Ziarlivost

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
enya77
Light Expert
Light Expert

Re: Ziarlivost

Príspevok od používateľa enya77 »

Kwetinka napísal:Verím mu, viem že by ma nesklamal..ale aj tak sa niekedy bojím..a cítim žiarlivosť, keď viem, že sa o neho nejaká snaží.aj keď viem, že na ňu absolutne nereaguje??asi je to prirodzeny pud- žiarliť
Podla mna to znamena ze ti stále na nom zálezi a vies ze ti nie je lahostajný... ked vies ze o tu druhu nestoji... tak nerob drahoty... zbytocne si pokazis krasny vztah.... :) ano je to len pud ziarlivosti ale aj ten niekedy nie je dobry...
tarzanka91
Novice
Novice

Príspevok od používateľa tarzanka91 »

Kwetinka napísal:Verím mu, viem že by ma nesklamal..ale aj tak sa niekedy bojím..a cítim žiarlivosť, keď viem, že sa o neho nejaká snaží.aj keď viem, že na ňu absolutne nereaguje??asi je to prirodzeny pud- žiarliť
ty mi hovoris priamo z duse....
pipiak
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

zialivost je normalna

Príspevok od používateľa pipiak »

Dakde to uz urcite bolo spomenute,ale kto neziarli poriadne nemiluje a aj ked svojej priatelke verim maximalne a viem ,ze by ma nikdy nezradila;nemozem zniest pritomnost ineho chlapca v jej spolocnosti...znazim sa ako to len ide ,lebo viem ze ma na to pravo mat kamaratov ,ale nejde to...adrenalin mi stupne na hranicne hodnoty a sedim uz len ako na ihlach kym mi posle sms ,ze uz je sama doma.
Doris
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Doris »

...podla mojho nazoru ziarli kazdy aspon trosku....ked mu zalezi na jeho polovicke a nie je mu lahostajna :)

je to samozrejme hlavne o dovere, keby som neverila svojmu partnerovi, tak ho pomaly nespustim z oci :D lebo by ho mohla zbalit ina...v kine, v saune, pekna kolegyna v praci...moznosti je tisic :)

a len tak mimochodom...
niekde vysie je spomenute " doveruj, ale preveruj " tak sa chcem opytat, ako vykonavate to preverovanie?
...podla mna lasovat partnerovi v mobile je prizemne, ine preveruj ma nenapada...hm?
mamo4ever
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

...

Príspevok od používateľa mamo4ever »

ja osobne som ziarlivy, ale zdravo... Takze keby sa stalo ze moja frajerka by flirtovala s druhym tak by som nic nerobil, az potom v sukromi by sme si to vydiskutovali... :D

Takze ja ziarlivost uznavam...
DarK_AngeL
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa DarK_AngeL »

KTO NEZIARLI NEMILUJE
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

DarK_AngeL napísal:KTO NEZIARLI NEMILUJE
Pravda Pravda, no chce to najst nejake rozumne minima a maxima...Inac to moze byt maximalne na skodu!
MarkAurel
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MarkAurel »

su tu fakt dobre vijadrenia a pravdive, najhorsie je ziarlit opravnene, cize po zisteni ze ste ziarlili malo a doverovali a brali ako samozrejme doverovat, az po dakom maleriku pridete na kopu veci cize je pravda ze doveruj ale preveruj. Hovory sa ze niekedy je lepsie nevediet, no osobne mozem povedat ze lepsie je vediet, clovek moze urobit opatrenia a uviest chyby na spravnu mieru.

PS: venujte sa svojim polovickam ked si to ziadaju a ked ich mate po ruke, pocitace a ine zabavky Vam neujdu :!:
k6
VIP
VIP

Príspevok od používateľa k6 »

No neviem, mne na taku tu prirodzenu (aj ked neprijemnu) ziarlivost pomohla jedna vec. Je to moja dost specificka uchylka, vela veci si dokazem cielene vsugerovat tak, ze ich zacnem brat ako realitu... Znie to sice dost zvlastne, ale ma to dobre vysledky. Takisto ma pred casom zacala ziarlivost pokusat po tom co som "vymenil" partnerky (sucasna je relativne z daleka, ja som z mesta kde chodi na intr., uz u mna na byte aj v podstate cele tyzdne spava, spolocne vikendy atd., ale na vikendy chodi domov a potom obcas s partiou von kde je aj jej byvaly, ktory sice uz ma dalsiu, ale ... boli spolu tri roky atd.). Dokonca viem, ze este s byvalym bola po tom co sme sa spoznali na nejakom formalnom plese. Viete jak ma to sralo? Som skoro behal po strope, ale snazil som sa robit ze nic... ale aj tak to vycitila. No a odkedy som si vsugeroval jeden nazor, mam pokoj. Suvisi s tomasovym tvrdenim. Skratka ak je niekto pre nu lepsi ako ja, tak je jedno ci ho stretne o jednej v noci na diskoteke pri kamoskach, alebo o siedmej rano na nakupe v tesku. Ja tomu tak ci tak nezabranim - a ak sa to ma stat, nech sa to stane co najskor. Takze take malicke obavy samozrejme vzdy ked ide vecer mam, ale to sa skor o nu bojim - so ziarlivostou to moc spolocne uz nema. Zalezi mi na nej, aj jej na mne. Vidim veci, ktore pre mna robi, ktore robi pre to, aby sme boli spolu vzdy ked sa da... taku aktivitu som u byvalej zazil len malokedy a aj to po podstatne dlhsej dobe. Nechavam tomu volny priebeh, som pri nej vzdy ked sa da a ked chce ist von, tak s tym nemam problem. Ked sa jeden partner druhemu prisposobi, tak je to ok. Ale vztah by nemal byt o obmedzovani, obmedzovanie je isty koniec. Ja obmedzovat svojou ziarlivostou nikoho nebudem. Ale vzate z inej stranky: Nedavno som bol s kolegovcami vonku, trosku sa popilo, poveselilo. Na druhy den mi volala, tak sa pytala ze ako bolo... Tak som jej povedal a v podstate naschval som sa zmienil aj o tom, ze kedze nebolo miesto tak ze sme sedeli pri takych fajn kockach, ze sme sa spolu dobre zasmiali, pokecali aj potancovali... Efekt? Nic som neskryval, povedal som pravdu. A na druhej strane, hned som citil tu ziarlivost v jej hlase v telefone... taku tu, ktora chlapovi zdvihne kus ego, ktora mu jasne povie ze "ONA ZIARLILA NA TIE BABY"... Neviem ako vam, mne to bolo v tom momente celkom prijemne - keby to zobrala tak vlazne, asi by som to podvedome tiez bral ako prejav nezaujmu... Nehovoriac o tom, ze ked sme sa potom stretli, tak som si ju musel aj patricne udobrit (ehm...), nasledne sa s nou na tuto temu aj porozpravat a odvtedy je klud. Vacsinou to chce proste len najst spolocnu cestu - o tom je snad vztah.
RomanB
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RomanB »

Uplna pravda , ale ako hovoris to pohladkanie si vlastneho ega nepraktizujeme len my :D
A fraza Čo sa má stať stane sa je na mieste ,i keď niekedy je to vazne o hubu :)
reznick
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa reznick »

Ak milujem tak by som mal ziarlit? Kvoli comu? Ja svoju partnerku nechcem vlastnit, ja jej chcem davat svoju lasku. Dvaja ludia ktory sa maju uprimne radi nemaju dovod na seba ziarlit. Ked sa niekedy stalo ze moja priatelka flirtovala s niekym inym tak to bolo len preto ze sme pre seba asi neboli sudeny a hladala nieco co nedostavala odo mna (to platilo aj opacne). Ak sme sa neboli ochotny zmenit tak sme radsej nas vztah ukoncili.
Kto ziarli miluje? Skor si myslim ze ziarlivost nie je nic ine len prejav strachu = strata sebadovery = potupene ego... Laska je o niecom inom
..MatkO..
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa ..MatkO.. »

No ziarlivost neni prejavom nedovery ale strachom ze pridete o to co mate tak velmy radi!
pershing
Guru
Guru

Príspevok od používateľa pershing »

pokial je to v norme tak ok, ale pokial to presahuje medze tak urcite nie
Smith
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Smith »

jojooj ziarlivost o tom sa da velmi polemizovat. Baby to ani nemyslia tak, ako to my chlapi berieme..neustale telefonaty, kde si, s kym si a co robis, je to pre to ze sa o nas bojia a chybame im, nie preto ze nas chcu stale kontrolovat ako nase mami.... Avsak baby pochopte, chalan potrebuje aj svoju volnost. Ak chalanovi kazdych 10 minut zvoni mobil a na nom vase cislo, nie je to zrovna idealne
segenica
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa segenica »

Žiarlivosť do vzťahy patrí,pozor,nie však prehnaná... aspon ten druhý vie, že mu na ńom je záležané...
valky-saky
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa valky-saky »

ja som tiez ziarlivy..takze ta chapem...aj ked neziarlivci hovoria asme keci ze to je chore...ale su stupne ziarlivosti...a ja som tez ziarlivy... prsote to predychaj..:Dnepomoze to..ale zrobis hlupost neskor... ale ne musis predychat a povedat si...ze ty si pre neho najlepsia...a ze ti to zakazdym dokazuje:) a ze to je v pohodke...ked sa sprava tak ako si povedala...tak to je ziarlivost...ta ktoru mas v sebe..a tu istu ma kopec ludi takze spredychaj a hovor si ze si prenho dost dobra....
Es Tee
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Es Tee »

Žialivosť je nedostatok dôvery k človeku ktorého milujeme...
Láska bez dôvery nevydrží dlho... skôr či neskôr kvôli žiarlivosti príde koniec...
1janulqa1
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa 1janulqa1 »

ziarlivost je choroba..clovek nema pravo ziarlit ak toho druheho miluje..
Napísať odpoveď