (Oproti motorke má o 1 miesto viac a má so sebou aj Regreadment vendora a opravara, zatiaľ čo motorka nie). Síce áno, "mať motorku je cool", ale mysli aj na praktickú stranu veci :) Kopu krát sa určite každému stalo, že farmil matroš a voala - "Inventory is full". :roll: Takto sa len mountnete a môžete sa opraviť a predať odpad :wink:

Ale o zarábani ani nehovoriac :D Už teraz mám 10 500g a kamoš mi ešte vysí 2 400g (keďže som mu požičal na epické lietanie heh)
AXO
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

mohli by ste mi pls niekto prelozit co vlastne robi tento talent ? hlavne tu poslednu cast(.....and while affected by Avenging Wrath 50% of all damage caused bypasses damage reduction effects.)

najlepsie nejaky priklad z hry :)
preed
Expert
Expert

Príspevok od používateľa preed »

AXO napísal:mohli by ste mi pls niekto prelozit co vlastne robi tento talent ? hlavne tu poslednu cast(.....and while affected by Avenging Wrath 50% of all damage caused bypasses damage reduction effects.)

ked mas na sebe avenging wrath tak 50% z dmgu co za tu dobu das prejde cez vsetky dmg reduction efekty cize armor a rezisty pravdepodobne
sloven
Novice
Novice

Príspevok od používateľa sloven »

AXO napísal:mohli by ste mi pls niekto prelozit co vlastne robi tento talent ? hlavne tu poslednu cast(.....and while affected by Avenging Wrath 50% of all damage caused bypasses damage reduction effects.)

si asi taky anglictinar ako ja.. preto ti odporucam tutu stranku.
http://translate.google.com/translate_t#
AXO
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

sloven napísal:si asi taky anglictinar ako ja.. preto ti odporucam tutu stranku.
http://translate.google.com/translate_t#
diky za ochotu, ale ja nemam moc problemov s anglictinou, skor som nechapal, co vlastne robi ten talent aj ked prelozit som to vedel...

//autoeditácia príspevku ( 06 Jan 2009, 0:05 )
existuje vo wow nejaka sucast, cez ktoru mozem nahravat videa, ci treba mat externy program(fraps napr) ? ak sa da nahravat hned v hre, pls ako :)
jerichoo
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa jerichoo »

Mrk napísal:v noci davam za hodinku ak su zakaznici s miningom tak 500-600g, podla ceny saronitu a eternalov

len problem je v tom, ze na BB niesu platiaci zakaznici ako na DT :wink:
chcelo by to tam sposobit riadnu inflaciu, nech sa nabalime
Si prišiel na BB, aký máš nick ingame, guildu? :) ja som tam tiež
JV
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa JV »

AXO:myslim ze nic take neni bohuzial .. aj mne by sa to zislo
Mrk
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mrk »

jerichoo napísal:Si prišiel na BB, aký máš nick ingame, guildu? :) ja som tam tiež
Ixko,Ixkok, Kajushsvk, Marlborka, Sdkfjalskd...najcastejsie som na Ixkovi a Marlborke...momentalne som v Knight of hellfire, bo na odporucenie kamosa ktory je zastzpca GM mi vravel, ze nemaju extra vela rogun, som tam a hla 6 :roll: takze neviem ci sa tam moc dlho ohrejem, su tam sice vsetci kamosi, ale koncia prazdniny tak rad by som zacal raidovat...
lokes
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa lokes »

nazdar skusal som hladat ale je tu neuveritelne mnozstvo stran nemohli by ste mi niekto poradit neaky dobry WOW fun server mal som jeden ale ten uz ma dost dlho vypadok a uz sa mi nechce na to cakat. PLS poradte
Steven666
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Steven666 »

skus twinstar.cz
Lord PROXI
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Lord PROXI »

Nightmear napísal:.......
njn mamut je mamut, ale dako sa mi nepaci, kupim len akurat toho za shardy vo wintergraspe na achiev, a tot vse ... ale ten choper sa mi paci, tak co narobym .. a myslel som 12 500g kedze zvysok si viem nafarmit ... cize to zasa problem neroby.
Ale zasa ten enchant na ruky 340 haste nieje zly,na huntovy s rapid fire, a BL som mal speed 1.02s ... co bolo celkom nice :)
Danielson
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Danielson »

Lord PROXI napísal:......
To áno, lenže pre mňa ako resto druida mi vydržal ten "skvelý" trinket po 1. OS. (Ako dovtedy bol dobrý :-) No len ak porovnám oproti jewelcraftovským trinketom, tak mohli trošku pridať, ale nevadí :D )

A toho mamuta za shardy som kúpil dávnejšie. Je to celkom haluz, lebo vtedy ho nemal takmer nikto :D (Prišiel som do SW. Všetci hráči sa otočili smerom na mňa a začali ustupovať vzad. Vyzeralo to super :D Teraz to už má každý 3 hrdina :-) )

Toto som postol ako nápad na wow-europe.com fóra

Field Tank K-79 Z1 (This is a 3 passenger mount, carrying repairbot and vendor, Requires Engineering 450 to summon and controll, rest passengers dont need engineering skill)

Nice looking mount with 19 500 HP, increases your speed by 100%. Can shoot something from his canon :P (ofc dmg caused will be low: 400-600 AoE Fire DMG in 5y, 5 seconds CD as reload), it can be used as Siege Weapon. but it will be f**ing COOL!

Mats to create:
24x Titansteel bar
100x Handful of Cobalt Bolts
100x Saronite bar
20x Eternal Fire
20x Eternal Earth
10x Frozen Orb
and some Vendor mats for 10k golds.

Incredible mats but f**ing great and cool mount, what you say :P

Kiež by nám dali tank :D Za ten matroš by stál!
Wishmaster
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Wishmaster »

Kto kazdy ma achiev Empire of ZulDrak(100q)?
Ja mam 99q, som zrobil jeden q a stale mam 99 :D a aj na wowhead,com ci thottbot.com sa ludia stazuju,ze je toasi bugnute..:D ako poznam par ludi, co maju hotovy ten achiev.. ale ma to kaka :D
ST1
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ST1 »

ked uz hovorite o zarabani tak mam shamana ktory ma mining a skining a dost som na tom zarobil uz mam cca cez 12tis G...potom mam palacha s miningom a JC takze a teraz este je v expeni DK 71tka...buem expit cez vykend...a DK ma mining a BS mozno sa povolania budu menit....uvidi sa

/aby som nezabudol len shaman ma mounta 280% ostatne postavy zatial nedam...a velmi dobre sa mini vo wintergraspe zoberem palacha nahodim 20% auru a mam 120% dokopy tam sa da dost naminit a zarobit za hodku popripade na BS/JC...
dzolas
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa dzolas »

Aj ja si chcem konecne expit DK ale nevem akeho mam ist ci uunholy alebo blood kdo s tym ma uz skusenost moze mi pls popisat rozdieli blood a unholy DiK :D
Napísať odpoveď