Euro - Anketa
-
xH4wK
Meníme menu nie cenu ? nah, €urobus rižuje !
Vsetci slubuju "Menime menu nie cenu" a za cestu autobusom namiesto povodnych €0,85 (cca26Sk) platim teraz €1,10(cca33Sk) , co ma denne vyjde 2x tam aj s5 na €2,20 oproti povodnym €1.7 mesacne to je €10 naviac.
Zdieranie v Kosickom €urobuse , tento novy cennik schvalil osobne Pan Trebula !!! Na maily jeho kancelaria nereaguje na telefone je nezastihnutelny tak si vravim , coho sa dovola clovek v tomto state ?
Som totalne znechuteny.
Nie len ze sa zrejme po zaokruhleni zvysia odvody do poistovni a dan ale este aj toto... chyba mi uz len zvysenie cien MHD.
Viva €uro - kto moze rižuje...
(Rižovať - okradat, zarabat.a pod.)
Zdieranie v Kosickom €urobuse , tento novy cennik schvalil osobne Pan Trebula !!! Na maily jeho kancelaria nereaguje na telefone je nezastihnutelny tak si vravim , coho sa dovola clovek v tomto state ?
Som totalne znechuteny.
Nie len ze sa zrejme po zaokruhleni zvysia odvody do poistovni a dan ale este aj toto... chyba mi uz len zvysenie cien MHD.
nechcem tu vystupovat ako obhajca.. ale myslim ze je vhodne udat aj argumenty druhej strany, a sice ze ak ma pamat neklame a spravne si to pamatam.. tak zvysenie cien avizovali uz v septembri.. a ako argument ku klesaniu cien nafty tusim bolo povedane ze to nieje ich jediny naklad a myslim ze je to a.s. cize bude mozne nahliadnut do uctovnej zavierky..
tak snad zaratavali obnovu vozoveho parku a budete mat nove busy
.. inak neviem
tak snad zaratavali obnovu vozoveho parku a budete mat nove busy
-
Fabo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
IMHO je len logicky krok. Ceny SAD nerastli uz nejake 4 roky ak sa nemylim, co je celkom dlho a naklady sa odvtedy zvysili len o leasingy na vsetky tie nove autobusy...
A nastavit nove ceny v suvislosti s prechodom na € tak, aby boli sympatickejsie ako 0,97 a podobne s jednocentami sa hrajuce sumy mi pride logicke.
A nastavit nove ceny v suvislosti s prechodom na € tak, aby boli sympatickejsie ako 0,97 a podobne s jednocentami sa hrajuce sumy mi pride logicke.
-
Soviet
Darca
Jooj veru SAD aspon na dialkovych spojoch veru dost zvysila ceny za poslednych 4 rokovFabo napísal:IMHO je len logicky krok. Ceny SAD nerastli uz nejake 4 roky ak sa nemylim, co je celkom dlho a naklady sa odvtedy zvysili len o leasingy na vsetky tie nove autobusy...
-
mamo4ever
Light Star
...
Odbocim na chvilu od sadu a budem komentovat situaciu v podnikoch a tak...
Ja osobne som tomuto vyroku: Menime menu, nie cenu... veril, ale zistujem ze som bol sprosty, vsetko sa zdrazilo bud pocas roku 2008, alebo sa zacalo zdrazovat hned po prichode eura...

Ja osobne som tomuto vyroku: Menime menu, nie cenu... veril, ale zistujem ze som bol sprosty, vsetko sa zdrazilo bud pocas roku 2008, alebo sa zacalo zdrazovat hned po prichode eura...
Re: Meníme menu nie cenu ? nah, €urobus rižuje !
H@wk napísal:Vsetci slubuju "Menime menu nie cenu" a za cestu autobusom namiesto povodnych €0,85 (cca26Sk) platim teraz €1,10(cca33Sk) , co ma denne vyjde 2x tam aj s5 na €2,20 oproti povodnym €1.7 mesacne to je €10 naviac.
Som totalne znechuteny.
- Dopravné podniky v Prešovskom a Košickom kraji zrejme zvyšovali svoje ceny neoprávnene. Potvrdili to dnes zástupcovia dozornej cenovej rady. Dopravcovia podľa nich z najväčšou pravdepodobnosťou využili príchod novej meny na zdraženie. Podnety bude v najbližších dňoch preverovať Slovenská obchodná inšpekcia a ministerstvo dopravy.
http://www.ta3.com/sk/reportaze/108627_ ... -z-kartelu
-
JaJeNiektoIny
Light Professional
To mas tu lepsiu stranku veci mojej matke sa len tak z nicoho nic dal minus 570eur na karte a banka uz 2 dni nevie dat vysvetlenie ani to este nenapravila VUB sucksJaJeNiektoIny napísal:Viem na čo potrebuje DPMK viac peňazí- ja som mal v decembri na elektronickej peňaženke okolo 150 Sk a teraz mám okolo 400, bez toho aby som si dobíjal kredit...
Nejako to asi zle prepočítali... Máte ešte niekto taký problém v Košiciach? Mal by som sa asi ísť priznať
-
xH4wK
Myslim ze niekto ako ty ma nema co poucovat a ak chces tak si chodievaj do prace v -18 stupnovych mrazoch na bicykli rano o siestej do KE 18km hore kopcom.Charger napísal:chodievaj na bicykli a nesomri... nik ti nekaze chodit autobusom
BTW viem ze to tu je , ale prosim vas neviete ten mail pre podnety na SOI ? Dakujem pekne
Ludia zo SOI hovorili, ze to budu riesit, lenze zrejme nic nevyriesia, pretoze prepravna spolocnost zmeny cien ohlasila dopredu na svojej internetovej stranke.
Neviem, ci tato informacia zapadla prachom pri vseobecnom ocakavani Eura, alebo bola zobrazena nevyrazne, no faktom ostava, ze zverejnena bola dopredu a zdrazenie by teda nemalo suvisiet s Eurom.
//btw "Vaše otázky, upozornenia a podnety na vykonanie kontroly
uplatňujte na príslušnom inšpektoráte SOI."
http://www.soi.sk/sk/Kontakt.soi
Neviem, ci tato informacia zapadla prachom pri vseobecnom ocakavani Eura, alebo bola zobrazena nevyrazne, no faktom ostava, ze zverejnena bola dopredu a zdrazenie by teda nemalo suvisiet s Eurom.
-
xH4wK
Nejde o to ci to oznamili dopredu ale o to ze to spravili neopravneneGothaR napísal:Ludia zo SOI hovorili, ze to budu riesit, lenze zrejme nic nevyriesia, pretoze prepravna spolocnost zmeny cien ohlasila dopredu na svojej internetovej stranke.